24 nov 28, 14:28:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106425 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Stormcrow
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #195 Dátum: 08 ápr 12, 17:08:32 »

Hát mindenki róla áradozott(megjegyzem azelőtt egyaltalán nem néztem animét,ma sem nézek naruo-n kívül Mosolyog
aztán gondoltam megnézek egyet ha mindenki olyan jó véleménnyel van róla...Első rész megtetszett,aztán már nincs megállás  Hümm-hümm
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #196 Dátum: 08 ápr 13, 21:42:57 »

Eloszor 1 masik forumon talalkoztam a narutoval. Mosolyog Ott irtak mindig, h naruto igy me ugy. Aztan lattam megy a jetixen is. Eloszor nem tetszett, h az a szoke gyerek mit rikacsol 1folytaba, aztan lassan megszoktam meg minden, most meg egyenesen szeretem. Tetszik h az elet egyszeru dolgairol szol, mint pl szeretet v gyulolet. Kitartas stb.
Naplózva

sakura19
Vendég
« Válasz #197 Dátum: 08 ápr 15, 14:12:09 »

He he ez érdekes.... Mindenki úgy szereti meg hogy előtte utálta? Amikor először láttam azthittem leütöm a tv-t...  :/ aztán megnéztem és megszerettem... Persze azóta japánul nézem....  >.<# És úgy még a hangjuk is találóbb...  Gondolkozik Csak az a kár hogy a magyarból mindent kivágtak....  Neeem    Nevet
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #198 Dátum: 08 ápr 15, 14:37:50 »

chee, én is úgy szerettem meg. xD Először egy...khömm... német csatornán láttam.  Hümm-hümm és ott egy folytában mondogatták, hogy japán egyik leghíresebb animéje, meg hogy mennyien szeretik meg ilyenek, és már attól is kirázott a hideg amikor meg láttam a bemutatóját. xD azt gondoltam, hogy minek ez  a nagy felhajtás körülötte? xD Aztán megnéztem az első részt és nem tudtam elszakadni tőle. xDDDD
Naplózva

Rekage
ANBU újonc
*

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #199 Dátum: 08 ápr 15, 14:39:01 »

Hát mindenki róla áradozott(megjegyzem azelőtt egyaltalán nem néztem animét,ma sem nézek naruo-n kívül Mosolyog
aztán gondoltam megnézek egyet ha mindenki olyan jó véleménnyel van róla...Első rész megtetszett,aztán már nincs megállás  Hümm-hümm

Én is valahogy hasonlóan, csak azzal a különbséggel, hogy én "magamtól fedeztem fel" a Jetixen...én sem nézek más anime-t naruton kívűl...
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
sakura19
Vendég
« Válasz #200 Dátum: 08 ápr 15, 15:44:00 »

Pirul Ez jó.... Én se nagyon nézek anime-t csak narutot de ha meglátok egyet valahol és épp olyan kedvem van akkor megnézek bármilyen anime-t de nekem a taruto a kedvencem akkoris...  :'X
Naplózva
Rekage
ANBU újonc
*

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #201 Dátum: 08 ápr 15, 15:52:19 »

fúú én pont fordítva...én nem vagyok képes más anime-t megnézni...az valahogy gagyinak tűnik... Technikai KO
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
akatsuki_pein
Vendég
« Válasz #202 Dátum: 08 ápr 16, 21:13:54 »

Elöször a jetix-en asztán a neten és végül már csak a mangákat olvasom. Nevet
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #203 Dátum: 08 ápr 17, 09:57:02 »

En is csak a Narutot nezem. Masra nem is nagyon van idom zeneszerkesztes mellett. De ez a sorozat pont jo arra, h  a maradek kis szabadidom eltoltsem az
egyesszamu onfeju ninjankkal. Mosolyog
Naplózva

Ciccus
Kezdő Jounin
*

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #204 Dátum: 08 ápr 19, 00:03:44 »

Uramisten, még bevallani is félek... Először a Jetixen láttam. Barátnőm ajánlotta be. Nos igen, azóta sok minden megváltozott. Most már pénztért sem lennék hajlandó magyarul nézni xD  Nevet Nevet
Naplózva

A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán.

Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
Devil Sasuke
Gennin
*

« Válasz #205 Dátum: 08 ápr 19, 16:06:41 »

Én a tv-én keresztül és azota a kedvenc meséim egyike :'X
Naplózva
Yusuke16
Újonc
*

« Válasz #206 Dátum: 08 ápr 19, 16:41:10 »

az 1ik kedvenc warez oldalamon lattam( a sorozatok kozott) feltoltve es kivancsi lettem ra 1szer...Mosolyog
Naplózva

Gaara93
Vendég
« Válasz #207 Dátum: 08 ápr 28, 18:39:10 »

Én véletlenül pont rákapcsoltam a tv-ben és akkor még nem gondoltam hogy ilyan király Nevet
Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #208 Dátum: 08 ápr 28, 18:48:55 »

Én amikor megláttam(a Jetixen) egyből elkapcsoltam róla...azthittem valami hülyeség Nevet.  Aztán muszájvolt egyszer megnézzek 1részt , aztán a következőt...meg a következőt...stb Nyelvesít és most...a kedvenceim közé tartozik Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 18:51:17 írta Oxygene » Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #209 Dátum: 08 ápr 30, 10:41:44 »

Nos,  Gondolkozik, ez egy hosszú történet...
Már korábban is hallottam róla, akkor azt mondtam, hogy bahh, megint egy újabb mánia, nem is nagyon foglalkoztam vele, max annyit, hogy megnéztem, mit ír róla a wikipédia.
Aztán egyszer zenét kerestem a youtube-on, akkor sikerült beleszaladnom egy SasuSaku AMV-be. Megnéztem-megnéztem, de még itt se hatott meg nagyon a dolog.
Aztán télen volt egy nosztalgiázós Disney-időszakom, akkor megint a youtube-on, megint AMV-kbe botlottam... Itt már kezdett érdekelni a dolog.
De a végső lökést egy FRPG avatar volt: egy átokpecsétes Sasuke. Na, gondoltam, megnézem az első részt. Aztán azt gondoltam, megnézem addig, ameddig fönt van a youtube-on. Aztán elfogytak az angol feliratos részek, és nekem valahogy hiányérzetem támadt. Szerencsére találtam egy másik oldalt, ahol tudtam tovább nézni.
Egyébként a Zabuzás ív nem nagyon fogott meg. De aztán jött a chuunin vizsga és a 22. rész...  Nevet Győztes Yóóóó

Akinek volt türelme idáig olvasni, annak gratulálok. Yóóóó
Naplózva

GIMP antitálentum
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins