24 nov 24, 20:36:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 70
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Duma téma  (Megtekintve 283567 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #420 Dátum: 08 márc 05, 20:57:19 »

Akkor én is jól emlékeztem. sszem, az összes családtagja meg is halt.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #421 Dátum: 08 márc 05, 23:07:59 »

Konan is mehet a Szereplők / Akatsuki témába. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Blodwolf
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #422 Dátum: 08 márc 06, 19:20:05 »

ilyen magolos kiscsaj nálunk is van ikszdé, csak nem álunk szóva vele Nyelvesít

amúgy feltehetnék egy olyan költői kérdést h. valaki esetleg szedte a [S^M] -t ? Pls majd egy privit aki igen

oho! és mit láttam én tegnap a Spárban ^^ ?
Valami Jetix újságot Narutoval a címlapon ,azt hiszem az ovakról van szó benne XDDD.ha lesz pénzem eskű megveszem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 06, 19:21:48 írta Blodwolf » Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #423 Dátum: 08 márc 11, 18:21:16 »

Amerikában egy család azt nyilatkozta, hogy a 10 éves gyermeke a Naruto című rajzfilm miatt halt meg. Nevet

"Tragédia! Meghalt a homokozóba temetett kisfiú

2008. március 11., kedd 15:00

Hiába küzdöttek a "játszásiból" eltemetett kisfiú életéért az orvosok, nem tudták megmenteni.

A 10 éves Codey Porter meghalt hétfőn, adta hírül a seattle-i gyermekkórház szóvivője. A nyilatkozatból az is kiderül, hogy a kisfiú rokonai elfogadnak "minden támogatást és imát". Úgy döntöttek, hogy emlékét legjobban úgy tudják megbecsülni, ha felajánlják a szerveit.

Codey családja korábban azt nyilatkozta, hogy egy rajzfilm okozta a tragédiát. Azóta az is kiderült, hogy a Naruto című alkotás adta az ötletet a kicsiknek.

Mint arról korábban hírt adtunk, az addigi játékot megunva Codey-nak támadt ez a bizarr, de annál mulatságosabbnak tűnő ötlete, a többiek pedig lelkesen vele tartottak.

A kis Codey-t a fejénél kezdve a mellkasáig eltemették a homokozóban. A szerencsétlen kisfiú elkezdett körbe csapkodni-forgolódni, ám társai azt hitték csak játszik. Végül a gyerekek rájöttek, mégsem viccel, hanem nem kap levegőt. Az otthontartózkodó felnőttek, miután szóltak nekik, igyekeztek segíteni a haldokló kisfiún a mentők kiérkezéséig. Ám ezek ellenére sem tudták az orvosok sem életben tartani a fiút.

A rendőrség kikérdezte az öt gyereket, aki jelen volt a tragikus kimenetelű játéknál, és megállapították, hogy baleset történt.

Részlet a filmből, amely - nem egyedül - felelős a borzalomért:"

És, aki a borzalomért felelős filmből szeretne részletet látni, kattintson ide:
http://www.storyonline.hu/hirek/tragedia_meghalt_homokozoba_temetett/6844/

Hát igen, ismét bebizonyosodott, hogy az animék halált okoznak.  Ördögi  Nekem nem jön le, hogy kapcsolódik ide a Naruto, de a cikk írója szerintem boldogan fog álomba szenderülni, tudva, hogy felhívhatta a szülők figyelmét erre a halálosztó borzalomra.  Nevet Ha ez holnap megjelenik a bulvárlapokban, simán el tudom képzelni, hogy szülők százai mennek tüntetni a Jetix elé. ikszdé ikszdé
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #424 Dátum: 08 márc 11, 18:27:25 »

Már mindent az Animékre akarnak fogni?
Ne nézzék. Annál jobb. Legalább leveszik a műsorról.
Csak az Animaxot ne bántsák.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #425 Dátum: 08 márc 11, 18:40:26 »

Első benyomás: Hát ja.... Ez van akkor, amikor egy felnőtteknek szóló animét aksarnak kisgeekeknek sugározni...
Jobban belegondolva: Nehogy már egy animére fogják, azt hogy egy kis hüjegyerek megfulladt játék közben!
Nem az anime felelős a tragédiáért, hanem a gyerek szülei, mert felügelet élkül hagyták a kissrácot...  :/
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #426 Dátum: 08 márc 11, 18:47:28 »

Ismerős a sziu, Anya is így van a Death Note-tal.
Mivel benne van a nevében a halál szó, már ugrik is olyan szavakra, hogy koporsó.
A szülők nem nézték, jó szemmel, hogy a fiuk ezt nézi, de a kölyök mindig kikönyörögte, hogy nézhesse.
aztán mikor jön a baj, mert nem vigyáztak a gyerekre, akkor már haárítják is a felelősséget.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
kana-chan
Osztag Vezető
*

.мคoo.

« Válasz #427 Dátum: 08 márc 11, 18:51:45 »

Szegény gyerek, én azért sajnálom Szomorú
De tényleg ki mondta hogy ez gyerekeknek való (mármint az animék úgy általában)?  :/
A  Dragonball- t is vmi ilyesmi miatt tiltották be anno
Sztem is inkább a gondatlanság itt a probléma (mindenre rá lehetne fogni hogy "ártalmas" meg "túl durva")
és akkor már rögtön dobhatnánk is ki a tévét és mehetnénk vissza a középkorba
A Naruto meg egyáltalán hogy kerül a képbe? (szerintem kicsit érdekes ez a párhuzam :/ )
A Jetix-en nem raknak rá egyébként vmilyen korhatárjelzést? (nem nézek Jetixet ezért nem tudom)
mert illene, de szerintem mindenki tudja hogy az ilyen és ehhez hasonló animéket nem épp gyerekeknek találták ki

Naplózva

WillOfFire
Vendég
« Válasz #428 Dátum: 08 márc 11, 19:04:57 »

Tudtommal nem raknak rá korhatárjelzést, viszont elég sok jelenetet kivágnak,
ami nem azt jelenti, hogy nincs benne vér.
Nem hiszem, hogy törődnek vele, vannak ott a Naruto-nál erőszakosabb műsorok is. :/
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

« Válasz #429 Dátum: 08 márc 11, 19:06:18 »

A párhuzam gondolom ott jön a képbe, hogya homok > akkor biztos Gaara ˇˇ'
De ez akkor is állatság, mint az összes többi eset amikor az ilyenek miatt az animék voltak a hibások. Én pl nem vettem észre semmi olyan mondanivalójú üzenetet a Narutoban, hogy temessük be magunkat homokkal és akkor milyen jó lesz nekünk.
És hát igen, a szülők felelnek a gyerekeikért, és nagy kétségbeesésükben mindent megpróbálnak belemagyarázni, hogy magukat tisztázni tudják. Nem is értem mért nem rakják ki ezek után a 18as karikát amikor Gaarat mutatják ^^'. Kissé szánalmas.
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #430 Dátum: 08 márc 11, 19:14:08 »

Szeegény gyerek... De sajnálom. -.-  Még nekem is volt annyi eszem öt évesen (ami nagy szó), hogy tudjam, az ilyesmi nem játék. A szülők pedig milyen kis ártatlanul elfogadnak minden támogatást... Állítom hogy csak arra ment ki a játék, a kis Codey véletlen volt xD Miért nem támadják meg rögtön Japánt, azzal az indokkal, hogy "perverz és erőszakos nép, atomot nekik?"
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 11, 19:18:10 írta FireCat » Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #431 Dátum: 08 márc 11, 19:24:47 »

Szülők hibája & felelőssége. Ahogy FireCat is mondta, józan paraszti ész... ha a szülő nem tanítja meg a kölyöknek, ki fogja...? Hümm-hümm Mellesleg Anyum mindig is nagyon ügyelt, mit nézek mit nem (az már kérdés, hogy miről tud >.<# ), szóval egyértelmű szerintem a szülők felelőtlensége...
Ha pedig csak egy pillanatra hagyták volna ott a gyerekeket, annyi idő alatt ennyi baj tuti nem történt volna, tehát ismét a bizonyíték, hogy mennyire felelőtlenek is.

A Naruto nem gyerekeknek való, s ideje lenne végre bekerülnie a köztudatba, hogy az "anime" nem műfaj, hanem sokkal inkább egy "gyűjtőfogalom" >> ugyanúgy, ahogy nyugati élőszereplős filmekben is létezik családi film, horror, fantasy, krimi vagy értelmetlen gyerekmese, az animék közt is szerepelnek ilyenek (ill. értelmetlen gyerekmese nem, mert általában ott is van vlmi háttérüzenet, vlmi nevelő célzat a gyerekek számára, szemben a legtöbb agyzsugorító nyugati rajzfilmekkel és hasonlókkal - vagy akár csak a legtöbb amerikai filmmel manapság x'D).

Hmm... de legalább egy jó AMV-t raktak volna be, vazze...!!! Technikai KO

FireCat, utsó mondatodra reagálva: ezt már nem tehetik mert, mert az USA már eljátszotta a második világháborúban... kettő atombombával is... ahogy állunk, még a végén pert indítanák, mert ellopták az ötletüket >.<#
Naplózva

FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #432 Dátum: 08 márc 11, 19:29:34 »

Arvael: (pont most tanuljuk xD) Valójában tévesen írtam. Perelje be az USA Kínát, mivel minden ezekhez hasonló szülő meg van róla győződve, hogy az anime az "kínai mese". És azért perelje, mert hát az olyan sok pénzt hoz... Amiből mehet nekik minden támogatás xD Belefulladt a gyerek a homokozóba (még leírni is röhejes), most pénzt kell kapjanak, mert kevesebb az éhes száj.
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #433 Dátum: 08 márc 11, 19:29:55 »

Hehe, ez mind igaz, de túlzás azt állítani, hogy egy rajzfilm öl. Nevet Itt azzal van a baj, hogy a szülők próbálják mindentől óvni a gyereküket, és egy álomvilágban nevelik. Ha leülnének, és elmagyaráznák, hogy mi az a halál, meg nem hitegetnék őket olyan hülyeségekkel, mint télapó, jézuska, gólya hozza a babát, stb., akkor időben megtanulna logikusan gondolkodni, és megelőzhetőek lennének ezek a bajok.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #434 Dátum: 08 márc 11, 19:33:40 »

Hm-hmm... most így Mester hsz-e után elgondolkoztam, lehet, hogy annak köszönhetem, még életben vagyok, hogy nagypapám saját meglátása szerint ateista? Hmm?
Anyu engem is mindenfélétől próbált (és még mindig próbál!!! túlzottan is!!! >.<# ) óvni, ettől függetlenül, a józan paraszti észt belémtöltötték... és ez meglátszik... többnyire... ööö... azt hiszem :'X Pirul

FireCat, már megint milyen igazad van Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 70
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins