Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2535 Dátum: 08 aug 13, 18:58:12 » |
|
Fene és én lemaradtam rólaxD Nembaj még fogja mondani a RasengantxD De tsunade hangja az borzalmas, vagy az eredeti túl jó:P Sztem inkább az lehet a gond hogy hallottuk az eredetetit és ahoz képes rossz, am lehet nem lennék ilyen köpködők:P:D
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2536 Dátum: 08 aug 13, 19:03:22 » |
|
Lehet újat mondok neked de este is ismétlik:P:P Hogy veled mindig vitába kerülökxD
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #2537 Dátum: 08 aug 13, 19:05:26 » |
|
am ez mindig így van megnézel egy anime-t japánul és utánna fikázod a magyar verzió-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2538 Dátum: 08 aug 13, 19:07:43 » |
|
Lehet újat mondok neked de este is ismétlik:P:P Hogy veled mindig vitába kerülökxD
oh igaz-igaz de késő este nem érdemes megnézni a magyar verziot mert rémálmod lesz tőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2539 Dátum: 08 aug 13, 19:20:43 » |
|
Tsunade hangja kiakasztó.Na meg amikor Kabuto azt mondja,hogy Tsunade bal karját támadta meg és jobb combját akkor nem is jobb hanem a bal karját támadta meg,mert azt fogta.Megértem,hogy régen szinkronizáltak de azért egy kicsit lehettek volna formában.Azzal meg nem értek egyet,hogy kilényi szinkronizálja narutót túl gazdag lenne már az a kis dög hogy szépen fogalmazzak.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Ultimate Ninja
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2540 Dátum: 08 aug 13, 19:25:19 » |
|
hát szerintem meg csak kakashi szinkronja lett jó, meg tán még szöszke, meg a harmadikra szavaznák. De nem csak Tsunade hangját nem találták el, hanem Itachi is valami borzalmas szinkront kapott. Engem az a hang egy kopasz, kigyúrt kidobóemberre emlékeztet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2541 Dátum: 08 aug 13, 19:39:07 » |
|
TenTen-chan: Tökéletesen egyetértek veled, de jobb ha tudod azt Kilényiről hogy az apja és az édesanyja nélkül nem szerepelt volna színházban, nem lenne szinkronszínész, nem lennének őt megalázó vidika jútúbon, ja és a Fix.TV-n sem szerepelhetett volna, hogy tudassa velünk hogy szereti a Pitbullokat hajkurászni az állatkertben. De ez Off, inkább az ONra térek. ON: Hmm... 3 mp-es késés a Rasengannál. Ja bocs, RÁÁÁSZEENGÁÁÁÁÁÁÁÁN! - nál. A Hari Jizót a Cartoon Network Needle Jizonak fordította, nálunk meg: Tüske... No comment... de legalább ebben a részben nem vágtak meg annyi dolgot. És kiemelném Gamatatsu hangját, az valami hihetetlenül cuki lett. ^^ Mintha Mickey egér lett volna. Szerintem a békák szinkronjai a legjobbak, legalábbis eddig. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2542 Dátum: 08 aug 13, 19:51:40 » |
|
Hát igen rondar pontosan.Elég bénán néz ki az a sok cenzúrázás.Meg az a sok vágás.De az,hogy SÁNIN jesszusom ez még nekem is sok(k) volt.Nem kapok levegőt.Meg az,hogy SÁRUTOBI még jó,hogy meghalt legalább nem kell tovább hallanom a nevét.És mázli,hogy nem láttam azt a részt amiben Itachi is bene van.El se tudom képzelni milyen rossz szinkronja lehetett.Inkább ne is adnák ezek a béna Jetixesek a Narutót.Az Animaxosok meg mire várnak meddig akarják még nyújtani a Narutót??Az lesz a vége,hogy le se adják.Vagy az Animax rosszabb lesz mint a Jetix?Inkább nem nézem egyiket se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2543 Dátum: 08 aug 13, 20:08:06 » |
|
Azért ne vesd össze az Animaxot és a Jetixet. A Jetix célja gyors vagyonszerzés egy gyengén közepes munkával. Míg az Animax a fanok toborzására megy, nem csak a gyors vagyonszerzésre. Legalábbis én a szinkronjaikból így veszem ki, meg azt amit Car't-sama elmondott. Az Animaxos verzóra pedig szerintem úgy ösz körül lehet számítani, nem kell aggódni, legyetek türelmesek, valami azt súgja hogy megéri rá várni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2544 Dátum: 08 aug 13, 20:15:23 » |
|
Hát igazad van.Az Animaxos Narutóban nem lesznek azok amiket az elébb elsoroltam.Remélem.Legalább azok élénk színűbb animék amiket ott adnak.Nem tudom valakinek feltűnt-e de a jetixes animék nagyon fakó színűek.És legalább szerintem jobb lesz a hangsúlyozás is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Huntyka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2545 Dátum: 08 aug 13, 20:17:12 » |
|
am ez mindig így van megnézel egy anime-t japánul és utánna fikázod a magyar verzió-t
te nézed a narutót magyarul? és öszintén érted a magyarázatokat belőle?? mert hogy öszevisza beszélnek benne mindenről az hót ziher pl: amikor Kabuto elvágja tsunade izmait ott lóg a jobb karja a ballal fogja erre a szöveg mit ad isten: ajh nemtom használni a bal kezem és a jobb lábam(ezt legalább eltalálták) ui: ez a kabuto vs tsunade rész ma volt szal 11 után megtod nézni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 13, 20:19:58 írta Huntyka »
|
Naplózva
|
Watashi wa gakusei desu. <<< azzé érzed xP
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2546 Dátum: 08 aug 13, 20:26:59 » |
|
Ha Kilényiéket elcserélik és legalább egy Bleach szintet megcsinálnak, akkor áldásom rájuk. És ha jól tudom eddig három anime ment a Jetixen (javítsatok ki, ha tévednék. ) Sámán Király, Pokémon és Naruto. Ezek közül mindhárom nagy cím, a Pokémon szinkronján nem módosítottak csak megvették az RTL klubbost, de valamiért már nem sugározzák. Pedig azt még elnéztem volna. Na mindegy, azt hiszem ez kissé anti-jetixre sikerült, de a lényeg az hogy vannak olyan animék amik élvezhetőek akkor is, ha megvannak vágva, azonban vannak amiket szégyen megvágni. És sajna a Jetix beleesett abba a hibába, hogy a vágott verziót vették meg. Az Animax meg abba a hibába esett, hogy sajna kicsit már késő nekikezdeni, hisz már láttuk a Jetixen. Akkora meglepetést nem fog okozni senkinek, aki már ott látta, max. örömöt a normális szinkron miatt és amiatt hogy vágatlanok, és módosítatlanok (rendes opening, ending) de azért kiváncsi vagyok hogy a Dattebayoval mit fognak kezdeni, mert a Jetix az angol változatból a Higyj!-re következtetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Huntyka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2547 Dátum: 08 aug 13, 20:33:35 » |
|
azért lehet benne meglepi mert biztos van aki még nem tudja hogy Jiraiya egy perverz állat....
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa gakusei desu. <<< azzé érzed xP
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2548 Dátum: 08 aug 13, 20:39:35 » |
|
Háát... igazából jahm, ha azt vesszük alapul, hogy a Jetix kihagyta a kedvenc Sexy Jutsus részemet, és Narutó mesternek nevezi őt Perverz Remete helyett. A legviccesebb részeket is kivágják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2549 Dátum: 08 aug 13, 20:43:25 » |
|
nagy cím? erre nem vennék mérget.
A Tsunade rosszat mond dolog pedig nem magyar hibba illetve az is mer mintha meg s enézték olna a roszt de az angolban is rosszúl mondják. szal ez a szinkronstúdió hibája teljesmértékben.
hmmm NAruto az ANimaxon ennyire nem vártam még magyar szinkront komoyan kíváncsi vok rá.... NAgy reményeket fűznek hozzá remélem dologoznak vele rendesen. és felűlmúlja az eddigi próbálkozásokat mert edidg csdak azok voltak. És remélem ezt a Bleach szintes dolgot viccnek szántad mert akkor mehet ez is a lecsóba :S :S
És nem ajetix hagyata ki a kedvenc részed hanem a CN mert tőlük van ez. A jetix 2 hibát követett el Nem az Japánoktól vette meg és enm foglalkozott a szoinkronkészítéssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|