Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2370 Dátum: 08 júl 21, 15:56:23 » |
|
Vagy épp lehet, hogy azért csúszik ennyit, mert nemcsak arra figyelnek, hogy végigvigye a színész, hanem hogy tényleg jó is legyen. Szerintem, ennek a kettőnek az összehozása tarthat sokáig... én már nagyon várom az Animaxes verziót, de már egy kicsit régóta... , viszont inkább kivárom, minthogy Jetixet nézzek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2371 Dátum: 08 júl 21, 16:07:51 » |
|
De am az egy dolog hg olyat keresnek aki vegig elvalalja, de nem ertem hg aki valalkozik szinkronizalni, az miert nem vegig viszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2372 Dátum: 08 júl 21, 16:17:51 » |
|
Hát ez jó kérdés, de a Jetixes Naruto példáján is látszik, hogy sokszor előfordul az ilyesmi, bár gyanítom ott más is közrejátszott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 16:18:28 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2373 Dátum: 08 júl 22, 09:46:07 » |
|
Hát a jetix már nagyon felhúzott h minden második részben vkinek más a hangja Konohamarunak pl. kb. 5 szinkronhangja volt már.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2374 Dátum: 08 júl 22, 13:58:15 » |
|
Hmm... Ha minden 2. részben más a hangja és legalább 5 hangja volt eddig, akkor az azt jelenti, hogy eddig 10 részben szerepelt... Csak az a baj, hogy a Shippuudennel együtt nem szerepelt még 10 részt (fillereket hagyjuk).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2375 Dátum: 08 júl 22, 14:01:05 » |
|
Nem úgy értettem, de Konohamarunak már tényleg volt vagy 5 szinkronhangja.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2376 Dátum: 08 júl 22, 14:19:10 » |
|
Egy szóval: Borzalmas a szinkron. Nem csak Konohamarunak van mindig más hangja, hanem sok másnak xD Kibának is már kettő volt, meg egy× Kakashinak is megváltozott. Na meg úgy mondják hogy Neji, Nedzsi helyett. Arra már rájöttek hogy a Jiraiyát nem J-vel hanem Dzs-vel ejtik. Ja meg a visszaemlékezésben TenTen: Csunade nyomába akarok lépni xD na ott lehánytam a tv-t majdnem..
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2377 Dátum: 08 júl 22, 14:22:55 » |
|
Neeem Csunade, hanem Cunade a Tszunade helyett Amúgy Inonak is volt már két hangja, és ugyebár Hinatának is volt már egy pár ......... Egyébként Haku hangja, nemtom, hogy ki, de eléggé multifunkciós ^^ 1. Ino 2. Haku 3. Hanabi 4. a maszk nélküli Orochimaru (amikor a 3. ellen küzdött) 5. Shizune (értesülések szerint )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2378 Dátum: 08 júl 22, 14:26:49 » |
|
ez mind ugyanaz? es am az meg mindig dzsiraajaaa.xDD OFF: Am akacuki lider madara neked nem pain volt a neved az NKW-n?? Mindig irsz egy csomo omm. csomot a hirekhez NKW-n :'X .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2379 Dátum: 08 júl 22, 14:30:50 » |
|
Össze-vissza beszélnek igazság szerint Meg nekem az angolosítás sem tetszik.. mármint, hogy előbb van a keresztnév, mint a vezetéknév:S Ja meg már Irukának is volt két hangja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2380 Dátum: 08 júl 22, 14:32:54 » |
|
Jaja de a második túl mély volt neki az nem volt jó és Kakashi második hangján meg egyenesen kiakadtam mert már a másikat szoktam meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2381 Dátum: 08 júl 22, 14:36:31 » |
|
Az első magyar Trailer: A leleményes nindzsa diáák. Meg valami olyasmit mondtak, hogy szereti az iskolát. Jah, vette észre mindenki...meg már attól hányok, hogy lefordítják magyarra a technikákat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2382 Dátum: 08 júl 22, 14:38:18 » |
|
Japánul tényleg jobban hangzanak. Ja meg most jut eszembe Narutot meg ugy nevezték az első részben h Naruto Uzámáki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2383 Dátum: 08 júl 22, 14:40:54 » |
|
Igen, a Naruto Uzámákira én is emlékszem ...... Amúgy, szerencsétlen analfabére 2.-os gyerek, meg mit gondolna a kage bunshin no jutsuról? Inkább már Árnyék klón techika, de csak a Jetixen ^^ Animaxon elvároma feliratot és jaánul a technikák nevét ...................... A második kakashi hang meg olyan volt, mint egy pedofil ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2384 Dátum: 08 júl 22, 14:44:15 » |
|
Hát ja nekem meg Iruka 2. hangja nem jut eszembe a neve (nagyon restellem ) na arra emlékeztetett aki a chunin vizsga első részén a főfelügyelő volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|