Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1335 Dátum: 13 márc 18, 18:14:42 » |
|
Igen, egyik legjobb anime amit láttam Főleg akkor fog tetszeni, ha a karakterekre alapuló cuccokat szereted.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1336 Dátum: 13 márc 21, 22:49:11 » |
|
Sziasztok, tudtok valami animét, ami: - harcolós (mint Naruto) - többnyire mentes a modern technológiától (mint Naruto) - komorabb, felnőttesebb hangvételű (nem mint Naruto, hanem mint a Death Note vagy a Code Geass) - ha van benne, akkor realisztikus a szupererő (nem mint Naruto vagy Dragonball, ahol hegyeket pusztítanak el) Ezeket már ismerem: - Alchemist - Dragonball - Fairy Tail - Naruto - One Piece - Robin Hood no Daibōken - Saint Seiya Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1337 Dátum: 13 márc 21, 23:55:21 » |
|
A séf ajánlata: Basilisk: Kouga Ninpou Chou- harcolós (mint Naruto) Stimmel- többnyire mentes a modern technológiától (mint Naruto) Stimmel- komorabb, felnőttesebb hangvételű (nem mint Naruto, hanem mint a Death Note vagy a Code Geass) Stimmel- ha van benne, akkor realisztikus a szupererő (nem mint Naruto vagy Dragonball, ahol hegyeket pusztítanak el) StimmelPlusz ez is nindzsás, ha ez esetleg plusz pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1338 Dátum: 13 márc 22, 07:31:41 » |
|
Fate/Zero Black Lagoon Darker Than Black - jövőbn játszódik, de nincs benne semmilyen extra kütyü
Na meg legyen egy Hellsing Ultimate is, azt mindnekinek látni kell, és még a feltételek is stimmelnek kb.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1339 Dátum: 13 márc 22, 10:07:24 » |
|
Canaan ,olyasmi mint a black lagoon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1340 Dátum: 13 márc 22, 18:58:39 » |
|
Köszi a tippeket, utánanézek - Basilisk: Kouga Ninpou Chou - első rész megvolt, eddig ígéretes - Fate/Zero - Black Lagoon - Darker Than Black - Hellsing Ultimate - Canaan - Fist of the North Star - Bastard!! - Shingeki no Kyojin - Jojo's Bizarre Adventure
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 06:55:35 írta zoldkabatos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1341 Dátum: 13 márc 22, 23:20:17 » |
|
Nos szerintem: Fist of the North Star (ez is jövőben játszódik, de technológia gyakorlatilag nincs benne)
Bastard!! (szintén jövőben, de ugyanúgy hiányzik belőle a technológia) amúgy inkább a mangát ajánlom ebből, de elméletileg az anime sem rossz
Berserk
Shingeki no Kyojin (anime csak áprilisban jön ki)
Jojo's Bizarre Adventure (ez nagyrészt a modern korban játszódik, de az animéből eddig még csak azok a részek jöttek ki amik a 19./20.században történnek, plusz ha elér az újabb részekhez, akkor sem lesz jelentős a technológia)
Ezek leginkább seinen mangák/animék, szóval nagyságrendekkel komolyabbak, mint a Naruto (na jó nem mindegyik), de remélem elnyerik azért tetszésed.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
dranny
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1342 Dátum: 13 márc 23, 09:30:04 » |
|
Tudnátok valamilyen animét ajánlani ami úgyahogy átfogja ezeket a műfajokat: akció, fantasy, kaland, romantikus, sci-fi? Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1343 Dátum: 13 márc 23, 09:38:09 » |
|
Isekai no Seikishi Monogatari Aszem ez lefed minden témát amit írtál.
Vagy még tudtok kettőt, de azoknál kissé kevesebb a fantasy a scifi mellett.
Eureka Seven
és
Vandread
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1344 Dátum: 13 márc 23, 11:05:45 » |
|
Am csak kérdem,de szerintetek lesz a Boku wa tomodachi next-nek folytatása? Gondolom ez is 12 részes lesz,tehát jövő héten jön ki az uccsó rész.Igazából én nem számítok már folytatásra,meg sokan mondták hogy egyéb okok miatt nem tudja folytatni a mangaka ,vagy valami ilyesmi,és hogy max 2-3 év múlva ,ha lesz...Nos? (Meg amúgy is már nem tartja azt a színvonalat ,mint az előző szériában.Szval nem is nagyon siránkoznék utána.) Na meg pont nyikü-t venné el feleségül,remélem nem. (kicsit fiatalok még nem)? Yozorának jobban örültem volna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 11:08:19 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1345 Dátum: 13 márc 23, 11:09:40 » |
|
Én örülnék a 3. évadnak. Igazából én is inkább Rikával képzeltem el Kodakat de Nyiküt is nagyon bírom szóval az se igazán hatna meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1346 Dátum: 13 márc 23, 11:26:22 » |
|
Az igaz,én is megnézném a 3.évadot,csak már kezd ellaposodni a történet.Alig vannak benne poénok,teljesen megváltoztak a karakterek,gondolok itt Yozorára aki már alig szerepel,és csak kioktat mindenkit,sose trollkodik,sajnálom mert ő volt a kedvenc karakterem,na meg Rika is teljesen más.És erre jön a házasság téma,amivel szerintem jól ellett rontva ez az egész + a legutálatosabb karakter is sok szerepet kap másnéven :Pegasus-san ,na hol is tartottam...egyszóval hárem comedy-be nem illik ez a házasság dolog,csak ha valaki leakarja zárni ezt az animét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 11:29:13 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1347 Dátum: 13 márc 23, 12:05:08 » |
|
Pszt, csak halkan mondom, de erre settenkedik a gonosz én. Jaj mindjárt itt van, meneküljetek még nem késő! Gyorsan, erre!: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=7135.0
by Modmod
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 12:06:41 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1348 Dátum: 13 márc 24, 18:27:51 » |
|
Rég láttam jó animét, ami nem csak úgy össze lett dobva, hanem tényleg nagyszabású. És most végre találtam egy olyat. Ez pedig a Berserk. A hangulatát úgy kell kb. elképzelni, mintha az első Slayers sorozatból kivennénk a gyerekes, vicces részeket és hozzáadnánk még egy nagy adag sötétséget és kegyetlenséget. Egy nagyon szépen felépített világ vár, olyan vadállat főszereplővel, hogy kérdés nélkül mehetne a The expendables gárdájába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1349 Dátum: 13 márc 25, 14:43:21 » |
|
Érdekelne olyan anime mint pl a:Darker than black- To aru kagaku railgun,a kettő eléggé hasonlít egymásra ,sőt mondhatni ugyanaz mint műfajilag,mint tartalmilag.Tud valaki ezekhez hasonlót?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|