pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #600 Dátum: 09 feb 06, 12:19:02 » |
|
Lenne egy olyan kérdésem, hogy folytatjátok-e a Shippuuden égetett magyar feliratos részek kiadását?
Mert a publikálások közt már nem látom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 06, 18:21:12 írta pecas85 »
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #601 Dátum: 09 feb 07, 10:45:24 » |
|
Szerintem biztos hogy fogják folytatni nem fognak minket magyar naruto nélkül hagyni csak szerintem nagyon sok munkájuk van és nem mindig marad idő egy új részre .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #602 Dátum: 09 feb 09, 22:11:11 » |
|
Nem tom hogy OFF de Orochimaru meghalt és csak a lelke él Kabutoban?Vagy egyszer csak átveszi Kabuto teste felett az irányítást és ujra élni fog?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #603 Dátum: 09 feb 10, 15:45:07 » |
|
Ez tényleg OFF itt. Inkább a 3 sannin témájába, vagy Kabutóhoz kellene írni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #605 Dátum: 09 márc 01, 01:34:33 » |
|
egy félig idetartózó kérdés: ha találunk egy narutos képet, esetleg valami short-comic-ot és nem birok magammal és mindenáron megakarom mutatni akkor az idejön, vagy van valahol egy erre kijelölt topic amit nem találtam meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #606 Dátum: 09 márc 01, 01:39:18 » |
|
Anime no Genjutsu > Minden ami Anime/Manga > Képek, fanartok, fanmangák, érdekességek Szentem ide mehet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #607 Dátum: 09 márc 01, 13:49:56 » |
|
hy all azt szeretném meg kérdezni hogy valaki tudja meg mondani hogy mikor lesz a Naruto Shippuden film? (MERT AZ JÓ LENNE)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #608 Dátum: 09 márc 01, 13:56:31 » |
|
Ha a movira gondolsz az már van de ez már itt OFF
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #609 Dátum: 09 márc 30, 00:37:18 » |
|
Hello embrek a nostalgic cirtic oldalán találtam egy bizonyos "read rigt to left" nevü sorozatot ahol mangákat értékelnek (kritizálnak). Itt található egy videó a Narutóról is ami szerintem elég érdekes mert elég sok háttér információ van benne és egy pár egész jó poén is. Emelett elégsokat kritizálja Kisimoto Maszasit főleg Saske miatt, bár sokat dicséri is a sorozatot. A legvégét csak az nézze meg aki végig olvsata a mangát mert beleszaladhat olyan dolgokba is amibe nem kellene. http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/new-guys/yrt/readright
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 30, 00:38:11 írta Balin »
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #610 Dátum: 09 márc 30, 14:38:37 » |
|
Éljen Nostalgia Critic és csapata!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #611 Dátum: 09 márc 31, 02:03:27 » |
|
Nem rossz, végig néztem és bár én sem szeretem Sasuke-t (sőt!) néha kicsit idegesített ahogy beszélt róla! Az a hülye hangnem elég irritáló volt!Amúgy lényegre törő és korrekt volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #612 Dátum: 09 márc 31, 11:03:37 » |
|
Hát figyel én igazat adok neki sasuke-vel kapcsoltba. Bár az elején bírtam ezt a karaktert már kezd egyere idegesítőbb lenni.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #613 Dátum: 09 márc 31, 12:02:15 » |
|
Ne érts félre, én nem Sasuke-t védem csak a gyerek idegesített ahogy beszélt! Én pl. már az elejétől nem bírtam Sasuke-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #614 Dátum: 09 márc 31, 18:22:44 » |
|
Nekem Sasuke a visszaemlékezésekben szimpatikus mikor még kicsi volt. Mondjuk narutót kicsiben is eltalálták.
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
|