24 nov 11, 20:20:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 238 239 [240] 241 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 708201 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
tarti19
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3585 Dátum: 12 aug 11, 17:34:22 »

Köszi szépen:)
Igazából újra elkezdem szinkronosan is, mert nem tudok várni a heti megjelenésekkel Nevet
Remélem az új szinkron majd jobban adja, mint az elődje.
Naplózva
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3586 Dátum: 12 aug 12, 09:32:22 »

Elméletileg a közeljövőben lesz shippuuden magyar szinkronnal...De mondjuk júliusra igérte be a wiki xd..
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3587 Dátum: 12 aug 12, 13:19:48 »

Egyébként nem tudom felvetettétek-e már korábban, de szerintem Deinek egész tűrhető lenne Inuyasha szinkronhangja (akinek most nem jut eszembe a neve..xd).
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #3588 Dátum: 12 aug 12, 13:36:48 »

Igen szerintem is jó lenne, ha már nem szinkronizálná Iruka-sensei-t. Én Dei-jel kapcsolatban még Szabó Mátéra (Edward Elric pl.) gondoltam szerintem nem állna rosszul neki.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3589 Dátum: 12 aug 12, 13:46:36 »

Jaj tényleg basszus ő Iruka-sensei szinkronhangja. Hmm... Na ennyit a nagyszerű ötletről. xD
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #3590 Dátum: 12 aug 12, 16:47:40 »

Ez kész, én is Iruka-sensei hangját adtam volna Deinek  ikszdé Nekem a Star Wars 3-ból, Anakinként maradt meg a hangja és mondom, ezzel a hanggal milyen jól lehetne Katsuzni  Pojén

Remélem ha jön a Shippuuden, akkor abban már nem kell hallanom a Bazinagy Klónhadsereg Dzsucúúúút  smirksweat
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3591 Dátum: 12 aug 12, 16:48:53 »

Egyébként miért ne cserélhetnék le Iruka-sensei szinkronját valaki másra? Nevet Najó, ilyet úgyse fognak csinálni.^^"
Naplózva

Szeretet
Zannah
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3592 Dátum: 12 szep 02, 17:10:18 »

Ha már szinkronhangokról van szó, megtudnátok mondani, ki Itachi magyar hangja? Mosolyog Az animaxos szinkron szerint. Ha jól emlékszem azonos a hangja Brockéval a Pokémonból. ikszdé
Naplózva

My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #3593 Dátum: 12 szep 02, 18:19:29 »

A nevét sajnos nem tudom, de elméletileg igen, ugyan az a hangja, mint Brock-nak. Mosolyog Arról lehet tudni, Shipúúdert mikor adnak?Nevet
Naplózva

Neirda
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #3594 Dátum: 12 szep 04, 19:23:31 »

Sajnos nem. A régebbi infóm kudarcot vallot. Nem fogják még szeptember 19-én adni. :/ Pedig már nagyon ráhangolódtam.  Szomorú
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Zannah
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3595 Dátum: 12 szep 05, 11:13:19 »

Oké, megtaláltam, Itachi magyar hangja: Sótonyi Gábor. Aki Ryuuk hangja is a Death Note-ban.  Mosolyog
Naplózva

My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3596 Dátum: 12 szep 09, 16:02:05 »

>:)hello, nem tudjátok megmondani hogy esetleg lesz e az animaxon a naruto shippuden magyarul és ha lesz tudjátok hogy mikor mert a fiam kicsinál engem bow Gondolkozik bye bye

Az én információim szerint egyáltalán nem lesz, sőt az Animax már nem nagyon tervez folytatásokat egyetlen animét illetően sem. Nem tudom mennyire megbízható az infó, de az biztos, hogy egyre kevesebb animét sugároz a TV-csatorna, már nem havonta jelenik meg a Mondo, kevesebb a mangakiadás, kiadók szűnnek meg, boltok zárnak be: Szűkül a piac.

Viszont az RTL2-t Romániában jegyeztették be, ami azt jelenti, hogy gond nélkül mehetnének rajta animék (akár a Dragon Ball is, vagy akár később a Shippuuden), hiszen így a csatorna nem a magyar, hanem a román médiahatóság alá tartozik. Mosolyog
Egyébként ha a Viasat6-on most sikeres lesz a DBZ vetítés, szerintem lehet még ott is számítani további anime vetítésekre.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 16:04:57 írta Cartnecker » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #3597 Dátum: 12 szep 09, 19:30:56 »

A viasat6-os DB vetítést a korunkbeliek meg néhány fiatal biztosan csipázzák majd.
Az animaxos hírnek nem örülök... régen mikor A+ volt helyette akkor orrba szájba anime ment most meg teljesen idegen nyelven se szinkron se felirat nélkül látok benne zenei műsorokat meg idióta japó vetélkedőket.
Hát úgy látszik erre vevők az emberek, és ezek szerint nem is magyarok.
Örülnék egy shippuden szinkronnak, Chiyo-baanak az elején vajon milyen vénasszony hangot tudnának találni, még a simában Itachi hangja is nagyon tetszett.
Na meg Deidara folyamatos hümmögése és Tobi iszonyatosan gyerekes hangja is brutális. Na majd kiderül hogy mi lesz hogy lesz! Nevet
Naplózva
kuvosaki15
Újonc
*

« Válasz #3598 Dátum: 12 okt 23, 11:18:02 »

Mikor kezdik szinkronizálni a shippuudent?

http://www.youtube.com/watch?v=TntHpw6tsOc&feature=plcp
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #3599 Dátum: 12 okt 23, 12:09:58 »

hát a wikipedia szerint a Naruto sippúden (xD) részei már szeptember elején kellett volna, hogy megjelenjenek animex-en, szóval gondolom max 1-2 hónap és indul Mosolyog
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Oldalak: 1 ... 238 239 [240] 241 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins