Tudnátok ajánlani vmi jó kis animét?
Ilyen kategóriában ezeket találtam a listámban amit megnéznék. Ideje nem néztem animét, (tartottam egy kb 2-3 éves szünetet (lehet több)) csak amiket láttam, de van egy listám, amit, megszeretnék nézni, s folyamatosan frissítem. Bár elkezdtem az elmúlt hónapokban megint animéket nézni/mangákat olvasni, még közel sem tartok a listám negyedénél sem.
Na de, így csak régiekről tudnék véleményt mondani, mit nézz meg, de most ahoz picit álmos vagyok, ezért pár olyan animét mutatok ami megegyezik a műfajjal, amit mutattál és lehet, érdekesnek is fogod találni őket, ha elolvasod az ismertetőjüket.
- The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk - Arms Alchemy - Koukyou Shihen Eureka SevenUi.: A
Code Geass grafikája nem az igazi de 1, hamar elfelejted, kb az 5. rész után, 2, sokkal fontosabb a története, főleg annál az animénél. Nekem se tetszett a grafikája, de lenyeltem azt a békát és az egyik kedvenc animém mind a két évad.
Hello!Valaki Tudna mondani 1 olyan Animét Ahol a főszereplő magányos?
Egyik ilyen a Neon Genesis Evangelion. Na ott nagyon magányos a főszereplő, nagyon hisztis, néhol lehet "könnyezni" így azt ajánlom neked, most, hirtelen este.
Nagyon sok minden készült belőle, emiatt ebben a sorrendben nézd meg:
Neon Genesis Evangelion TV (
Shinseiki Evangelion), utána
Neon Genesis Evangelion: The End Of Evangelion (
Shinseiki Evangelion Gekijouban: The End of Evangelion) és végül, ha folytatni akarod:
Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth (
Shinseiki Evangelion Gekijouban: Shi to Shinsei).
Plusz még akár a
Berserk c. animét is nézd meg, vagy a
Serial Experiments Lain, esetleg a
Speed Grapher, bár az nem csak dráma.