warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2505 Dátum: 08 aug 08, 13:53:53 » |
|
Hát a hangerőről ne is beszéljünk szerintem még a suliban dolgozó hangtechnikus is jobb munkát tudna végezni ezekkel a hangokkal...
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
kaoszzsolt
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2506 Dátum: 08 aug 08, 18:18:05 » |
|
Szerintetek mennyi részt adnak le a TV-ben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #2507 Dátum: 08 aug 08, 19:38:00 » |
|
Hát, ha leadják a teljes negyedik évadot, akkor 77-103ig. valahogy így van asszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geri-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2508 Dátum: 08 aug 08, 20:22:02 » |
|
hát én ugy hallotam hogy ameddig stunade lesz a hokage addig csinlták meg de nem vok biztos benne amugy ha a 103-ig adnák le akkor pont ott vágnák el ahol a naruto le rasenganozza a kabutot:p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2509 Dátum: 08 aug 08, 21:17:49 » |
|
Mé, ha ott abba tudták hagyni, hogy Naruto harcol Gaarával....
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2510 Dátum: 08 aug 08, 21:21:23 » |
|
Nos gyerekek a 103. rész már a Tea országás egyrészt... a 98. részben Rasenganozza le Kabutó bácsit És mindenhol ott hagyták abba mivel az az évad vége. Nem a magyarok csinálták így hanem az amcsik és a japók
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2511 Dátum: 08 aug 09, 09:56:19 » |
|
a 98. részben biztos nem rasenganozik abban a részben rendezi le Tsunade Sasukét, Kakashit és diagnosztizálja le Lee-t
|
|
|
Naplózva
|
GIMP antitálentum
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2512 Dátum: 08 aug 09, 12:27:19 » |
|
Lesznek is, biztosan. Csak én kb. olyan október-novemberre tippelek, habár őszt mondtam az "új" részekkel kapcsolatban is, szóval lehet hogy már szeptemberben indul.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
eddie
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2513 Dátum: 08 aug 09, 15:23:57 » |
|
:omg:Tegnap marha jót röhögtem!Komolyan mondom ezt a kiejtést!Kabuto és Oro beszélgetése:A legendás Sáááninok(!!! s-sel meg 8 á-val) egyike!pfffffffff
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2514 Dátum: 08 aug 09, 15:42:24 » |
|
Hát nem mondanám,hogy Jiraya - Bombermaci jobb lenne.Komolyan mondom egyszer csinálni kéne egy paródiát amibe alá kéne rakni a Bombermaci hangját. Jó kis parody lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2515 Dátum: 08 aug 09, 17:58:21 » |
|
Hát ez kész! Már előről is kezdték! :'X Ha tényleg csak ennyit vettek meg, kkor további mínszpontok a jetixnek, pedig már így is elég rendesen negatívban a mutató.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2516 Dátum: 08 aug 09, 18:00:14 » |
|
lehet hétvégén ismétlik a hétköznap leadott epizodokat vagy télleg ennyi új rész adtak csak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2517 Dátum: 08 aug 10, 10:47:25 » |
|
Ennyit biztos nem vettek meg úgy tudom hogy a 100. részig adják le. Hétvégén ismételnek igen =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2518 Dátum: 08 aug 11, 21:45:33 » |
|
Addig fogják leadni amíg tsunade Hokage nem lesz, legalábbis azt hiszem. Egyébként sikerült egy interjút csinálnom penke Bencével, Konohamaru szinkronhangjával, akiről kiderült hogy ugyanakkora anime fan mint mi vagyunk. Akit érdekel az interjú, amiben nagyrészt elmagyarázza, mitől változóak a szinkronok, mitől ilyenek, és kiderül hogy vajon Kakashi és Sasuke hangja benne lehetnek-e az Animaxos Narutoban, küldjön PM-et és megkapja az interjút.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Deidara94
Újonc
Nem elérhető
Piercingmester:)
|
|
« Válasz #2519 Dátum: 08 aug 12, 09:30:43 » |
|
Én ismerem a a Hajzlert - aaz animaxos szinkronrendezőt( anyum régi pasija)öhm...és azt mondta, hogy szeptember végén kezdik el az új részek szinkronizálását. De szentem a Crespo (kakashi) szinkronja a legjobb:) 2 Okból: 1. Ő a legkirályabb szinkron 2. A tanárom volt:)
|
|
|
Naplózva
|
Láv end Písz, és örökké éljen a conról az AKACSOKI:) Ők a legjobbak:)
|
|
|
|