DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #315 Dátum: 07 nov 12, 21:55:47 » |
|
Aki szereti a Narutot rossz ember nem lehet :D amugy télleg hasonlítanak de nem hiszem hogy ő az. ááhh ne kínozz írhattad volna áthúzottba , ez már nagyon fáj :S amugy abba igaza lehet hogy még azért van vagy 10 év mire leadják a shipput mondjuk nem vagyok kiváncsi rá. majd idegösszeroppan ást kapok a szinkronoktól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #316 Dátum: 07 nov 12, 22:27:21 » |
|
Alex: Biztosan nem ő az, mert Kin akkorára már halott (ő volt az egyik gazdatest Orochimaru Edo Tenseijéhez a 3. elleni harcban). De attól még lehetnek rokonok. Sőt még az sem igazából jelent semmit, hogy nem ugyanaz a vezetéknevük. Egy klán az lehet több család is, nem? Vagy esetleg be is lehet valakit fogadni egy klánba és nem valószínű, hogy kényszerítenék a saját családi nevének elhagyására. De az is lehet, hogy csak Kishimoto viccelődik veünk.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #317 Dátum: 07 nov 12, 22:35:51 » |
|
vagy az is lehet hogy már nem akartak új szereplőt rajzolni, hanem a régit átalakítottak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #318 Dátum: 07 nov 13, 17:01:54 » |
|
Biztosan nem ő az, mert Kin akkorára már halott (ő volt az egyik gazdatest Orochimaru Edo Tenseijéhez a 3. elleni harcban). Ezt vágom, csak úgy feltűnt a hasonlóság közöttük. Nem lehet, hogy Kisimoto eredetileg Kin Fuuma-t akart és helyette véletlenül Kin Tsuchi-t írt? :-* Ez már titok marad... Ja és a nevem Axel, nem Alex :-X
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #319 Dátum: 07 nov 13, 22:54:36 » |
|
ÁÁ kétlem, hogy Kisi-sama elirta volna gondolom ezerszer átolvassa mielött a milliók kezébe adja. Egyébként nem igazán értem, hogy Kisi kitől kap ezért pénzt elvégre magát a mangát mindenki ingyen olvassa a neten. Vagy illegális amit mi csinálunk? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #320 Dátum: 07 nov 14, 00:13:49 » |
|
Japánban a Naruto a Jumpban jelenik meg hetente. Ez ugye pénz Kishitomo-senseinek, egyszer. Ugyanakkor az anime az ő ötletét viszi át mozgóképre -> jogdíj. Ez ugyebár pénz Kishimoto-senseinek, kétszer. Plusz az össze többi kis mütyür (homlokvédő, poszterek, figurák, kucstartók, plüssök, stb...) után is esik le neki valamicske kis %. Ez ugyebár pénz Kishimoto-senseinek, háromszor.
stb...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 14, 00:14:46 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 07 nov 14, 16:16:12 » |
|
tulajdonképpen nem is a mangából kapja a pénzt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #322 Dátum: 07 nov 17, 19:09:23 » |
|
hmmm.... sracok... az igazt bevallva en most olvasdtam el a Sima Naruto mangat vegig( eddig csak a Shippuden ovlastam el vegig).... de nem ertek egyvalamit... az animebne miert van tobb resz mint mangaban??? az animeben van 220resz a mangaban meg van (anime szernt) 140 resz KB...ez miert van???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #323 Dátum: 07 nov 17, 19:14:19 » |
|
Azért, mert nagyon sok fillert raktak bele.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #324 Dátum: 07 nov 17, 19:24:57 » |
|
hat az a nagyon sk filler ay a korulbeluli 80 resz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #325 Dátum: 07 nov 17, 19:50:44 » |
|
Igen, a Sasu-Naru harc utáni részektől a 220. részig mind filler. Kivéve a 220. rész legvégét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D!-chan
Vendég
|
|
« Válasz #326 Dátum: 07 nov 17, 19:59:40 » |
|
Cijasztok! Segítséget szeretnék kérni! Egy moderátori posztra pályázom és szükségem lenne ehhez Tenten családi nevére. PLEASE HELP ME! :naruto_sir:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #327 Dátum: 07 nov 17, 20:02:43 » |
|
Nem is tudtam hogy említették a nevét :o :o Ez nem vmi becsapós dolog? (bár mangát nem nagyon olvastam, lehet abban volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető