24 nov 16, 15:27:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 711397 alkalommal)
0 Felhasználó és 45 vendég van a témában
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #1440 Dátum: 08 ápr 24, 12:05:19 »

Sztem sem gaz a magyar szinkron. Egyedul narutoe nem tetszett. Kicsit sok itt az elfogult ember... Mosolyog

Ha szar magyar szinkront akartok akkor nezzetek meg a Transformers angolul aztan meg magyarul. Mosolyog
Naplózva

1713
Gennin
*

« Válasz #1441 Dátum: 08 ápr 24, 13:15:01 »

Mivan már emberek, nemsokára új részek (új sorozat indul - az eredeti szöveg szerint, ami elég, akarom mondani ordas baromság) jönnek. Én örülök neki, sok bajom nincs a magyar szinkronhangokkal, a szövegekkel inkább. Naruto hangja szvsz még illik is hozzá.

Itachi hangjának nyilván berángattak egy embert az utcáról, úgyse szerepel alapon...
Naplózva
Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1442 Dátum: 08 ápr 24, 16:10:16 »

Itachi hangjának nyilván berángattak egy embert az utcáról, úgyse szerepel alapon...

Nevet idiota... most hirtelen nem jut eszembe a neve, de az egy tök jó szinkronos
Naplózva

Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1443 Dátum: 08 ápr 24, 16:18:26 »

Senki nem mondta hogy rossz hang, csak a japán hang után annyira nem illik itachi személyiségéhez és külsejéhez hogy az már fáj
Naplózva

Sarachi-kun
Chuunin
*

ThePeopleWhoIsBurnedd

« Válasz #1444 Dátum: 08 ápr 24, 17:52:55 »

Dzsetix szinkron az rossz. Ahogy kiejtik a szavaka. A nevek artikuláltak. De a jappán szinkront nem lehet odabaszni. Pl Bleach. Jobb a magyar mint Narutoban, de a Jappán az no.1
Naplózva
Minato
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1445 Dátum: 08 ápr 24, 22:01:06 »

Na végre! Új magyar szinkronnal vetíti az Animax a Narutot. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz. ... A Jetixes után már csak jó jöhet. Nevet
Naplózva

Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1446 Dátum: 08 ápr 24, 23:29:50 »

Na végre! Új magyar szinkronnal vetíti az Animax a Narutot. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz. ... A Jetixes után már csak jó jöhet. Nevet

azért várjuk ki a végét...  Nevet lehet hogy ott még nagyobb gogyik lesznek... :3 bár remélem a jutsukat eredeti nevén hivják öket.  >.<# tök szeretem ahogy mondják: katon!
Naplózva

seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1447 Dátum: 08 ápr 24, 23:38:18 »

Bár én is szeretem ahogy az eredetiben mondják a jutsuk neveit, biztos hogy nem hagyják meg úgy  :/
Belegondolva állati hülyén tud hangozni ha egy magyar nyelvet beszélő ember japánul kezd el hablatyolni, az amúgy magyar szöveg közepén  :'X
Most elképzeltem ahogy Kilényi Márk morog, majd elkiáltja magát hogy kucsijoszeno dzsucu, meg tádzsú kage bunnshin no dzsucu... neeee :'X
Naplózva
Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1448 Dátum: 08 ápr 24, 23:59:04 »

Nevet igen ez igaz....  >.<# most jutott eszembe amikor kakashi zabuzával harcol a viz tetelyén és ott japánul mondták a szöveget...  Nevet Nevet Nevet az nagyon meredek volt...  :'X vissza vonom az előző hozzászolásomat ikszdé
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1449 Dátum: 08 ápr 25, 00:15:17 »

Ha arra gondolsz amikor ott elkezdték japánul kántálni a pecséteket az tényleg elég gáz volt, és akkor még finiman fogalmaztam. Nevet
Naplózva

Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1450 Dátum: 08 ápr 25, 02:50:01 »

Ha arra gondolsz amikor ott elkezdték japánul kántálni a pecséteket az tényleg elég gáz volt, és akkor még finiman fogalmaztam. Nevet

Nevet igen arra... ominozus eset volt  >.<#
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1451 Dátum: 08 ápr 25, 17:23:17 »

Én imádom azt a részt Nevet.Először anyit röhögtem rajta,meg ahogy ott az egyik fent-a másik lent van vízszintesen(mármint az osztott képernyőknél a kezeik)az valami állati Nevet
Naplózva

Indiekidd
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1452 Dátum: 08 ápr 25, 17:26:58 »

Az tenyleg hihhetetlen jo volt. En is neztem, hogy enekelnek ezek. De szerintem jobb lenne, ha valami jo magyar es allando elnevezest talalnanak neki. Nem midnig mast. Modnjuk Katon az Tuz stilus, tuz labda jutsu. Nem Tuz style, Tuz golyo jutsu. Az ilyenek bosszantok foleg Choji-nal... Nevettem, egy jot a Hus szikal vagy micsoda jutsun. Meg nem tudom meg mi volt.
Naplózva
1713
Gennin
*

« Válasz #1453 Dátum: 08 ápr 25, 17:29:40 »

Nevet igen ez igaz....  >.<# most jutott eszembe amikor kakashi zabuzával harcol a viz tetelyén és ott japánul mondták a szöveget...  Nevet Nevet Nevet az nagyon meredek volt...  :'X vissza vonom az előző hozzászolásomat ikszdé

Érdekes, szerintem kifejezetten eredeti ötlet volt meghagyni. Nem tudom, hogy japán verzióban is benne volt-e.

Apropó, Animaxon mikortól lesz az újraszinkronizált Naruto?
Naplózva
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1454 Dátum: 08 ápr 25, 17:48:48 »

júliusra tervezik ha jól tudom csak azt nem tudom hogy az elejére vagy a végére Technikai KO
Naplózva

Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins