TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 13 máj 13, 14:15:05 » |
|
Kösz a válaszokat Már el is kezdtem nézni a F/Z-t és azt kell mondanom, hogy nagyon bejön. A kedvenceim eddig Saber ( Artúr KirályNÉ ) és Archer ( Gilgamesh ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 13 máj 13, 14:42:10 » |
|
A Nightot szerintem bőven elég a Zero után nézni, én is így csináltam Inkább a Zero lője le a másik poénjait, mint fordítva. TH, ha nem láttam volna a hsz-ed kinyernébe, még azt hinném valaki felnyomta a fiókod... Mi van a hölgyekkel?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 13 máj 13, 16:26:45 » |
|
Kösz a válaszokat Már el is kezdtem nézni a F/Z-t és azt kell mondanom, hogy nagyon bejön. A kedvenceim eddig Saber ( Artúr KirályNÉ ) és Archer ( Gilgamesh ). Csak várj, amíg megismered az avataromat Szerencsére nem fog esni a vége felé sem a sztori minősége, nem válik sablonossá sem, szóval ez egy jól sikerült anime
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 13, 16:28:17 írta zoldkabatos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 13 máj 14, 09:23:44 » |
|
Már mikor néztem a Zero-t, akkor is úgy nézett ki ez az ember, mint valami őrült Olaszország a Hetáliából A három legjobb arc meg Rider, Gilgamesh és Kiritugu. Egy kérdésem lenne igazából, Zettai Karen Childern mangát olvas valaki/ látta az eredeti animét? A mostani téli szezonos spin-off sorozatát én nagyon bírtam(bár amilyen szezon volt..), látszott rajta hogy a világa még tartogat érdekességeket, ezért belenéznék szívesen.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 13 máj 14, 09:39:19 » |
|
Working!-ről véleménye valakinek? Lehet elkezdem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 13 máj 14, 12:41:20 » |
|
Az első évadot láttam, az nem volt rossz de nem is váltja meg a világot.. A másodiknak még nem álltam neki.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 13 máj 23, 01:07:49 » |
|
Elfogult vagyok mert a Goisck az egyik kedvenc animém, de én azt mondom azt mindenképp nézd végig =)
Újra kezdtem az elejéről, és azt hittem, hogy anno azért hagytam abba az első résznél, mert úgymond futó sorozat volt és a várakozásban megkeletkeztem a következő részről. Ám mikor a végeztével befejezettnek akartam nyilvánítani az anime-planeten, kiderült, hogy anno csak 3 csillagot adtam neki, ami igen csak alsó érték az esetemben. De végül is kettővel bővült. Következőre viszont már nehezebben fog bőtlenedni az a lista.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 13 máj 23, 21:00:25 » |
|
A Gokusen-t szerintetek érdemes megnézni? Jó anime? A rajzolás, meg az ismertető nem győzött meg hogy igenis nézzem meg, de nem is tűnik a nagyon felejtős kategóriának.. Inkább kérek pár véleményt, azoktól, akik látták, hogy érdemes-e nekivágni... Köszönet előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 13 máj 23, 21:15:45 » |
|
Azt még nagyon régen kezdő animés koromban láttam, akkor tetszett. Most nem tudom milyen véleménnyel lennék róla. Minden esetre, ha rászánod magad, akkor vedd úgy mint egy egyszeri szórakozást s ne akard a világmegváltókkal összehasonlítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dranny
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 13 máj 24, 14:46:57 » |
|
Tudnátok vmi olyan felsőkategóriás animét ajánlani ami jó kis akciódús és tényleg élvezhető? Az se baj ha van benne kis romantika
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 13 máj 24, 14:59:32 » |
|
A Psycho Pass szerintem megfelelne az igényidnek. Vagy ha az nem akkor a Darker than Black Esetleg Code Geass.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 13 máj 24, 15:08:24 » |
|
Öhm,talán a Sword art Online ,ha tetszenek az mmorpg-s játék alapján megcsinált animék.Blood + - romantika ,vér,akció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dranny
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 13 máj 24, 15:19:04 » |
|
Psycho Pass és Sao már megvolt, de a többit meglesem. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 13 máj 26, 21:28:16 » |
|
Tudnátok vmi olyan felsőkategóriás animét ajánlani ami jó kis akciódús és tényleg élvezhető? Az se baj ha van benne kis romantika Attack on Titan!!! A szezon gyöngyszeme
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 13 máj 27, 03:57:24 » |
|
Tegnap néztem meg a Girls und Panzert... Tankok és lányok.. Jó kis 12 részes cucc, érdemes megnézni, nekem bejött!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|