Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 júl 11, 17:21:00 » |
|
Hát gondolom igen. Vajon a csakrát el lehet szívni?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 júl 11, 17:22:38 » |
|
lehet, ld az elődöntőben Sasuke küzdelmét
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 júl 12, 20:15:57 » |
|
Vajon a csakrát el lehet szívni?
Lehet, rosszul emlékszem, de Kisame kardja eltudja szívni a chakrát, nem? Olyasmi dereng, hogy amikor Itachi és Kisame elment Narutoért, akkor a katana elszívta Naruto chakráját, ezért nem tudott harcolni. Ha mégse így van, akkor gomen, régen néztem azt a részt :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 12, 20:20:24 » |
|
El lehet szívni a chakrát nagyon sok példa is van rá. Asura - jól emlékszel Kisame képes rá. + Van a 220 adik részben az az öreg csóka akit föltámasztanak ő is el tudta szívni a chakrát 1 nagy tigrisfejbigyóval a mellkasán. De szerintem Kabuto + Tsunade is képes lehet rá plussz az orvosi ninják..........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 15, 15:44:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 15, 16:52:06 » |
|
el lehet szívni a csakrát....erre a leglátványosabb példa az amikor shikamauék sasuke után erednek, és az a nagy melák a hang négyeséből csinál köréjük egy nagy földbuborékot ( ) aztán azon keresztül "megeszi" a csakrájukat...dereng?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 17, 13:56:54 » |
|
mi ez a no reag a hidden Sand Village felé? ennyire nem köt le senkit? én majnem mindennap megnézem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 17, 15:12:46 » |
|
Egy kérdés...a chakra az a szellem, vagy a test energiája? Úgy értem, hogy mikor Oro átköltözik egy másik testbe, akkor a testhez mérten növekszik, vagy csökken a chakrája, vagy mivel a szelleme mindig ugyanaz, a chakramennyisége is ugyanaz marad?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 17, 16:48:32 » |
|
A chakra a szellemi és testi energia keveréke. A "sima" Naruto-ban a Zabuzás harcok közben, a fáramászós résznél Sakura elmagyarázza.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 18, 08:46:36 » |
|
Akkor most hogy van ez? Ha testet vált oror, akkor a chakramennyisége is megváltozik?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 júl 18, 18:21:37 » |
|
Elmletileg igen, de Orochimarunál nem lehet tudni... Elég sok "Frankenstein"-jutsuja van, lehet erre is kitalált valamit...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 júl 18, 18:23:11 » |
|
Elmletileg igen, de Orochimarunál nem lehet tudni... Elég sok "Frankenstein"-jutsuja van, lehet erre is kitalált valamit...
mert orochimaru az egy, az örök, a felülmúlhatatlan amúgy szerintem új jutsukat kitalálni a müvészet nem a robbanással sz*rakodni mint dei
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 27, 00:36:40 » |
|
A Naruto Szereplői angol vécét használnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 27, 08:39:42 » |
|
Sztem nem mert az elsőszekben még Naruto megy vécére és akko nem angol WC van szal lehet h azt is használnak de nem sűrün ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 27, 18:02:52 » |
|
Dehogynem! Angol WC van. Gondolj arra a részre mikor Naruto Sasukénak álcázza magát és így próbál Sakura közelébe kerülni. Akkor csikaródni kezd a hasa (Romlott tej no Jutsu! ) és elrohan az angol Wc-re. Sőt amikor a Rasengan 1. szintjét tanulja, akkor is mutatják a slózit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|