Shiro
|
|
« Válasz #1380 Dátum: 13 máj 06, 13:43:44 » |
|
A to love ru ,na az a tömény ecchi,már-már surolja a gyenge hentai szintjét.xD
Ugyan már, akkor még nem láttad a Kanokon c. animét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pitor
Vendég
|
|
« Válasz #1381 Dátum: 13 máj 06, 13:48:12 » |
|
Love ruba nem történik semmi egész végig, mert impotens a főszereplő Semmit nem haladt a történet szinte az eleje óta csak van pár új szereplő. Amúgy az egyik legjobb anime A boku wa meg még csak ecchinek se ecchi. Jó ecchi meg egyértelműen csakis a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1383 Dátum: 13 máj 07, 15:07:37 » |
|
Hataraku Maou-sama! jaj de szeretem xD Mindenkinek ajánlom aki nagyokat akar röhögni xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1384 Dátum: 13 máj 08, 12:05:43 » |
|
Van olyan anime hogy van egy adott/fiú v lány és a barátjáért harcol(?),legyenek azonos neműek tehát ezzel arra akarok kilyukadni hogy ne legyen romantikus meg ilyesmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1385 Dátum: 13 máj 08, 12:11:39 » |
|
Hát talán a Fullmetal Alchemyst, bár ott nem a barátja, hanem az öccse, meg a Mondaijitachi ga Isekai Kara Kuru Sou Desu yo is hasonló, de ott 3 főhős van és van fiú meg lény is, de nincs romantikus szál. Hataraku Maou-sama! jaj de szeretem xD Mindenkinek ajánlom aki nagyokat akar röhögni xD
Ha van kedved beszélgetni róla, kibeszélni a heti részt stb ott a téma, azért nyitottam hátha valakivel kibeszélhetem az animét Amúgy igen, nagyon jó az egész
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 08, 12:12:47 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1386 Dátum: 13 máj 11, 16:27:37 » |
|
Lenne egy kérdésem a Hunter x Hunter -el kapcsolatban. Amit most a Naruto-kun elkezdett az látom 2011-es, de 1999-ben is indult egy. Akkor ez most annak a folytatása, vagy újítása vagy mije? A lényeg, hogy ha ezt elkezdem nézni azzal érteni fogom a történetet?
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Pitor
Vendég
|
|
« Válasz #1387 Dátum: 13 máj 11, 16:36:54 » |
|
Az új teljesen az elejétől van. Jobb is azt nézni, mert jobban követi a mangát, és tovább is megy mint a régi. Egyedül annyi a baj talán, hogy kicsit több a cenzúra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1388 Dátum: 13 máj 11, 17:35:07 » |
|
Köszönöm akkor belevetem magam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1389 Dátum: 13 máj 12, 08:41:23 » |
|
Tudnátok a Shikihez,vagy a Mnemosyne-hez hasonló animét mondani? (Véres,rejtélyes,természetfeletti,nem gyereknek valót?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1390 Dátum: 13 máj 12, 09:56:12 » |
|
Higurashi no naku koro ni!!!!! Vagy Elfen Lied is akár. Mindkettő elég véres és a Higurashi igencsak rejtélyes is, és egyik sem gyerekeknek való, a legnagyobb jóindulattal sem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 12, 09:57:17 írta Hédi »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1391 Dátum: 13 máj 12, 10:07:47 » |
|
Elkezdtem régebben már mind2-őt nézni,de nem jött be .(Pedig mindenki hogy szereti...) Más anime esetleg ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pitor
Vendég
|
|
« Válasz #1392 Dátum: 13 máj 12, 10:26:39 » |
|
Mirai nikki esetleg? Bár így rossz, hogy nem látom hogy miket láttál. A berserk is véres, rejtélyes, természetfeletti, és nem gyerekeknek való.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1393 Dátum: 13 máj 12, 10:31:55 » |
|
Akkor Another. Szerintem mondjuk kicsit unalmasabb mint a Higurashi de egyáltalán nem rossz. Az hátha tetszeni fog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1394 Dátum: 13 máj 12, 10:36:28 » |
|
Azt is láttam Nem egy egyszerű dolog...xD Ezek tök jók,csak az a gond hogy kevés ilyen anime van,pedig szerintem ez az egyik legjobb műfaj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|