nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 08 ápr 30, 13:08:59 » |
|
A jetixre kapcsoltam megnéztem a narutot utána rendszeresen néztem
|
|
|
Naplózva
|
Szép vok csak az arcomat nem látjátok
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 ápr 30, 13:26:40 » |
|
Néztem a tévét, vagyis a Jetixet :'X, és este jött a naruto. elejinte nem szerettem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 ápr 30, 16:13:12 » |
|
Sokat gondolkoztam azon, hogy elmeséljem-e nektek: Amikor beiratkoztam 2004-ben az ötvösiskolába, összebarátkoztam egy lánnyal, akiről kiderült, hogy japánmániás. Mivel előtte a neten láttam Narutós képeket, de csak firkálmányokban, ezért megkérdeztem őt, ismeri-e? Azt felelte, hogy az nagyon jó!! És mesélni kezdett erről röviden. Másnap hozott is egy CD-t, amelyen a magyar nyelvű Naruto mangák találhatók. Megnéztem. Mondanom sem kell, rögtön megszerettem, mert mint írtam, nem a szokásos stílussal találkoztam. Nagyon lenyűgözött a sajátos sztorija, legendák, stb. Innetől kezdve olvasom a Narutót magyarul, angolul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bredli
Vendég
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 ápr 30, 17:20:21 » |
|
Munkatársam mondta h van egy nagyon jó animeje másnap el is hozta 11cdt kaptam tőle magyar felirattal beteg lettem elővettem 1 hét alatt megnéztem az összes normál és 52 sh részt még 2 cdje van otthon hétfőn ha mek azt is elkérem mondta h másik munkatársamnak is odaadta már asszony úgy rángatta el a gép elöl h ne azt nézze folyton
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagare
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 ápr 30, 17:23:54 » |
|
Én szintén a gagyi Jetixes Narutoval kezdtem :'X utána annyira megtetszett h neten is folytattam a részeket+ a mangát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 ápr 30, 21:20:48 » |
|
Úgy emlékszem, egyszer én is véletlenül a Jetixre kapcsoltam, és akkor láttam, hogy megy valami jó mese, aztán megtetszett az a rész, utánanéztem, informálódtam, aztán jutott el az agyacskámig, hogy ez (is) egy anime... Ezután rátaláltam a NKWT-re, utána pedig áttértem a J-kultúrára...hihi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 ápr 30, 21:37:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 ápr 30, 22:06:48 » |
|
Nem is. Nekem pl. most nincs is tévém. Jetixet, meg egyébként se néznék. Én a jó öreg interneten keresztül fertőződtem meg , de ezt már leírtam korábban.
|
|
|
Naplózva
|
GIMP antitálentum
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 máj 02, 19:33:23 » |
|
A báttyám folyton a Narutoval piszkált.., aztán a barátnőm is mondta, hogy tök jó.. ezért egyszer fogta magam leültem, megnéztem és rájöttem, hogy télleg tök jó..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 02, 19:34:09 írta singaa »
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 máj 02, 20:50:24 » |
|
:'X ... Ahha ahha .... Igen... Kedves Singaa... Kérlek a kellemetlen részletektől kímélj meg... Éljen a nyár... Akkor ismertem meg... és még mindíg emlékszem a pillanatra, pedig... nem valami jó a memóriám....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 máj 02, 23:15:48 » |
|
... Kedves Singaa... Kérlek a kellemetlen részletektől kímélj meg... ... Miért? Ez egy egész jó megismerési mód. ^^ Meghát ha így ismerte meg, akkor így ismerte meg. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 máj 03, 09:16:04 » |
|
Nem, azért... :'X A részletekre gondoltam.... Meghát gonosz akartam lenni... Ugye Singaa ... Én mindíg gonosz vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 máj 03, 14:53:23 » |
|
Hát.. Sakura19 annyira nem vészes.. És köszönöm Chakra Télleg így ismertem meg.. nem tudok ellene mit tenni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 03, 14:54:13 írta singaa »
|
Naplózva
|
|
|
|
HUNTER
Vendég
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 máj 13, 16:15:13 » |
|
Én addig nem is tudtam a Naruto létezéséről amig egyik haverom nem mesélt róla azota mindig olvasom a mangát meg nézem az animét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
didu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 máj 13, 17:24:53 » |
|
Jetixen láttam meg elöszőr néztem,csak néztem és néztem és nagon megtetszet és utána az internetről szedtem le azóta NARUTO FAN vok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|