tarti19
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3585 Dátum: 12 aug 11, 17:34:22 » |
|
Köszi szépen:) Igazából újra elkezdem szinkronosan is, mert nem tudok várni a heti megjelenésekkel Remélem az új szinkron majd jobban adja, mint az elődje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3586 Dátum: 12 aug 12, 09:32:22 » |
|
Elméletileg a közeljövőben lesz shippuuden magyar szinkronnal...De mondjuk júliusra igérte be a wiki xd..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3587 Dátum: 12 aug 12, 13:19:48 » |
|
Egyébként nem tudom felvetettétek-e már korábban, de szerintem Deinek egész tűrhető lenne Inuyasha szinkronhangja (akinek most nem jut eszembe a neve..xd).
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #3588 Dátum: 12 aug 12, 13:36:48 » |
|
Igen szerintem is jó lenne, ha már nem szinkronizálná Iruka-sensei-t. Én Dei-jel kapcsolatban még Szabó Mátéra (Edward Elric pl.) gondoltam szerintem nem állna rosszul neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3589 Dátum: 12 aug 12, 13:46:36 » |
|
Jaj tényleg basszus ő Iruka-sensei szinkronhangja. Na ennyit a nagyszerű ötletről. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #3590 Dátum: 12 aug 12, 16:47:40 » |
|
Ez kész, én is Iruka-sensei hangját adtam volna Deinek Nekem a Star Wars 3-ból, Anakinként maradt meg a hangja és mondom, ezzel a hanggal milyen jól lehetne Katsuzni Remélem ha jön a Shippuuden, akkor abban már nem kell hallanom a Bazinagy Klónhadsereg Dzsucúúúút
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3591 Dátum: 12 aug 12, 16:48:53 » |
|
Egyébként miért ne cserélhetnék le Iruka-sensei szinkronját valaki másra? Najó, ilyet úgyse fognak csinálni.^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
朱
|
|
« Válasz #3592 Dátum: 12 szep 02, 17:10:18 » |
|
Ha már szinkronhangokról van szó, megtudnátok mondani, ki Itachi magyar hangja? Az animaxos szinkron szerint. Ha jól emlékszem azonos a hangja Brockéval a Pokémonból.
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3593 Dátum: 12 szep 02, 18:19:29 » |
|
A nevét sajnos nem tudom, de elméletileg igen, ugyan az a hangja, mint Brock-nak. Arról lehet tudni, Shipúúdert mikor adnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #3594 Dátum: 12 szep 04, 19:23:31 » |
|
Sajnos nem. A régebbi infóm kudarcot vallot. Nem fogják még szeptember 19-én adni. Pedig már nagyon ráhangolódtam.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
朱
|
|
« Válasz #3595 Dátum: 12 szep 05, 11:13:19 » |
|
Oké, megtaláltam, Itachi magyar hangja: Sótonyi Gábor. Aki Ryuuk hangja is a Death Note-ban.
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #3596 Dátum: 12 szep 09, 16:02:05 » |
|
Az én információim szerint egyáltalán nem lesz, sőt az Animax már nem nagyon tervez folytatásokat egyetlen animét illetően sem. Nem tudom mennyire megbízható az infó, de az biztos, hogy egyre kevesebb animét sugároz a TV-csatorna, már nem havonta jelenik meg a Mondo, kevesebb a mangakiadás, kiadók szűnnek meg, boltok zárnak be: Szűkül a piac. Viszont az RTL2-t Romániában jegyeztették be, ami azt jelenti, hogy gond nélkül mehetnének rajta animék (akár a Dragon Ball is, vagy akár később a Shippuuden), hiszen így a csatorna nem a magyar, hanem a román médiahatóság alá tartozik. Egyébként ha a Viasat6-on most sikeres lesz a DBZ vetítés, szerintem lehet még ott is számítani további anime vetítésekre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 16:04:57 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #3597 Dátum: 12 szep 09, 19:30:56 » |
|
A viasat6-os DB vetítést a korunkbeliek meg néhány fiatal biztosan csipázzák majd. Az animaxos hírnek nem örülök... régen mikor A+ volt helyette akkor orrba szájba anime ment most meg teljesen idegen nyelven se szinkron se felirat nélkül látok benne zenei műsorokat meg idióta japó vetélkedőket. Hát úgy látszik erre vevők az emberek, és ezek szerint nem is magyarok. Örülnék egy shippuden szinkronnak, Chiyo-baanak az elején vajon milyen vénasszony hangot tudnának találni, még a simában Itachi hangja is nagyon tetszett. Na meg Deidara folyamatos hümmögése és Tobi iszonyatosan gyerekes hangja is brutális. Na majd kiderül hogy mi lesz hogy lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kuvosaki15
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3598 Dátum: 12 okt 23, 11:18:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #3599 Dátum: 12 okt 23, 12:09:58 » |
|
hát a wikipedia szerint a Naruto sippúden (xD) részei már szeptember elején kellett volna, hogy megjelenjenek animex-en, szóval gondolom max 1-2 hónap és indul
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|