Cartnecker
|
 |
« Dátum: 07 jún 26, 20:09:16 » |
|
Csevegés minden olyanról, aminek nincs Narutos témája 8)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 06, 01:05:46 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 07 júl 01, 08:45:19 » |
|
Nem erre van a 'Csevegő' 
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 07 júl 01, 20:53:54 » |
|
Ezt én sem nagyon értem Vagy ide kerülnek azok a dolgok, amik Narutoról szólnak, de nem kapcsolódnak egyetlen topichoz sem?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 07 júl 01, 21:32:55 » |
|
Azokról lehet itt beszélni, aminek nincs témája, de a Narutora vonatkozik. Jól írtad, Ritka 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 07 júl 01, 21:35:52 » |
|
Persze, ha valami egyértelműen besorolható egy másik témába, akkor az itt OFF. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 01, 21:42:27 » |
|
Na ez a baj...már annyi topic van, hogy szinte minden a topichoz kevésbé szorosan kapcsolódó dolog OFFnak számít...hajjajjajjj...mindegy  akkor most szépen OFFoltam itt egyet merthát akkor elkezdhetnénk beszélni az openingekről és az endingekről, mert ilyen topic nincs, csak viszont nemtom, hogy ez meg mennyire tartozik a Zene topicba...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 01, 21:48:01 » |
|
Itt például arról lehet beszélni, hogy hogyan döntik el mely gyerekek járjanak a shinobi akadémiára? Vagyis hogyan döntik el kiből legyen shinobi ("katona") és ki legyen városlakó ("polgár")?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 01, 22:03:04 » |
|
akiben látnak chakrát annak felajánlják a tanulás lehetőségét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 01, 22:06:02 » |
|
Hát... a történet alapját figyelembe véve, a chakra mindenkiben ott van. Tekinthető "életenergiának" is. Márcsak azért is, mert - ahogy Kakashi senpai is mondta - ha a chakra nullára esik akkor az illető meghal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 02, 15:17:53 » |
|
De akkor a képesség nélküliekben is van Leeben is van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 02, 15:41:53 » |
|
Ajánlom figyelmedbe a kapuk megnyitását. Lee úgy szabadít fel a normálisnál is sokkal több chakrát. Tehát chakrája mindenkinek van, csak nem mindenki tudja ugyanúgy kontrollálni az áramlását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 02, 15:42:48 » |
|
Aha...Igazad van az naon is sok csakra...szóval akkor lehet h bennem is van :-X 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 02, 18:55:27 » |
|
Ajánlom figyelmedbe a kapuk megnyitását. Lee úgy szabadít fel a normálisnál is sokkal több chakrát. Tehát chakrája mindenkinek van, csak nem mindenki tudja ugyanúgy kontrollálni az áramlását.
+ Ezt még pontosíthatjuk úgy, hogy nem mindenki tudja taijutsu-ra, ninjutsu-ra és genjutsu-ra is használni a chakra-ját, vagy nem nem egyforma arányban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 02, 21:08:25 » |
|
Hmmm... nem is tudom. Én eddig abban a hitben éltem, hogy a chakráját bárki tudja irányítani, akinek van hozzá tűrőképessége és elszántsága...  Viszont ha jól láttam, a shinobik nagy részének vagy el**szett gyerekkora volt, vagy már az ősei is shinobik voltak, esetleg bizonyítani akarnak vagy bosszút állni. Talán ez a három dolog motiválja a gyerekeket.... 
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
kira91
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 07, 20:02:36 » |
|
egyszer a Gai azt mondta, hogy ritkán fordul elő de vannak olyan ninják akiknek gen- és ninjutsu képessége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|