24 nov 27, 20:43:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 70
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Duma téma  (Megtekintve 284356 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Skizoh
Vendég
« Válasz #210 Dátum: 07 okt 08, 18:19:13 »

Hát akiben látok egy  szikrányi érdeklődést annak az első dolgom, hogy meg mondjam : " Nehogy a Jetixes változatot nézd meg! Inkább oda adom DVD-n. "
Tapasztalatból mondom, mivel volt egy ismerősöm aki aezért nem hajlandő Narutót tovább nézni mert a Jetixes változatot nézte meg elsőre...és persze el is vette a kedvét a további részektől.
Bár szerintem már az is csoda, ha valakit aki 15 év fölött le tudsz ültetni egy rajzfilm elé (hát még ha olvasnia is kell + közben Japán szöveget kell hallgatnia!)
nem kis erőfeszítés.... de megéri.  Nevet
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #211 Dátum: 07 okt 08, 18:29:45 »

Nekem sikerült. 2 osztálytársam lassan végignézi a sima részeket, egy kb a felénél jár, egy pedig most kezdte. De van olyan akinek a zenéit küldtem át msnen, de a sorozat nem érdekli. De legalább a zene népszerűbb lett 1 picit.
Naplózva
Skizoh
Vendég
« Válasz #212 Dátum: 07 okt 08, 18:33:59 »

Oh Yeah! Fájtin Drímörsz rulls! ikszdé
az openingek meg az endingek közt vannak jók... de lehet találni, ilyen külön zenéket amiben a Naruto, Sasuke meg a többiek énekelnek ....borzalmas.
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #213 Dátum: 07 okt 08, 18:34:41 »

miért, szerintem azok nagyon jó zenék!
Naplózva
Skizoh
Vendég
« Válasz #214 Dátum: 07 okt 08, 18:41:23 »

Bocsi de nekem nagyon nem tetszik ahogy Naruto énekel.... XC
persze ízlések és pofonok.
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #215 Dátum: 07 okt 08, 18:42:15 »

jó Naruto énekhangja elég idióta. De pl. Sasukenak és Hinatanak nagyon jó hangja van!
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #216 Dátum: 07 okt 08, 18:57:13 »

Hol lehet olyat találni? Már egy Narutósat hallottam, de érdekel a többi is. Magyarországon biztos nem csinálnának ilyet, a jó dzsetixes szinkronszínészek.
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #217 Dátum: 07 okt 08, 19:02:41 »

hátöhm Naruto character song meg hasonló neveken nem találod meg csak Seiyuukik szernt Sasuketól pl. 2 Bleach számom van asszem Teamritól Mermaid Forest, Shikamarutol Megaman emg van még egy csomó:D
Naplózva
Skizoh
Vendég
« Válasz #218 Dátum: 07 okt 08, 19:15:38 »

Sasuke és Hinata tényleg jók... bár csak ők énekelnének és a többiek csak valami refrén félát... (de akkor már nem lenne Narutós)
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #219 Dátum: 07 okt 08, 19:24:43 »

hát nekem külön-külön vannak számaim tőlük
Naplózva
Sarachi-kun
Chuunin
*

ThePeopleWhoIsBurnedd

« Válasz #220 Dátum: 07 okt 10, 17:40:15 »

hmmm...
mi lenne ha ezt a kis DUma topicot ujra beenditenenk egy piciket mert latom nagyon el van hanyagolva...
am. a lenyeg az lenne hogy szerintentek Pain aranyos kis szemeckeje milyen titkokat tartalmaz
es vajon eroseb e mint a jo oreg Sharingan
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #221 Dátum: 07 okt 10, 17:45:34 »

Hát ha jól emlékszek akkor Jiraiya megemlíti hogy az a legerősebb szem jutsu(fuh ha tudnám hogy hívják az ilyet  Nyelvesít )
Elég szép lenne ha tudna vele manipulálni valami aranyos dolgot, bár ez így már nagyon áttérne 1 másik fantasy storyba  Nevet
Naplózva

Sarachi-kun
Chuunin
*

ThePeopleWhoIsBurnedd

« Válasz #222 Dátum: 07 okt 10, 18:11:15 »

havrokkal medumatuk
Idezem
"Sztem Pain kulonleges kepessege a szemevel az hogy ilyen kis En kicsi Ponim jatekokat varazsol a fejedbe es azok elvisznek az En kicsi Ponim vilagba ahol te is En kicsi Ponim leszel"
valami ilyesmi lehet de eleg eros :S
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #223 Dátum: 07 okt 10, 18:13:28 »

hmm... valóban azt mondja, hogy a három nagy Doujutsu közül a legerősebb.  Nevet Viszont azt nem mondja, hogy melyik a három nagy Doujutsu. Mondjuk én kapásból azt válaszolnám rá, hogy a Sharingan, a Byakugan és a Rinn'negan. De mivel mostanság egyre többet tévedek, lehet hogy nem is a byakugan meg a sharingan.  Nevet Habár... más nem lehet szóval elvileg erősebb az ő szemjutsuja mint a sharingan, de ezt én gyakorlatilag nem tudom elhinni.  Nevet Biztos csak az Uchiha fanságom miatt.  Nevet Ezt az én kicsi pónim (vagy mi a szöszt.. :-X ) nem nagyon értem. Hogy leszek én én kicsi pónim...?  :-X
Naplózva

bozont-kun
Vendég
« Válasz #224 Dátum: 07 okt 10, 18:14:49 »

sziasztok!

Full uj vagyok erre fele, mármint csak a fórumon, az oldalt azt jóideje szemmel tartom ^^ Eljutottam Naruto 150. részéig, a dattebayo oldalárol töltöm a torrenteket, de a minap arra ébredtem hogy fullra senki nem tölti a részeket, isohuntrol probálgatom letölteni külön-külön, meg egybe is (150-220) de marha lassú... Valaki esetleg nem tud ajánlani valami olyan torrentet ahonnan jol lehet szedni? Esetlg valami ingyenes direkt download ? Bocsánat ha nem ide kellett volna ezt irnom, de nem nayon találtam más témát, gomen  :-X

Amúgy Jetixen kezdtem el nézni énis a Narutot, hehe akkor még fel sem tünt mennyire nem tetszik a szinkron, egyik nap Faterom nézte, énmeg tisztára ledöbbentem hogy mennyire gyér, Kakashi hangja még elmegy de a többi amit hallottam  ??? hát hadd ne mondjak semmit Nevet Maradok a japánnál.
Zenéket illetően van pár nagyon jó, és van kevésbé, egyedül eddig egyet utálok, egy endinget, amikor Sakura és Ino táncolnak oldalt közöttük meg mennek a képsorok, na attól kész voltam  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 70
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins