Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #165 Dátum: 07 aug 29, 11:45:46 » |
|
Nem véletlen ^.^ maga a jelentésük megeggyezik a külselyükkel is a Narutóban csak a családi jelképek. (de azthiszem valamilyen mese is van ennek a három állatnak a barátságáról ... de nem vagyok benne biztos )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #166 Dátum: 07 aug 29, 11:51:27 » |
|
Igen, tudom hogy megegyeznek. Az Shika szarvast jelent, az Ino asszem Vaddisznó... a Cho-t pedig nem ismerem. De szerintem tök jó, hogy több helyen is szerepelnek ezek az állatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #167 Dátum: 07 aug 29, 11:58:01 » |
|
majd utána keresek annak a történetnek ( Tudom, hogy olvastam már valahol! XO ) Cho hát szerintem biztos van valamiféle köze a pillangókhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #168 Dátum: 07 aug 29, 14:07:21 » |
|
Cho tutira pillangó Ezért van Ino és chouji kissé ironikus ellentétben egymással... :-X
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #169 Dátum: 07 aug 30, 21:03:43 » |
|
Én meg egy olyan amv-t láttam ahol Cho -nak kék pillangó szárnyi voltak!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 07 aug 30, 21:05:03 » |
|
Jah azok chakra-ból voltak asszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #171 Dátum: 07 aug 30, 21:50:45 » |
|
Azokban a részekben van, ahol a Hang Négyese ellen küzdenek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 07 szep 01, 21:41:02 » |
|
hát...ezekben a részekben soványabb volt., mint a többiben... ti is észrevettétek? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 07 szep 01, 21:43:29 » |
|
az egyik fillerben mondta Ino, h Chouji a jutsu-ja miatt kövér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 07 szep 01, 21:44:15 » |
|
igen, de itt mégis soványabb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 07 szep 02, 11:44:00 » |
|
Lehet hogy azért volt soványabb mert használta a jutsut. ???Na jó ez elég nagy hülyeség,de lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #177 Dátum: 07 szep 02, 11:57:17 » |
|
Lehet hogy azért volt soványabb mert használta a jutsut. ???Na jó ez elég nagy hülyeség,de lehet.
én is hasonlóra gondoltam lehet h azok miatt a bogyok miatt amiktöl erösebb lett szóval megnövelték az anyagcseréjét és elégette a teste a sok zsírt vagy valami hasonlo bár ez már 1 kicsit tudomnyos
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #178 Dátum: 07 szep 02, 12:04:27 » |
|
Moderátor: Ez a Szereplők > Team 10 /Akimichi Chouji, Nara Shikamaru, Yamanaka Ino/ témába menjen!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #179 Dátum: 07 szep 09, 10:09:00 » |
|
Namost ezen eléggé elgondolkodtam, ugyanis alég sok idö ha ugyvesszük hogy 1rész/hét és már most megvan több mint 200. Valaki aszonta 4év/évados lesz 4X52 ??? Ha ez így van mondjuk 1 fél lement erre én kiszámoltam, hogy egyetem vége fele leszek mire elérünk addig, hogy ö lesz a Hokage vagy meghal...
Tom igazán ehhez nincs mit hozzászólni de ezen jár az agyam és zavaró, hogy nem tok semmit csinálni..... , mert mindíg eszembejut és akkor fél percig pörgök:D.
Azért hoztam ezt a topickot létre, hogy hátha tud valaki valami jót mondani:D, amítól lenyugszom....
Tőlem sajnos ne várj ilyeneket, mert nem nagyon tudok logikusan gondolkodni. :-X A topicról annyit tudok mondani, hogy van bezárják, vagy áthelyezik. De maga az ötlet jó. :faintos: De azért leírnám, hogy az anime a Shippudennel együtt a 247 résznél, a manga a Shippudennel a 369. fejezetnél tart. Úgy tudom, hogy a mangából még kb 50 rész lesz, és vége.... :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|