Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 júl 28, 09:36:54 » |
|
És a Narutoban van TV mert olyan fejlettek h van fagyizó meg minden de TV is lehetne szal az is van ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 júl 28, 18:14:10 » |
|
Moderátor:
3 legutóbbi hsz áthelyezve a Kiegészítő extrák > Naruto Movie 1. témába.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 júl 29, 22:58:43 » |
|
még Toi-Toi Wc is van... ( Sport Festival)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 júl 31, 14:15:34 » |
|
És azt nem lehet tudni h Kimimaro hanyadik kísérlete volt Oronak mert gondolom Juugo után volt de mikor ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 júl 31, 14:18:24 » |
|
És a Narutoban van TV mert olyan fejlettek h van fagyizó meg minden de TV is lehetne szal az is van ???
Biztos van tv, mert abban a részben, mikor sasuke elmegy, mutatják a lakását, és ott egy tv (ki tudja, mit nézhetett rajta... : )
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 júl 31, 15:50:27 » |
|
még videó is van, meg kamera, mert Gaarat fölvették a Chunin vizsgán...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 júl 31, 15:54:41 » |
|
Fegyvereket,autókat, meg egyéb más ilyen eszközöket leszámítva szinte tényleg minden van. Még mobil telefon is van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 júl 31, 20:35:29 » |
|
sztem ez kb. olyan, mint a balszerencse áradásában: a régi idők és a mostani, új világ dolgai egyaránt megtalálhatók benne.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 júl 31, 21:25:16 » |
|
Van benne mobil?! :o De hol? Mindenesetre köszi, így most nem leszek olyan nagy bajban a ficemmel /bocs ha off de ezt ki kellett adnom magamból.../
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 júl 31, 21:39:58 » |
|
Hát, én enm lttam mobilt, de monynuk az egyik endingben volt. De pl. ien adóvevú izékéjük is van... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 júl 31, 21:43:44 » |
|
Én is az endingre gondoltam. De az adóvevő eszembe sem jutott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 júl 31, 21:54:05 » |
|
most jut eszembe még jó múltkor néztem egy kis videót amiben a Naruto bakikat mutatja és van benne egy olyan kép amin egy öltönyös, aktatáskás pasas is ott van. Remélem nem baj ha be rakom a videó liknjét ;D http://www.youtube.com/watch?v=RGso9JLjhj0 01:46 percben mutatja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 júl 31, 22:18:13 » |
|
Juj, ezek veszélyesek... De vagy nekem van fáziskiesésem vagy elírtad: nálam több mint kilenc percben mutatták ezeket.... DE!! Leestem a székről --- Jaaa, hogy az öltönyös pasas van ott! Jó, bocsi Álmos vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 22:19:03 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 aug 01, 17:55:34 » |
|
Moderátor:
3 hsz törölve Firecat-ról, 4 hsz törölve Skizoh-tól, 1 hsz törölve Ritka-tól 2 hsz törölve Handy-től
felesleges és nem témába illő hsz-ek. A Narutós bakikat az Általános Naruto témák > Bakik témában lehet kitárgyalni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 01, 18:01:44 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 aug 02, 13:30:46 » |
|
Autót valóban nem lehet látni sehol, de amikor Haku ellen harcolnak, és építik a hidat, akkor felbukkan mindenféle szerkezet. Amik nagyjából úgy működnek mint az autók. Bár lehet hogy már rosszul emlékszem... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|