Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #345 Dátum: 09 jan 16, 20:11:16 » |
|
én természetesen a Jetixről ismertem a sorozatot. Vhogy érdekes volt a címe és a neten egy kicsit utána kutattva a története is érdekes volt és gondoltam megnézem a Jetix-en. :)Nagyon tetszett nekem, utána rájötem,hogy csak vágott változatot nézek és azóta a neten nézem, meg most már az Animax-en is. Nem bántam meg, mert a kedvenc animém lett.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #346 Dátum: 09 jan 18, 18:03:37 » |
|
én természetesen a Jetixről ismertem a sorozatot
Természetesen?xD Egy rakat ember nem a Jetixről ismeri a sorozatot, de nembajxD Nekem pl. soha nem volt Jetixem, egyik osztálytársamnál néztem meg az Itachi/Sasukés visszaemlékezést, és nagyon megtetszettxD (hosszú ideig Itachi volt a námbör ván karakter, most már leszorult a 3. helyrexD) Aztán pár AMV, flash, és h meg is értsem őket, elkezdtem nézni az animét is^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #347 Dátum: 09 jan 18, 18:05:12 » |
|
én nem a jetixröl ismerem hanem a torrentröl!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #348 Dátum: 09 jan 18, 19:13:17 » |
|
én természetesen a Jetixről ismertem a sorozatot
Természetesen?xD Egy rakat ember nem a Jetixről ismeri a sorozatot, de nembajxD Na akkor én vok a kivétel. Én a Jetixről ismertem meg, na hát ilyen is van. Hát ha mondjuk a Jetix, nem vette volna meg a sorozatot, akkor előbb v. utóbb én is rátaláltam volna az animére a neten, de nem így jött össze.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #349 Dátum: 09 jan 25, 11:24:42 » |
|
Én youtube-s böngészés közbe találtam rá 1 részre, és nagyon megtetszett. Utána rákerestem az elsőre és elkezdtem nézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomessz
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #350 Dátum: 09 feb 01, 14:21:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ahol a levél táncol, ott söprögetnek" (Tomessz-kun)
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #351 Dátum: 09 feb 01, 14:24:50 » |
|
Még anno a Mangazinon láttam, mint frissen lefordított mangát (Naruto és Gaara harca volt), megtetszett, és utána letöltöttem az elejétől kezdve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #352 Dátum: 09 feb 01, 20:49:04 » |
|
Én elősször egy írtó szar valamilyen nóném rajzfilmnek nem nevezhető baromságosságosságnak hittem. Aztán megnéztem egy részt, majd kettőt, majd többet, majd a fillerek kivételével az összeset. És most ugyan ezt gondolom a Pokémonról, amelyről nem is fog változni a véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #353 Dátum: 09 feb 10, 14:46:40 » |
|
Én először a jetixen láttam aztán megnéztem az első 25 részt aztán akartam tudni mi lessz tovább , kerestem narutos oldalakat és megtaláltam ezt .Aztán csak úgy ment tovább minden .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nixyke
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #354 Dátum: 09 feb 10, 16:23:34 » |
|
Hát először én is a jetixen láttam, még húgom nézte akkor. Megtetszett, és utána meg torrentről kezdtem el leszedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chizu-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #355 Dátum: 09 feb 22, 22:05:22 » |
|
Ez elég jó kérdés! Jó pár évvel ezelőtt véletlenűl láttam meg egy képet a 7-es csapatról, és gondoltam magamban.."Ej, ha az a fekete hajú srác nagyon jól néz ki" aztán elkeztem képeket nézni róluk,...a második kép amit láttam az egy durva hard yaoi-s SasuNarus kép volt... Onnantól eldöntöttem, hogy ezt a kettőt én összehozom... és azóta SasuNaru, és mindenek előtt Sasuke fan vok! Itt a történet vége...
|
|
|
Naplózva
|
"Naruto- Hé, Sasuke! Te nagyon perverz módon csinálod a dolgokat. Sasuke:- HAH?! Naruto:- Hát úgy értem...a mozdulataid, és az ahogy megérinted a dolgokat sexik. Úgyhogy...Ma tilos megérintened! Sasuke:- És mégis, hogy a fenébe jutottál erre az eredményre?! Naruto:- Csa...csa...csak mert! Folyton rámmászol, anélkül, hogy törödnél a küldetéseimmel! Nehéz nekem tudod?! Mikor hozzám érsz, az olyan...mintha minden kiröppene a fejemből..." SASUNARU4EVER! :3
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #356 Dátum: 09 feb 22, 22:33:11 » |
|
hát jómagam is a "jetixen láttam először" táborba tartozom ( bár ezzel a ténnyel mai fejjel már nem nagyon dicsekszem ) mikor először láttam a reklámját mondtam magamban hogy "uristeen most meg milyen szörnyűséggel rukkol elő ez a csatorna?!" aztán egy darabig nem néztem és csak véletlenül láttam bele, utána mindíg izgulva ültem a tv-előtt asszem este 7-kor és tátott szájjal vártam a csodát mióta rájöttem hogy csak vágott verzió ( hát elég gyanús volt hogy megy a zene és beremeg a képernyő egy adott jelenetnél o.O) és meghallottam a japán szinkront is már csak neten néztem meg,meg most nézem az animaxon de azért mégis az eredeti hang meg a naruto-kun fordítás az igazi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shidotoku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #357 Dátum: 09 feb 22, 22:40:12 » |
|
Hát anno Jetix-en néha láttam hogy megy, de különösebben nem érdekelt, hanem Sonic X-et néztem. Hamarosan néhány animes havert szereztem, akik szintén szerették valamennyire a Sonicot és asszondták, hogy az egy anime. Gondoltam, ha az animék ilyen jók, akkor jobb lenne többet nézni, és így nekiestem a Narutonak. Hamarosan találkoztam neten több Narutossal, akik mondták, hogy a jetixes szégyen, neten köll nézni. Hát onnantól megvilágosodtam és neten néztem végig a part 1-et és nézem a Shippu-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #358 Dátum: 09 feb 22, 22:51:08 » |
|
én 1ik barátomtól hallottam aztán néztem jetixen is 3-4 részt de mikor láttam h össze van vágva megutáltam és rögtön elkezdtem letölteni az má jó volt és még most jó a shippu (the best)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #359 Dátum: 09 feb 23, 14:36:39 » |
|
Szintén én is a Jetix által ismertem meg a Narutot. Alig vártam a nyáron az este fél 8-at hogy mikor jön a Naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|