seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1125 Dátum: 08 márc 03, 18:18:31 » |
|
Szerintem senki nem fog megkövezni  Én is bírom Kakashi hangját. Az egyetlen amire azt mondom hogy whooa ez tényleg jó ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1126 Dátum: 08 márc 03, 18:58:06 » |
|
Kakashi hangja ott van!  Nem tudna valaki belinkelni egykis hanganyagot erről a Vas Gáborról? Én nem itélek addig amíg nem hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #1127 Dátum: 08 márc 03, 19:00:06 » |
|
Annak én is örülnék. Én ugyan tudom ki ő, de a húgom nem. És ő is igzul Jiraiya hangja miatt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1129 Dátum: 08 márc 03, 19:12:10 » |
|
Tényleg komoly egy kicsit.  A harmadik Hokagénak jobban illene, de nézzük meg mit csinál Jirayra szerepében. Szerintem ha jól csinálja nem lesz annyira rossz.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #1130 Dátum: 08 márc 03, 19:19:29 » |
|
Millió köszönet!  Most a hugim is meg tudja hallgatni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lekvaroscsirke
Vendég
|
 |
« Válasz #1131 Dátum: 08 márc 03, 19:24:21 » |
|
Csáó! Ismeritek a jetix.try.hu című honlapot?... Most látom hogy a naruto shippuuden-t hurrikán krónikáknak forditották  :'X itt egy link: http://users.cwi.hu/jetixclub/index.php?option=com_seyret&Itemid=318amugy ez a hang egy hokage-hoz illene, és nem egy perverz remetéhez... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1132 Dátum: 08 márc 03, 20:15:45 » |
|
Húúúú de gááááz!!! Hurrikán krónikák!!! :'X :'X :'X :'X :'X :'X Melyik eszement találta ezt ki?!  :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1133 Dátum: 08 márc 03, 20:29:15 » |
|
Akkor ezennel visszavonnám a védőbeszédemet amit Vas Gábor érdekében intéztem. Nem miatta, mert ő jó szinkronhang, de rájöttem hogy akárkit is jelöltek volna ki helyette Jiraiyának senki se tetszene... Ero Sennin csak 1 van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #1134 Dátum: 08 márc 03, 20:37:27 » |
|
Azzal a beteg nagyapó hanggal. Azért én meg fogom nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
 |
« Válasz #1135 Dátum: 08 márc 03, 20:52:39 » |
|
..Micsoda? Sims - Kertvárosi Krónikák? Még Hajótörött Krónikák is van itt, de ilyen kiegészítőről még nem hallottam... xD
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1136 Dátum: 08 márc 03, 21:30:39 » |
|
Azta....nemsemmi Jiraiya hangja....kicsit tényleg tul komoly,de ha nem veszi ennyire "Aslanosra"a figurát,akkor sztem még jó is kisülhet...de vmiért nemaz igazi így...Sztem Rodrigo hangja tökéletesen illik Kakashi jelleméhez:olyan kideg,nyugodt,nemtörődöm..egyszerűen tökéletes...Am Kiba első szinkronja hogy ellett rontva...isten ott röhögtem egy órát rajta..de az új már jó  Am mikor Kurenai-nak is férfihangot tettek be.. :'X Am azt nem értem,h minek kell változtatni a szinkronokat?Mert amit a jetix elöször adott ott eléggé béna szinkik voltak(nem illettek a karikhoz)De a 2.uj részeknél már sztem jól lettek a hangok....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #1137 Dátum: 08 márc 03, 21:35:29 » |
|
Persze, lett egy-két jó. Kakashi hangja például tényleg el lett találva, de néha kicsit már túlzásba visszi a lassú beszédet a színész. De ugye nálunk nincs rá garancia, hogy megmarad az a hang. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1138 Dátum: 08 márc 03, 23:16:08 » |
|
Mivel a jetixen kezdtem el nézni ezért magyarúl ismerkedtem meg a Narutoval. Szerintem ez is szerepet játszott abban, hogy először ostobaságnak tartottam az egészet. Naruto hangja nagyon nem tetszett. Amilyen hangja meg Kibának az elején volt .....  Azt hittem mindjárt leesek a székről. Szerintem a magyar szinkron nyomába sem ér az eredeti japán, avagy az angol hangoknak. De azért Kakashié, és Sasukeé tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1139 Dátum: 08 márc 04, 09:33:42 » |
|
Egyetértek ^^. De szerintem még Oro hangját találták el...mondjuk minden gonosz hangja Láng Balázs. Tsunade-nek ki lesz a magyar szinkronja,azt nemtudjátok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|