24 nov 28, 14:27:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106420 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #450 Dátum: 10 okt 13, 15:06:03 »

tesóm osztályátrsa eaé fan volt, és a tesóm is megnézte, és mikor behoztam az operát, youtube-val indított, így megnéztem a 6. részt, aztán az első 5öt. nem tom mikor volt, de nem sokkal utána jött a 7. asszem Nevet
azután gondoltam megnézem az eredetit is. Csak sajnáltam deit meg sasorit Nevet vhogy nem illett össze a hasmenős tömeggyilkos szerep Nevet
Naplózva
biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #451 Dátum: 10 okt 13, 20:21:57 »

először a W3on játszottam narutós játékokat.
majd a youtube-on néztem videókat és mire már észrevettem a fórumon találtam magamat  smirksweat

ez egy veszélyes dolog. olyan mint a szekták és a drog. Pojén
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Szaszkekisocseem
Újonc
*

« Válasz #452 Dátum: 10 nov 03, 17:00:34 »

Nekem 2 éve jött egy új osztálytársam és rögtön legjobb bnők lettünk, és nekem ő mutatta meg.
xD Emléxem a jetixen akartam nézni az első részt, már tökre izgultam, hogy uristen mindjárt kezdődik...stb, és erre benyomtak egy hülye nyári jetixmozit... fú de milyen ideges voltam...Nevet
Naplózva
NARUTO11
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #453 Dátum: 10 nov 05, 08:55:43 »

ln elöször a jetix en látom és amikor már a jetixen nem volt akor az unoka tesom mondta hogy az animax on is megy és azóta csak aszt nézem Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!

YOU ARE DEAD!!!!
harcos2000
Újonc
*

« Válasz #454 Dátum: 10 nov 25, 19:32:41 »

én ugy hogy a barátaim mondták hogy ez jó és megnéztem és egyből megfogot Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #455 Dátum: 10 dec 24, 12:12:55 »

Én is jetixen láttam elsönek de az a @#!* csatorna abbahagyta a legérdekesebb résznél én meg nem birtam várni és megtaláltam az Nkwt-t Nevet
Naplózva

Narutooo
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #456 Dátum: 10 dec 28, 12:37:35 »

én ugy hogy 3 éve is néztem de el felejtetem narutot csak rémlet mi a narutoxD
azt egyik társam nézi a animax ot es látam régen hogy a full meteal kemis testvériség be hogy egy hapsi fejeket robantxD meg akartam mar megint 2010 be nézni(2007 be volt)azt elöbb a naruto azután volt a testvériség(mázli hogy szerdán néztem)
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #457 Dátum: 10 dec 30, 22:41:09 »

Minifórumon valami miatt -Isteni sugallat- érdeklődni kezdtem, hogy hol lehet megnézni (persze simán gugliba is beüthettem volna, de gondoltam körbekérdezek tapasztaltabbakat, hátha van jobb minőségben is vhol xy.hu-n)
akkor adott nekem egy hotdogos linket, ahol egy darabig indás volt, asszem 1-20-ig. aztán videoplayeren ment, de azt ajánlotta, hogy folytassam indán. hát ott folytattam. rászánta magát, és együtt néztük Nevet végignézte velem még a chuunin vizsgát is Nevet pedig azt jól elnyújtották. főleg a végefelé. de mind1, szal néztem és néztem és néztem, és egyszer csak azt mondta a 135. résznél, hogy akkor állj. mert fillerek jönnek. és akkor ugrottunk a shippuudenre. most meg már ott tartok, hogy a manga fordítását várom  smirksweat az ősziszünetbe kezdtem el nézni.
első akit megkedveltem: Kakashi Nevet
Naplózva

Madaratsu
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

...

« Válasz #458 Dátum: 10 dec 31, 05:14:37 »

Én akkor ismertem meg a narutot amikor először(2-3 éve) ment a jetixen asszem 1-20ig vagy 25 ig (part 1).....azt el elfelejtettem Nevet ra 1 évre talalkoztam ezzel az oldalal.Mosolyog... és azotais gyilkolom az anime és a manga részeket egyaránt Nevet...  nagyon megtetszett a naruto világa... és föleg az tetszett meg tetszik is benne hogy nem csak a fight a lényeg hanem a történet is nagyon tartalmas és kidolgozott.. Mosolyog
Naplózva
narublea
Újonc
*

« Válasz #459 Dátum: 11 jan 09, 18:47:44 »

Hát nekem tesóm kezdte el nézni és ő mesélt róla...aztán én is elkezdtem vele nézni és nagyon meg teccet Nevet de ő egy időre abba hagyta ,de én folytattam a nézést!!:D:D Kúl
Naplózva
penge792
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #460 Dátum: 11 jan 10, 13:25:25 »

én a YETIX nevű csatornán látam elöször
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #461 Dátum: 11 jan 10, 16:00:25 »

Én is a Jetixen láttam először, de akkor még nagyon nem tetszett xD Az első benyomás az volt, hogy egy idióta, narancssárga kukásruhába öltözött, magát ninjának tituláló srác ordítozik és bénázik összevissza. Elsőre nagyon irritálónak tartottam xD De aztán egyre több részt láttam, egyre jobban megszerettem, most meg már az egyik kedvenc animém/mangám Mosolyog
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Beni-kun
Chuunin
*

Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!

« Válasz #462 Dátum: 11 jan 11, 20:40:47 »

Én a jetix-en láttam először azóta áldom azt a napot ez a világ legjobb animéje remélem sohasem ér véget. bow
Naplózva

\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #463 Dátum: 11 feb 05, 23:33:12 »

nekem még unokatestvérem ajánlotta . Mindig mondta hogy jobb mint a Bleach (akkoriban azt néztem sokat) , ezért
az elején direkt, gyerekességből nem kezdet el nézni smirksweat. Aztán egy nap időt szántam pár részre az animaxon...
és el kelett ismernem hogy télleg meesze jobb mint a bleach, mint karakterekben, mint történetben.
Mai napig kedvenc animém és mangám Nevet
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #464 Dátum: 11 ápr 02, 00:40:37 »

anno a jetixen láttam először egy hawer ajánlására
Naplózva
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins