24 nov 28, 13:47:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106389 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Eszty-chan
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #420 Dátum: 09 aug 21, 18:48:41 »

húúúú, hát ez egy vicces történet. xD

úgy kezdődött az egész, hogy nekem 2006 karácsonyáig nem is volt gépem, és állandóan a tesómét bámultam, ahogyan játszik, meg mittom' én. egyszer haverja egy LAN party-n átküldte neki az összes Naruto részt, mert azon a Lan party-n este azt nézték. és megtetszett neki. láttam, hogy nézi a köbö 50.ik résztől, énis oda kukkantotam, egyből leoltottam, milyen ciki már, hogy mesét néz, meg mittudom én, meg ott mondtam neki, hogy nem is magyar, érti-e egyáltalán. szóval szekáltam vele. egyszercsak... nemtudom hogyan, de leültem mellé, és elkezdtem nézni. Nevet ez olyan 2007 májusában volt. majd... megkértem, hogy küldje át nekem az összeset... hát... mit ne mondjak, 1 hét alatt megnéztem az egészet, és jöttek a shippuudenek (meg 2007 május vége- június elején találtam rá a Naruto-kun.hu-ra. Nevet), és utána a mangák, és utána más animék, majd az anime/manga/Japán iránti "szerelmem". ="D
azóta a tesóm nemnagyon szereti az animéket, én meg imádom. ^^ (jó, persze amikor r*hadtul unatkozik megnézi az új Bleach és Naruto részt, na mind1. xD)
Naplózva

Ichigo-chan
Újonc
*

« Válasz #421 Dátum: 09 szep 18, 21:52:31 »

hát én a Jetixen... Mondjuk nem tartottam valami nagy számnak, de végül megszerettem Nevet
Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #422 Dátum: 09 okt 04, 22:46:12 »

Huh, elég nehéz erre visszaemlékezni Nevet
Még régen egy dragon ball-os fórumon volt róla szó, meg is néztem a youtube-on róla egy-két amv-t de nem nagyon tetszett Nevet Ekkor még Shippuuden nem is létezett Nevet Majd később tesóm megszerezte a Sima Naruto kb 150-180 részét, mert akkor még csak annyi volt kész. És mondtam neki, hogy én már hallottam róla, és hogy állítólag jó kis anime, de nekem annyira nem jött be. De mondom leülök én is és belenézek azért. Ekkor még nem mondanám, hogy nagy fan lettem volna, de azért néztem vele. Eleinte Sasuke volt a nagy favorit karakterem, és annyira felmérgeltem magam, hogy "átáll a rossz oldalra" meg hogy "kiírják a sorozatból, mint egyik főbb szereplő", hogy fogtam magam és a Naruto elleni harca után nem is néztem tovább, mondtam, hogy innentől "tök szar az egész" Nevet Nem is bánom utólag, hogy nem néztem meg a maradék 30-50 részt a Dvd-n, mert ugye az mind csak filler Nevet
Na de, hogy mikor lettem Naruto fan? Hát a érettségire ezzel készültem fel, mert unatkoztam és nem akartam tanulni xD És elővettem tesóm dvd-it és elkezdtem nézni, majd folytattam videoplayeren, kb ott értem utol a sztorit, mikor Sasuke Suigetsu-val elindulnak Karinért. Azóta minden héten megnézem az újabb Naruto részeket  kacsint /Kiv mikor kéthetene jön Nevet mint most  >.<#/
Naplózva
Sheme
Gennin
*

« Válasz #423 Dátum: 09 okt 21, 07:35:21 »

Ezek után Naruto-t még többen ismerik majd meg, mint kedvenc hősünket:

http://techline.hu/tudastar/20091020_photoshop_hatter_eltavolitas_kivagas.aspx

OFF

Bár nem egészen ide, a topikba tartozik, de ha valaki rajzolásra/másolásra adja a fejét, kis segítséget kaphat az oldalon.
(Elmondanám, hogy a videoból kicsit mókásabb kiszedni egy-egy figura mozdulatát, de nem lehetetlen. Ha rengeteg szabadidőd van, akkor megpróbálkozhatsz vele, csak a megfelelő program kell hozzá.)

ON
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 21, 07:39:31 írta Sheme » Naplózva
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #424 Dátum: 09 okt 21, 16:44:46 »

Még tavaly kiderült hogy az osztálynak kb 70 %-a nézi a Narutót,Meglepődtem.És a többiek hatására egyik nap rászántam magam hogy letöltsek pár részt aztán megtetszett Nevet
Naplózva
Roland-Kun
Újonc
*

Naruto-Arena Player :)

« Válasz #425 Dátum: 09 okt 27, 04:14:27 »

Hát én még az álltalános iskolában hallotam elöször róla...
Az osztályba volt pár csaj akik  kajak bele voltak zúgva Itachiba és ott rajzolgatták lefele... odamentem és megkérdeztem hogy mit rajzolnak. Ők meg mondták hogy Itachi a Narutobol stb.
Kb. 1 hónapig halotam ezt a Bizonyos Naruto szót.
Az elejétől kezdve hülyeségnek gondoltam.Egyszer csak bekapcsoltam a Jetixet Mosolyog és pont kezdődőtt és elhatároztam hogy megnéztem.Pont azt a részt láttam amikor Michael Jackson megharapja a Tokio Hotel énekesét Sasuke Uchihat  >.<# és onnantol kezdve néztem addig ameddig Orochimaru megőlte a Harmadikat, utánna már csak ismételések voltak.
Onnantol kezdve csak neten néztem.
Ui.
Lám-lám hova jutottam az eljén még lenéztem az egészett és most még bejegyzést is írok  bow
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
A Barcelona idén minden kupát bezsebel!! ^^
Ennek az ellentetjéről nem vagyok hajlandó vitatkozni!
Barca-Zaragoza 6-1
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #426 Dátum: 09 okt 27, 04:18:18 »

És mi lesz még ha a mangát is olvasod, egyenesen isteníteni fogod a Narutot. Nevet

Am én is a Jetixen kezdtem el nézni mikor még az első évadot nyomatták, a többi évadot már letöltöttem és kb másfél hét alatt ledaráltam az egészet a Shippuuden 38-ik részéig, ami akkor a legfrissebb volt. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 27, 04:20:27 írta Csibe19 » Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #427 Dátum: 09 nov 20, 22:33:04 »

hátt én még nem irtam szóval itt jön az én storym...
egyik nap videokat néztem a youtube-n és hallotam mondja a csávó hogy:a ninjaiskola aranyszivü és szorgalmas dijákja ö, légy tanuja egy legenda születésének: nárutó (igy ejtette ki a  csávó) hamarosan a jetix max en na szóval abbol a reklámbol utánna néztem képeket ezt azt ment a premiernap megnéztem az elsö részt és azóta nem birom megunni elöbb a jetixen néztem aztán mikor ujra kezdték akkor japánul magyar felirattal végül egy másik sráccal kiirrattam az összes naruto illetve eddigi összes shippuden részt na ennyi lenne az én történetem üdv: Dawe
Naplózva

Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #428 Dátum: 09 nov 23, 17:13:27 »

Hát nem is tudom kb 2008 elején lehetett. Néztem a jetixet és láttam a byakugant és mondta jézusom ez meg mi a rák? Aztán elkezdtem nézegetni pár részt majd abbahagytam később meg egyszerűen nem bírtam leálni:D
Naplózva

martinsama
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #429 Dátum: 09 nov 23, 18:45:50 »

Én meg unokaöcsémnél láttam először és ponnt az volt mikor Gambunta átváltozik 9farkúvá és Shukakuval harcol érdekes volt aztán egy pár hónapra rá elkezdtem nézni az elejét aztán a shippudent megnéztem 135-ig majd a Teljes Narutot 1hét alatt
Naplózva

Naruto:Aki szereti a Ramnet nem lehet rossz ember
Shika:Te jó ég Choji monnd el neki az igazat
Choji:az az igazság,hogy aki szereti az Ichiraku Rmnet az nem lehet rossz meber
Shika:Mind ellenem vanank...ez olyan bosszantó
cibinator
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #430 Dátum: 09 nov 26, 16:12:53 »

Én először láttam a jetixen a bemutatót. Megnéztem az első részt és megtetszett. Mindig megáltt a valahanyadik résznél és újra leadták az összesett. A végén már láttam a 100 részig. Megnéztem a neten a többit..............
Naplózva
lilu19950811
Újonc
*

« Válasz #431 Dátum: 09 dec 10, 19:29:22 »

Én úgy ismertem meg h néztem a tv-t (s h mindig előtte ülök)egyszer csak megtaláltam.Eleinte nem értettem h miről szól d miután megnéztem pár részt megtetszett.Főleg azért mert Naruto nem adja fel és mindenhez pozitívan áll hozzá.Egyszerűen imádom Naruto-t h már szinte függő vok.
Naplózva
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #432 Dátum: 09 dec 12, 17:42:11 »

jaj érdekes történet:D
ugye ismeri mindenki a testvéri szeretetet?Nevet na én voltam az okos nővér aki oltotta az öccsét h  milyen hülyeségeket néz a jetixen de ez a Naruto na ez mindennek a teteje ikszdé
aztán egyszer nagyon elegem volt valamiből leültem és megnéztem egy részt...... és most ott tartok hogy megvan az összes évad animében és mangában is Nevet
(az öcsém azóta nem nézi....Nevet)
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #433 Dátum: 09 dec 12, 18:46:52 »

én találtam egy amv-t (zene keresés közben), ami felkeltette az érdeklődésemet, és másnap megláttam a bemutatóját jetixen Nevet (azelőtt pedig nem is hallottam róla Nyelvesít)
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #434 Dátum: 09 dec 14, 21:53:26 »

Tehát akkor az emberek 2/3-a  a Jetix-en látta először és "neki" köszönhetően lett függő (köztük én is).
Arigatou Jetix  bow  Nevet
Naplózva

....................................................................................................................
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins