24 nov 16, 03:47:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 709747 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2190 Dátum: 08 jún 24, 11:00:03 »

Ha már Jetixes Naruto, akkor egy kis szösszenet a Jetix fórum Naruto topicból (megjegyzem rég nem jártam arra):

1993eve

(2008.06.21, 21:03)

Elég furcsa dolgot tudtam meg ma. Legalábbis nekem egy kicsit az hiszen én nem gondoltam Jiraiyaról , hogy több közeli rokona is van.Például, hogy van egy testvére. Vagy inkább azt hiszem , hogy volt.De azért olyan is van aki még él.

Ez egy kicsit fájt... Remélem nem valameik itteni tag hülyíti ott a népet...  >.<#
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #2191 Dátum: 08 jún 24, 12:08:05 »

Én gyakran szoktam látogatni a fórumukatxDD
Az én kedvenc szövegemxDD hogy dzsíraija a krokodil dundeexDD azért üldözte Orot mert csizmást akart belőle készítenixDD. Miútán megölte és készített belőle csízmát oda akarta adni Narutonak ezen Sóska megsértődött és megakarja ölnixDD krokodil dundeetxDD. (Még mielött valaki azt hiszi hogy ténylkeg így van annak közlöm hogy nem!xDD)
Szal ha ilyet látsz ott akor az én voltamxDD.
Van ott egy olyan gyönyörüség is aki meg japán támadásokkal tiszteli meg az ott lévökketxDD. Na ki ismer magára?xDD

Amúgy ha ideges vagy az a legjobb hely ahol levezethetedxDD.

Ohh a másik kedvencem mikor a sok művelt azt beszéli hogy Naruto apja az aka vezér azon is sírni szoktamxDD.

A lényeg valamelyik nap száraítottam a hajam és véletlen oda kapcsoltam a Narutra hát mikor meghalottam Kakashi hangját akkor kicsordult egy könny csepp a szememből Nevet Nevet.
Naplózva
hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #2192 Dátum: 08 jún 24, 12:36:03 »

Egyszer megnéztem én is azt a fórumot, és azt látom hogy a sok idióta aki csak a jetixből ismeri a nartot, az elkezd magyarázni hogy szerntük tú hosszú az egész,(ez lehet a mangafanon volt, de nem 100%) meg minden h*eséget. Ha ennyire értenek hozzá megnézném mit szólnánk hozzájuk ha ide jönnének erre a fórumra. Ördögi

szerk.: az előbb voltam a jetix fórumán, és ott írogatták hogy szerintük béna a naruto. de ha a jetix fórumán van felhasználónevük akkor valamit néznek ott. lehet a flamingó kapitány a kedvencük és akkor a narutora mondják hogy béna.
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 24, 13:23:27 írta hajdugabesz » Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2193 Dátum: 08 jún 24, 13:27:07 »

Hogy mit szólnák hozzájuk, szerintem nem sokat mivel itt nem lenne túl hosszú pályafutásuk. Nevet

Egyébként sajnálom azokat akik csak a Jetixes verziót ismerik, mert nagyon sok mindenről lemaradnak a kivágások miatt amik sokszor a lényeget veszik el egy-egy részből(de olyat is láttam már, hogy egész részeket vágtak ki), a sokszor élvezhetetlen szinkron meg "no comment". Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 24, 13:40:40 írta Csibe19 » Naplózva

hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #2194 Dátum: 08 jún 24, 13:32:59 »

hát amilyen annak a fórumnak a móderálása hozzászólásonként kapna néhány ember figyelmeztetést.
Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2195 Dátum: 08 jún 24, 18:16:30 »

... Ha ennyire értenek hozzá megnézném mit szólnánk hozzájuk ha ide jönnének erre a fórumra. Ördögi ...

Vagy rendesen megismernék a Narutót vagy csöppnyi kényszer hatására távoznának. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Ichigo Enma
Chuunin
*

« Válasz #2196 Dátum: 08 jún 24, 19:21:17 »

Csöpnyi?? khmm.. ikszdé szerintem én élve nyúznám meg őket ikszdé kibírhatatlan személyiség 4rever ikszdé
amúgy én régen jártamn oda szivatni az embereket Enma néven.. asszem ikszdé Youei-el olyanjókat röhögtünk az aggresszivitásukon hogy h×lyék vagyunk hogy japánul nézzük meg stb ikszdé
Naplózva

UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!!  ikszdé

GAC - Gödöllői Anime Clubb tag
         S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet)
                        Ichigo Clan alapító
                          N.E.Sz alapító
                        Ichigo Enma/Vuk
2007 - őszi animecon 
          - Sailor Moon S - Healer
2008 tavaszi animecon
         - Naruto- boxeres Naruto
         - NGE - Ayanami Rei (harciruha)
2008 -Őszi AnimeCon -
         - Di Gi Charet - Puchiko
         -Titok
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2197 Dátum: 08 jún 24, 20:20:39 »

Csöpnyi?? khmm.. ikszdé szerintem én élve nyúznám meg őket ikszdé kibírhatatlan személyiség 4rever ikszdé
amúgy én régen jártamn oda szivatni az embereket Enma néven.. asszem ikszdé Youei-el olyanjókat röhögtünk az aggresszivitásukon hogy h×lyék vagyunk hogy japánul nézzük meg stb ikszdé

LOL még minket neveznek hülyének, de ha csak egy részt is megnéznék eredeti szinkronnal és magyar felirattal, szerintem utána azt se tudnák mi az a Jetix. ikszdé Nevet
Naplózva

Ichigo Enma
Chuunin
*

« Válasz #2198 Dátum: 08 jún 24, 21:09:42 »

nekem is márcsak dzsetiksz-ként van bent és az értelmezőszótárban is csak a gúny jelentésre halgat ikszdé  Pojén
Naplózva

UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!!  ikszdé

GAC - Gödöllői Anime Clubb tag
         S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet)
                        Ichigo Clan alapító
                          N.E.Sz alapító
                        Ichigo Enma/Vuk
2007 - őszi animecon 
          - Sailor Moon S - Healer
2008 tavaszi animecon
         - Naruto- boxeres Naruto
         - NGE - Ayanami Rei (harciruha)
2008 -Őszi AnimeCon -
         - Di Gi Charet - Puchiko
         -Titok
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Chokolate Sisters fele

« Válasz #2199 Dátum: 08 jún 24, 22:13:21 »

Először én is a jetixen kötöttem ki... de hamar megbántam... mikor megláttam a sok IQ betyárt.. Sírtam rajtuk...
Most is néha benézek: hátha van egy-két ultraostoba, akit ki lehet nevetni... Tudom, nem szép dolog...  Ördögi

Naruto részeket először én is a jetixen láttam... Rögtön váltottam eredetire. Inkább szenvedek a letöltéssel, minthogy nézzem magyarul... Szörnyű... Nem hiszem el, hogy ezt tették ezzel a remek Animével.  Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 24, 22:13:59 írta gmaemy » Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2200 Dátum: 08 jún 25, 02:17:40 »

Van ott egy olyan gyönyörüség is aki meg japán támadásokkal tiszteli meg az ott lévökketxDD. Na ki ismer magára?xDD

loooooooooooooooool x"""D

Erre már nekem is muszáj bemásolnom egy mondatot még a duma topicból. "De legalább valami jót is tettünk, nem mintha... de szerinted az a lefagyasztás, egyszerre 4 felhasználóval írni ugyanazt, be controlcézni az egész oldal tartalmát a hszbe szerinted az vészes volt?  Pojén" --by: Shiro. x"D

Szóval azért trollkodtunk ott jó sokat.  Ördögi És azóta bővítették a fórumot fórumszabályzattal is.  Ohh My God Mert idézem: FONTOS! A Jetix honlapjának fórumát elsősorban gyerekek látogatják, kérjük az idősebb fórumozókat, legyenek tekintettel és türelemmel, a kissebbek iránt. Tanítsátok a kissebbeket a jóra, ne a rosszra és a fórum szabályait tartsátok be!

Ha nem ismered még a Jetix Fórum szabályzatát, olvasd el!

Legalább volt valami haszna az odalátogatásunknak. x"""""D És szerintem azon a fórumon tényleg nem százas emberkék vannak.  :'X Okoskodnak mindig, hogy ők mennyire ismerik a Narutot...  :'X Közben azt sem tudjuk, hogyan kell leírni sasuke nevét...  :'X De persze ottis van pár normális ember. xD De az általában csak oltani megy oda...  :/
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 25, 02:19:44 írta Saphira » Naplózva

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #2201 Dátum: 08 jún 25, 09:19:01 »

Véletlen egy fórumozó beharangozott minket,és akkor lett a fórumszabályzat  Hümm-hümm Régen énis sokat trollkodtam ott x'D De komolyan,ilyen hsz-ek  a Naruto topikba:

"10 évess vagyok gyurinak hivnak barátnöt keresek itt a lakcimem: xxyxyxy xyxy xyxy"

"17:05
sziasztok,mizu!

19:21
szia,semmi

20:01
az jo"

ez off,de muszáj volt leírni..miért nem nyitunk egy Jetix Fórum topikot? x'D
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 25, 09:21:12 írta Ciklon005 » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2202 Dátum: 08 jún 25, 16:45:17 »

Hát szerintem erről Cartot kérdezzétek, mert a kölvilágtól rejtve kéne létrehozni, mint anno a trollfúrumot, s ilyesmit csak ő tud.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2203 Dátum: 08 jún 25, 18:04:01 »

Hmm...
Ezt írhatnám kékkel is, de... jó lesz így is. ^^

Nem lenne jó ötlet a "Dzsetiksz fórum" téma. Nem elég, hogy ott olyan állapotok uralkodnak? Még ide is áttelepítsük? ^^
Másrészről pedig ne húzzunk le egy másik fórumot... megteszi az magától is. Ja, és ne reklámozzuk. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #2204 Dátum: 08 jún 25, 19:51:01 »

Szerintem viszont egy olyan témát kéne csinálni a Csevegőbe hogy Beszélgetés más fórumokról, és akkor ott kibeszélhetnénk a jetixes fórumot, meg más fórumot, mert itt már kezd kicsit off lenni ez.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins