Lew
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 13 ápr 17, 19:06:52 » |
|
Jó ez az avatar Th =D Kár hogy csóri csajból tűpárna ( üvegtábla ) lett az anime végén =) Sziasztok! Szeretném megkérdezni , hogy érdemes-e megnéznem a Robotics;Notes-ot (első három részt láttam eddig , de az nem fogott meg annyira engem eddig) , mert a Steins;Gate nagyon tetszett , és úgy hallottam , hogy ez ugyanabban a világban játszódik.
Sabaku-chan fogalmazta meg nagyon jól ennek az animének értelmét. Amolyan Steins Gate gyerekeknke. Ne várj tőle csodát de ne is ítéld el az első részek alapján egész jó kis storyja van. Nekem tetszett, bár a világot nem fogja megváltani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 13 ápr 18, 07:04:42 » |
|
Engem is érdekelne egy jó kis horror,thriller keverék.Mint amit TH is írt ,olyasmit mint az Another,akárki akármit mond nekem nagyon bejött,eddig nálam ez a top 1 anime -Egy szintre tenném a Shikivel,csak ez inkább thriller,az meg vámpír horror.Ugyanmár Stein;s gate ,nem igazán nyerte el a tetszésemet,messze áll tőlem az időutazás xD.(Higurashinak szerintem nagyon gagyi a grafikája,azért meg se nézem,pedig mindenkinek az a top1 horror...) Mondjuk még aa-n is van pár megnézendőm horror témából,de kiváncsi vagyok hogy milyen van még ,meg melyik a jó. Mirai Nikki-t sem nézem meg az biztos ,nem igazán érdekel az, hogy egy skizofreen csaj aki örülten szerelmes egy diáksrácba,emiatt elkezd öldösni ?? (pff) A csávót kihagyhatták volna az animéből ,és ha mondjuk nem egy romantikus katymaty lenne,megnézném.Vérességből 5-ös,csak a romantika a baj. Szval?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 18, 07:11:05 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 13 ápr 18, 07:31:31 » |
|
Ha egy jó vígjátékot akartok, akkor nyugodtan essetek neki a most indult "Hataraku Maou-sama"-nak vagy a "Murumi-san"-nak. A másodiknak nem tudom a teljes címét.
Ha kissé sötétebb/komolyabb shounen kell valakinek a mostani idényből, akkor a Shingeki no Kyoujin (Atack on Titan)-t és az "Arata katgatari"-t tudom ajánlani.
Ha pedig kissé könnyedebbre, akciódúsabbra, de kevésbé komorra vágyik akkor a "Suisei no Gargantua" vagy "Mushibugyou"-ra kéne ránéznie.
Ez most egy elég jó évad, van mindenféléből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 13 ápr 21, 13:06:53 » |
|
Ez a Btoom manga egyre jobb és jobb >< Már jobban várom mint a Narutot :DD Egyre izgalmasabb a történet. Nagyon jó.
öööö át kéne nevezni a topicot Anime és manga ajánlóra nem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 13 ápr 21, 13:53:01 » |
|
Yahari ore no Seishun Love come wa Machigatteiru. Nekem eléggé bejön ez az anime. Ajánlom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 13 ápr 21, 14:43:44 » |
|
Ez a Btoom manga egyre jobb és jobb >< Már jobban várom mint a Narutot :DD Egyre izgalmasabb a történet. Nagyon jó.
Na akkor most már biztosan elkezdem olvasni, mert eddig még kérdőjel volt. Bár az animét is imádtam
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 13 ápr 29, 21:23:01 » |
|
Köszi a tippeket, utánanézek - Basilisk: Kouga Ninpou Chou - kész - Fate/Zero - kész - Black Lagoon - Darker Than Black - Hellsing Ultimate - Canaan - Fist of the North Star - Bastard!! - Shingeki no Kyojin - Jojo's Bizarre Adventure Kész a Fate/Zero. Na ez közelebb állt az elképzeléseimhez, mint a Basilisk. Voltak könnyedebb részei, nem volt túlságosan elrugaszkodott a valóságtól, és mert kegyetlen lenni. Ugyanakkor kissé meseszerű is volt, és nem szerettem, hogy a jelenben játszódik. Jöhet a Black Lagoon. Éljen a két hét múlva esedékes államvizsga!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 13 ápr 30, 13:48:55 » |
|
Hi!Valaki tudna Ajánlani vígjáték kategóriában 1 Animet .Lehetőleg Szép Grafikával és Fius Animét Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 13 ápr 30, 14:29:20 » |
|
Fiúk legyenek benne, vagy olyan amit a fiúk szeretnek nézni? Sakurasou Ore na Petto no Kanonjo. Boku wa Tomodachi ga Sukunai Baka to Testo to Shoukanjuu Seto no Hanayome Arakawa Under the Bridge Green Green GTO Ennyi jutott eszembe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 13 ápr 30, 19:15:40 » |
|
Köszönöm Shiro.GTO már láttam és a többi sajnos nem az én stilusom 1kicsit felnőtesebb animére gondoltam ahol nem 12évesek a főszereplők..Viszont a Arakawa Under the Bridge azt megnézzem.D detroit metal city animehez Hasonlót VAlaki tudna mondani?
|
|
|
Naplózva
|
Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 13 máj 02, 22:28:57 » |
|
Jó kis yandere és tsundere animéket keresek. Valaki ismer egy jó párat? Ecchi-ből is jöhetne. To love ru-ról milyen véleményetek van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 13 máj 03, 00:57:46 » |
|
SzabikaHát olyat nem, ismerek, de tudok egypár olyat, amiben vannak tsundere vagy yandere karakterek. Az animék 99%-a. De akkor vegyesen néhány, amiben van tsundere/yandere karakter. Shakugan no Shana Love Hina Zero ni Tsukaima Deadman in Wonderland Higurashi no Naku Koro ni To Aru Majutsu no Index Naruto Bleach Bluer than Indigo Inukami Clannad Inuyasha A To Leve Ru ja jó, nézzed, ha tetszett akkor még hasonló feldolgozás a Seto no Hanayome is. DenTrekA 12-nél azért kicsit feljebb van a szereplők kora. Ilyen kritériumokkal viszont tényleg egy kicsit nehéz, mert a seinen vígjátékok esetében is inkább a gimnazista korosztály jellemző a szereplőkre. (vidám ifjúság, vagy mi). Habár... Higashi no Eden Usagi Drop Honey and Clover A Detroit Metal Citynek meg nincsen párja. Esetleg Beck-et tudnám mondani, kint hasonló zenés anime, de az nem annyira vígjáték.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 03, 01:15:54 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 13 máj 03, 01:07:57 » |
|
Köszi szépen. Be is rakom megnézendőnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 13 máj 06, 11:17:35 » |
|
A to love ru ,na az a tömény ecchi,már-már surolja a gyenge hentai szintjét.xD Amúgy hárem,ecchi .Ugyanez szinte a KissXSis ,én ezeket az animéket elég nagy hülyeségnek tartom.Tényleg nagy perverzek a japók.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 11:19:19 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 13 máj 06, 12:25:47 » |
|
van 1-2 jó ecchi pl a BWTGS nagyon jó. Mondjuk az inkáb schhol life/slice of life anime. De a Kore Wa Zombie Desu Ka nagyon jó poénos ecchi, csak kellően elborultnak kell hozzá lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|