25 júl 18, 20:37:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 70
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Duma téma  (Megtekintve 348722 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Neptunusz
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #855 Dátum: 11 dec 30, 18:50:07 »

Azthiszem elkezdem majd a fillereket meg megpróbálom kihagyni Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #856 Dátum: 12 jan 01, 14:44:08 »

Kezd el nyugodtan. Azzal meg ne foglalkozz, hogy más mit mond. Döntsd el te magad, hogy tetszik-e. Mosolyog
A neten meg elég sok helyen fent van a Naruto epizódok listája, a fillerek megjelölésével, szóval nem lesz nehéz kihagyni őket, ha úgy akarod. Viszont a 101. részt, bár filler, de ki ne hagyd. ikszdé
Még valami: Ne az első pár rész alapján ítél meg az egész művet. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 01, 14:45:01 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #857 Dátum: 12 jan 01, 15:55:36 »

Én most nem úgy kérdezek mintha nem tudnám, csak nem értem... vannak ilyen youtube nyomorékok akik a narutorol minden formában pár percben felveszik magukat videóra és okoskodnak, de kérdem én mit és minek? Ha tippelhetnénk az ilyen nyomorékok találják ki a fake spoilereket, itt egy példa:
...

Igazából elég lenne szétnézni a fórumon, hogy milyen vad dolgokat találnak ki itt. Ez annyiban különbözik csak, hogy bevállalja az arcát.

Neptunusz: Sztem kezdd el, nem bánod meg. Ha hagyod a fillereket gyorsan fogsz haladni, egyébként a shippuuden első fele nagyon jó. (beleszámoltam a mangát is). Am szerintem ha elkezded és 110en vhánynál jönnek a fillerek, már annyira tetszeni fog a naruto, hogy direkt megnézed a fillereket is.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 01, 15:58:00 írta Zer0 » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #858 Dátum: 12 jan 01, 21:02:19 »

a fillereket könnyű megismerni: a kommentekben 1000-rel megy a nyavajgás miattuk xD
és nemtunusz, a sima nauto csak 135ig tart, plusz fillerek
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #859 Dátum: 12 jan 02, 23:26:30 »

Neptunusz: Szerintem mindenképpen kezd el nézni, nagyon izgalmas és jó szerintem. Bevallom én csak a sima Narutot néztem (de vagy 3x megnéztem) a Shipuddent meg hanyagoltam, mert az elején csalódást okozott. De ha nem tetszik akkor olvasd a mangát, abban nincs filler és nagyon jó. Mosolyog
Naplózva

Janoo
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #860 Dátum: 12 jan 10, 16:22:16 »

Valaki nemtudja hogy hol szerepel a naruto-ban Harumi? Vagy ki ő eggyáltalán? ( http://isadora-san.deviantart.com/gallery/?offset=0#/d4ltc1u ) Mert van róla egy rakás kép de beazonosítani nemnagyon tudom...  Neeem
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #861 Dátum: 12 jan 10, 16:26:48 »

Na szóval az úgy történt hogy volt egy ember aki gondolta csinál egy fanfictio/fanartot és gondolom abba szerepel ez a bizonyos harumi.
Naplózva
Janoo
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #862 Dátum: 12 jan 10, 17:13:16 »

Köszi így már tiszta...  Mosolyog
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #863 Dátum: 12 feb 02, 10:08:16 »

Most olvastam két érdekes hírt. Az egyik kicsit off lesz hiszen a Bleach-el kapcsolatos. Szóval:

Animét kap a Rock Lee főszereplésével kiadott Naruto spin-off manga, a Rock Lee's Springtime of Youth. Áprilisban kezdik a vetítést.
Link: http://myanimelist.net/forum/?topicid=397349

A másik hír az hogy a következő arc lesz az utolsó a Bleach-ben és ez (szerintem) nem az Isshin arc lesz. Itt egy előzetes kép, melyen Ichigo mellett ott van Tsukishima is és még valaki. A kép:
http://livedoor.blogimg.jp/otaku_blog/imgs/a/e/aefdacc7.jpg

Link: http://myanimelist.net/forum/?topicid=397333
Naplózva

HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #864 Dátum: 12 feb 07, 23:50:05 »

Üdv!
Lehet, hogy már ki lett tárgyalva, de ha nem nagy gond, meghallgatnék egy két véleményt a következőről:
Kishimoto-tól az miféle húzás volt anno a mangában (437.), hogy Naruto-nak Hinata szerelmet vallott, és egy árva szó nem eset erről a harc után, elfelejtette volna, vagy más tervei vannak Naruto-val kapcsolatban...?
Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #865 Dátum: 12 feb 08, 08:54:41 »

Szerintem egész egyszerűen ott szükség volt erre a húzásra, de mivel mégis egy shounen fight mangáról van szó, a szerelmi szál nem valószínű, hogy erőltetve lesz benne. Főleg az nem lenne reális, hogy a háború közepén Naruto és Hinata elkezdenének romantikázni, ezzel is pazarolva a mangaoldalakat.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #866 Dátum: 12 feb 08, 08:58:16 »

ööööööö Hmm? .... Köhm... érdekes témát boncolgatsz barátom!
Szerintem ha engem kérdezel, fogalmam sincs mert még csak tippelni sem lehet... lehet kishimoto nem akar eféle ügyek behatósabb boncolgatásával foglalkozni! Vagy az is lehet h mivel naruto még mindig sakura felé táplál érzelmet, ezért nem jönnek össze, de hinata mint látjuk azzal is teljesen boldog hogyha naruto épségben van, de ez fordítva is igaz... mégha nem is szerelmesek de fontosak egymásnak!
Naplózva
borzaska
Újonc
*

« Válasz #867 Dátum: 12 feb 08, 23:36:30 »

Sziasztok! Remélem jó helyre írok, szóval csak annyi lenne a kérdésem, hogy várható-e hogy más tárhelyre felpakolja valaki a naruto shippuudent? Mert nem rég megszűnt a megaupload.com tárhely, és szerintem sokan néznék a narutot továbbra is...  Pirul smirksweat bow
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #868 Dátum: 12 feb 09, 16:35:23 »

Valaki tudja mikor lessz Naruto Databook 4??
Naplózva

Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #869 Dátum: 12 ápr 09, 16:09:26 »

Mivel engem ez bazira nem hagy nyugodni ezért kiváncsi vagyok néhányotok válaszára.
Ismételten kb 7x-re nézem végig a N-NS Moviekat és az a kérdés merül fel bennem , hogy hogy a pi****ba van az , hogy pl. Gellel erezete ,Sárányér  , ezek voltak a nagyobb energia források , ezt az Akatsuki miért nem akarta , olyan erős Shinobikkal rendelkező szervezetnek akik egy Bijuut befognak az ilyen az gyerek játék számukra , meg Orochimarunak sem kellett ?? meg a NS movie 3 -ban Hiruko a világuralom , nagy kivetülést amit nemzetek láttak azt az Akatsukisok is látták , őket ez nem zavarta cseppet sem  ? Milyen jó lett volna ha az Akatsukisok is beszállnak Pein is beszállt  volna .... áááá ezt nem is értem , de kiváncsi vagyok a véleményetekre .
Naplózva
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 70
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins