24 nov 28, 17:28:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106709 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
hraurie
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Védd a fákat, egyél hódot!

« Válasz #330 Dátum: 08 dec 27, 16:53:28 »

Hasonlóan, én mielőtt elkezdtem nézni, azelőtt is hallottam már róla. "Jaa az a ninjás hülyeség az idegesítő szőkével". Körülöttem mindenki Naruto lázban égett, elképzelni nem tudtam, mit bírtak az animében. Az orrom alá dugták az első részt, engedelmesen végignéztem, aztán a másodikat, majd a harmadikat. Sasuke és Naruto csókjelenete vitte a pálmát Akkor szerettem bele, és lenyomattam mind a 220 részt + nyár óta a Shippuudenben is felzárkóztam. Azóta is hálás vagyok a barátaimnak érte, és totális szerelem Nevet
Naplózva

"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran

"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
csomolungma
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #331 Dátum: 08 dec 27, 19:52:05 »

Én sehogyan sem hallottam róla, sehogyan sem láttam a TVben, egyszerűen csak véletlen rossz videóra kattintottam a YouTube-on... vannak az életben nagy mázlik Nevet
Naplózva

Átlag három másodpercig tart amíg ezt az aláírást elolvasod.
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #332 Dátum: 08 dec 27, 20:54:00 »

"én mint mindenki a jetixen keztem el nézni"

Hát, én valahogy nagyon nem a Jetixből indultam ki. Egyik msn-es ismerősöm áradozott róla és letöltöttem az első részét..megnéztem, izgalmasnak találtam és tovább folytattam.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Zato-7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #333 Dátum: 08 dec 28, 04:25:59 »

Én is a Jetixen fedeztem fel.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #334 Dátum: 08 dec 28, 04:49:05 »

Én narutot ugy ismertem meg hogy amikor sétaltam konoha utcain, nagoyn megéheztem a barataimmal, ezért elmentünk az öreg rameneshez kajalni és ott lattam 1 szöke kis taknyost ahogyan kunyeral repetat, na az volt Naruto..
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
rocklee1992
Gennin
*

« Válasz #335 Dátum: 08 dec 28, 12:06:28 »

Én úgy keztem el nézni van egy haverom nagy anime fan velem együtt, és hozott dvd-ket amin Dragon Ball Z összes része  volt ami az egyik kedvencem és rajta volt pár  Naruto rész is, és kíváncsiságból meg néztem mi is az és megérte, csak az volt a baj hogy nem az 1 rész volt hanem  11-dik. Nevet

Azóta már jobban szeretem bármelyik animétól Nevet
Naplózva

" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #336 Dátum: 09 jan 03, 23:11:52 »

én ugy ismertem meg hogy egyik haverom állandoan erröl beszélt mi meg állandoan cikiztük érte és végül bele néztem és meg tetszet és azota fan vagyok
Naplózva

EnvyX
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #337 Dátum: 09 jan 03, 23:37:04 »

Mivel ekkor nagy hype van körülötte, a con tele van mindig Naruto-s Cp-s emberekkel egy idő után cikinek éreztem, h nem tudom ki kivel van, és mi ez xD
Így elkezdtem nézni.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #338 Dátum: 09 jan 04, 13:07:54 »

Nekem a legelső találkozásom a Naruto dologgal évekkel azelőtt volt, hogy elkezdtem nézni... Tán 4 éve a békéscsabai vasútállomáson... Vagy buszmegállóban? Arra már nem emlékszem... Talán még akkor, amikor elindult a Naruto sorozat... Egy kiscsajon jót röhögtem, akinek a hátizsákja teljesen be volt borítva narutos kitűzőkkel, és kulcstartókkal... (De egyszerre annyi kitűzőt, és kulcstartót azóta sem láttam hátizsákon, és sehol...)
Asszem be is szóltam neki, hogy mi van Naruto... Tipikus beszűkült felfogás... Azóta megvilágosodtam, és kicsit bánom hogy beszóltam neki... Teljesen elfelejtkeztem arról a dologról, csak most a HSZ-eket olvasva jutot eszembe...
Naplózva
Sunci
Újonc
*

« Válasz #339 Dátum: 09 jan 04, 18:43:58 »

Én úgy ismertem meg hogy barátaim mondták van ez+ez és a Jetix adja, belenéztem tetszett és folytattam a neten és azóta fan vagyok:bow:
Naplózva

Az életem egy film aminek nem ismerem a végét és a témáját sem értem.
Joszkin_Szandi
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #340 Dátum: 09 jan 05, 16:06:53 »

Én meg ugy ,hogy nyaraltamxD.Komoly.Aki velünk volt este neki állt Naruto-t nézni én meg nem elenkezdtem(hamár anime:))Rá egy évre igazi fan lettem.Már 2éve...Nevet
Naplózva

Még új vagyok.Nem ismerem ezt a fórumot.Ne szidjatok le:3
Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #341 Dátum: 09 jan 10, 19:17:38 »

Én régebben, egy jó másfél, két éve láttam először a Jetixen. Bevallom hősiesen, nem nagyon tetszett... ezért nem is néztem, hanem elkapcsoltam. Tavaly nyáron nézegettem videókat a YouTube-on, és valahogy megláttam az ismerős Naruto-t, vöröses színben.
Mondom: Mi a fene ez meg???
Elkezdtem nézni, és megszólalt a zene is: Trapt-tól a Headstrong, amit szeretek, így folytattam. Egy fekete hajú csávó püfölte Narutot, és egy kis idő elteltével látom, hogy Naruto meg bevörösödik és megy a bunyó. Teljesen felvillanyozott, meg is néztem kb. 500 videót mindenféle "eksönről". Nagyon beleéltem magam, és elkezdtem róla egyre több infót szerezni. Fél év alatt beértem a Shippuudent, azóta is nézem, és olvasok róla.  Mosolyog
Naplózva
AsSasuke
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #342 Dátum: 09 jan 11, 22:45:38 »

Én úgy ismerkedtem össze az animéval, hogy osztálytársam mondta hogy tölsem, lem de lusta voltam, egyszer jött másik haver aki letöltött nálam egy részt (42.et) hogy megnézze, belenéztem és beleszerettem és azóta Naruto forerver
Naplózva

Free userbars" border="0

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #343 Dátum: 09 jan 14, 21:08:43 »

Én először utáltam aztán néha mesélt róla az osztálytársam majd a TV-ben kezdtem el nézmi majd később kórós Naruto megszállott lettem (anime néző) Nevet Nevet
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
naruhina_fan
Újonc
*

« Válasz #344 Dátum: 09 jan 16, 20:03:17 »

én úgy bukkantam rá ,h az interneten beírtam ,h ninja mert keresnem kellett töri órára és megtetcettek a karakterek. Pirul
Naplózva

Naruhina 4ever! ^^ NE SÉRTEGESS!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tűröm!
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins