Gondolom arra gondolt hogy Kushina álma volt hogy ő legyen az 1. női hokage, és ezt adta fel a nagy szerelemért.
A legtöbb nőnek a valóságban is az az álma hogy család, igazából nem kell semmit sem feladni emiatt, mert egy férjes és gyerekkel rendelkező nőnek is lehet karriere vagy álmai, ezek a dolgok nem zárják ki egymást. Kushina is lehetett volna a hokage.
Ott a pont! Végre valaki, aki érti, mitt írtam!
Igen, most már mi is értjük. Főleg, hogy valaki másnak kellett elmagyaráznia azt, ami a te hsz-edből nem derült ki, Soreszko. Köszönjük, Ayumichan.
És egyetértek Jon97-el, tényleg bicskanyitogató a stílusod.
Lehet én vagyok régimódi, de a nők anyák akarnak lenni, a férfiak meg apák (még ha ez nálunk annyira nem is feltűnő, mint a nőknél). Lehet, hogy a család egy bizonyos szinten kötöttség, de asszem az ember van olyan intelligens, hogy ezt megoldja magában, vagy megbeszélje az érintettekkel. A "nők maradjanak a fakanálnál, meg a gyereknevelésnél" féle hozzáállásra meg mit mondjak? A kedvedért nem fog egy egész japán nemzet csettintésre megváltozni. De hidd el, mivel az ember sokféle, köztük is jócskán lehetnek olyanok, akik nem értenek ezzel egyet.
Azzal sem értem, mi a gond, ha valaki egy másik ember miatt akar elérni valamit (a szélsőségektől most tekintsünk el). Nem lehet mindenki olyan szilárd jellem, hogy kristálytiszta célja legyen, amit tűzön-vízen át elér. Van akinek kell egy támogató és néhány jó szó. Pl. Hinata pont ilyen. Mit várnál egy 10-12 éves lánytól, akit a saját apja "eldobott magától"? Lehet nem volt olyan tehetséges, mint Neji vagy Hanabi, de akkor is a lánya volt. Naruto meg nem azt nézte, hogy hű, ez itt a Hyuugák főágának a vezetőjének a lánya, akinek tökéletesnek kell lennie Byakuganban, taijutsuban, tanulásban, stb... hanem egy egyszerű lányt látott, aki lehet, hogy ügyetlen, de próbálkozik. Pont mint maga Naruto. ...aki szintén egy kétbalkezes idiótaként indult, közben meg kiderült, hogy a Negyedik Hokage az apja, a Kilencfarkú 2. jinchuurikije az anyja, a Sannin Jiraiya a keresztapja, távoli rokona Tsunadénak, és Rikudou sennin fiának, Ashurának a lélekörököse. Mellesleg egy ninjutsu zseni, de aki csak tapasztalat útján tud tanulni, mert ésszel nem éri fel a dolgokat.
De ha kezdetben nem lett volna ott az a pár ember aki mellé áll (Iruka-sensei, Sasuke, Kakashi-sensei, Jiraiya), akikről példát vehet, akkor lehet, hogy sokkal hamarabb megismertünk volna egy "másik Peint". ^^
Ha így nézzük, akkor mindenkinek ott van egy személy, aki miatt el akar érni valamit, vagy hozzá hasonlóvá akar válni, esetleg "csak" jelentős szerepet játszik az életében. És ennek nem feltétlen egy konkrét személynek kell lenni.
Plusz az is ott van a történetben, hogy Ashura "ága" (bár saját maga is erős volt, ha nem a legerősebb) a társaival együtt dolgozik. Míg Indra "ága" maga, egyedül próbálja megoldani a dolgokat.
Hogy mi a tanúság? Ne légy barom, nyújtsd ki a kezed a másik fele. Ezzel mindkettőtökkel jót teszel.