25 jún 07, 00:35:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 70
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Duma téma  (Megtekintve 333707 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Feo
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #225 Dátum: 07 okt 10, 18:16:39 »

Hát ha ilyet tudna akkor tényleg félni kéne tőle (omg). Én valami olyasmire gondoltam, hogy az 5 nagy elem közül tudja manipulálni az 1iket( kicsit x-men vagy esetleg wow beütés de végülis miért ne  Nevet ). De mivel ezt az elem dolgot már eljátszották chakra-val így a másik tippem az az időjárás 1 bizonyos része( erre az esőfüggönyös izéből következtettem: lehet hogy csak egy egyszerű jutsu de egész nap fenttartani elég sok chakrát használna de ez sincs kizárva)
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #226 Dátum: 07 okt 10, 18:18:42 »

Az esőt előhozni, az egyik Mangekyou (asszem íhy írják, mostanában ien kis határozott vagyok Nevet Nyelvesít) Sharigannal lehet6.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Sarachi-kun
Chuunin
*

ThePeopleWhoIsBurnedd

« Válasz #227 Dátum: 07 okt 10, 18:20:03 »

hmm. bocsi nem nagyojn tudok semmien Direkt downloado-t (nem nagyon szeretem az animet inkabb MAnaga... annyira elhosszitjak kb 10 perc annyibol all hogy liheg meg izzad stb...)
Amugy az a kicsi ponis dolgo az hogy nem tom a jatek nevet... es onnan jott az ihlet..
amugy lehet h painnek van egy nagy En kicsi ponim farmja es o meg Konan ott nevelgetik oket, hozzak a friss szalmat a hatarbol meg minden...
JAh es azert kell neki a Szem mert meg kell vedje magat a gazdatol aki vede a szenat ikszdé
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #228 Dátum: 07 okt 10, 18:23:09 »

De neki nincs sharinganja neki ha jól tudom Rin'Negan-ja van az meg hogy az mit tud az fantasztikus kérdés:D(és mivel az 1ik részben megemlíti, hogy megállítja az esőfüggönyt amíg konan megkeresi a "betolakodót" így ez nem lehet sharingan technika 
Naplózva

FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #229 Dátum: 07 okt 10, 18:29:00 »

Három féle MS van, Kakahinak csak egy jutott Nevet A rinnegan meg Peinnek van. Szerintem elképzelhető ez a földi elem cucc, csak testet kell cseréljen ahhoz hogy egy másik elemet tudjon irányítani.... Tegyük fel ogy ezzel a tüzet, jira sama nagyon tüzelt ott. A másikkal a vizet, azér esett az eső =D Gomene de ez off....
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #230 Dátum: 07 okt 10, 18:30:56 »

Bocs a kérdésért de mit értessz pontosan MS alatt?Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #231 Dátum: 07 okt 10, 18:32:35 »

gondolom Pain azért tudja megidézni az esőt, mert víz típusú chakrája van. Elvégre az eső faluból származik. Nem hiszem, hogy a Rin'negannal vihart lehet idézni. Azt a poént már tényleg lelőtte az egyik MS... aminek asszam Susanoo a neve... ??? Aki egyebként a vihar isten, azaz Tsukiyomi és Amaterasu testvére... Nevet Az MS alatt Mangeyou Sharingant ért...  Nevet Csak a kezdőbetűket írjuk ki...  Nevet
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #232 Dátum: 07 okt 10, 18:38:06 »

Na igen épp ezért kérdeztem, hogy jön az "MS" a Rin'Negan-hoz? ja igen és még annyit h nem a fuuma klán tagja?...valami ilyesmire emlékszek a mangából az meg erősen a rizsföldeknél(bár lehet hülyeséget írok és amellett van az eső falu:D) volt
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #233 Dátum: 07 okt 10, 18:42:09 »

Hát az MS csak úgy jött a Rin'neganhoz, hogy azt mondták, hogy a Rin'negan erősebb mint a sharingan... meg úgy, hogy azt találgassák, hogy milyen lehet a Rinnegan, és felmerült az, hogy vihart tud idézni, amit az MS-sel lehet megcsinálni. Ez a Fuuma izé nekem is rémlik valahonnan, csak nem tom, hogy honnan....  :-X
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #234 Dátum: 07 okt 10, 18:45:19 »

Ja igen, bocsika valamit félreolvastam az 1ik előző hsz-ben és azthittem hogy MS-be soroltátok a Rin'Negan-t..ezért lepődtem meg^^.(kicsit szerintem OFF lesz de: a fuuma klán asszem akkor jött a képbe amikor sakura narutoval meg jiraiya-val ment hang faluba->ott találkoztak 1 halom fuuma-val de lehet h keverem őket valakivel:D)
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #235 Dátum: 07 okt 10, 18:48:56 »

Igen ők voltak azok. De ha ők voltak Orochimaru helyett abban a kastélyban, akkor ő merre volt?
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #236 Dátum: 07 okt 10, 18:49:44 »

Nem kevered. valóban találkoztak ott egy fuuma lánnyál és egy Arashi nevű emberkével. Meg még sok mindenkivel És ők valóban Fuumak voltak. Én már csak azt nem tudom, hogy miért mondják atr, hogy Pain is Fuuma... lehet, hogy lemaradtam valamiről..? :-X
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #237 Dátum: 07 okt 10, 18:51:38 »

Én is kezdek belekvaradoni a dolgokba  Nyelvesít  Nyelvesít  Nyelvesít . Nemtom hogy ezt a fuuma-s dolgot most a mangában olvastam vagy pedig itt valamelyik topicban:D . Ha a mangában akkor ez az eső dolog szerintem nincs letudva 1 kis víz elemű chakrával:D
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #238 Dátum: 07 okt 10, 19:09:47 »

Moderátor:
Cart mentsen meg tőle titeket, hogy közbeszóljak, de a Sharingant és a Rin'negant inkább a Vérvonal képességeknél, vagy utolsó esélyként az Akatsukinál kellene lebeszélni. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 10, 19:15:10 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #239 Dátum: 07 okt 10, 19:18:12 »

Tulajdonképpen ez a vérvonalhoz sem megy mert közben szó esett az alap story-ról is ha meg 2 topicban beszélgetünk 1 dologról akkor az kicsit megnehezíti a dolgokat(de végülis igazad van, szal nem szólok bele  Nevet )
Naplózva

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 70
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins