24 nov 22, 17:35:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391184 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1245 Dátum: 13 feb 18, 00:48:28 »

OFF: Csak most néztem meg mi a seinen jelentése. ikszdé

Most hogy tudom mi az, akkor érdekelne ehhez hasonló anime. Egy fiú összezárva sok lánnyal és van benne kellő fanservice. Nevet Tud valaki ilyet? Boku-wan kivül
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1246 Dátum: 13 feb 18, 10:38:36 »

Tud valaki ajánlani vmi filozofálós anime-t?Ilyen stein gate szerűt, az se gáz ha harc is van benne vagy szerelmi szál.

Psycho Pass, Death Note ( tuti láttad ) , Code Geass, Shiki, Mahou Shoujo Madoka Magica, Monster ( a legjobb a témában és elég hosszú ) , Halo Legends - Homecoming , Higurashi no Naku Koro ni , Spiral: Suiri no Kizuna ,

Hello!Valaki nekem is tudna ajánlani valamit? Mosolyog Ismertekből már mindet láttam.Slice of life -os animét keresek lehetőleg fiús animét..vagy esetleg School life -ot .Vigjáték vagy Szomorú (dráma) kategóriában.I

Tasogare Otome x Amnesia , Toradora! , Sakamichi no Apollon ,Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai, Sakurasou no Pet na Kanojo
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1247 Dátum: 13 feb 18, 15:05:18 »

Utóbbi kategóriához: Clannad, plusz Clannad After Story.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1248 Dátum: 13 feb 18, 15:19:54 »

Seinen iskolai, hárem, vígjáték, dráma:
Little Busters, (kb hasonló, mint a Clannad)
Boku wa Tomodachi ga Sukunai.
DC Da Capo
Baka to Test to Shoukanjuu
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1249 Dátum: 13 feb 18, 16:55:30 »

Valaki,fate stay /zero-ba ,psycho pass,shinsekai yori,11eyes ,angel beats ,érdemes belekezdeni ??  (valami elgondolkotatót,véreset szeretnék látni már a sok könnyű anime után) Vélemények Mosolyog. pls
Hárem ,Slice of life-- Sakurasou No Pet no Kanojo,ilyenből sok van,nézz körül egy kicsit az ...-on. Hoho találtam egy lányokkal teli animét. Senran kagura,1 ninja csapat,olyan mint a tini ninja teknőcök csak csajok vannak benne.De nagyon jó ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 17:00:08 írta dreamfolow » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1250 Dátum: 13 feb 18, 17:32:54 »

Angel Beats kezd ezzel.
S igen, érdemes beléjük kezdeni.
Shinsekai Yorit nem ismerem.

S ha még akarsz kellemesen nyugodt és vidám animéket akkor Higurashi no Naku Koro Ni, Elfen Lied, és Neon Genesis Evangelion, Mirai Nikki.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 17:39:47 írta Shiro » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1251 Dátum: 13 feb 18, 21:00:37 »

Valaki,fate stay /zero-ba ,psycho pass,shinsekai yori,11eyes ,angel beats ,érdemes belekezdeni ?? 

A Fate stay night is jó de a Zero epic a négyzeten. Kezd a Zeroval mert az előzmény story és utána nézd meg a Nightot.

Psycho Pass: Véres, drámai, thriller mentes mindenféle kliséktől. 10/10es anime.

Shinsekai Yori: Lassú lefolyású, elgondolkodtató, baljós anime egy jövőbeli " tökéletes világról " ahol semmi sem igazán az aminek látszik. Egész jó anime egyébként leszámítva a b*zulást amit belenyomtak ><

Angel Beats: Kezdetben poénban gazdag school life és paródia, később ahogy a történet halad könnyfakasztó dráma =)
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1252 Dátum: 13 feb 19, 23:26:54 »

Tud valaki olyan animét, amiben nincs igazi konfliktus. Minden idilli és egy ilyen életet mutat be?
Ilyesmi pl. a:
Yokohama Kaidashi Kikou
Yotsubato!
Furati Ecchi. Nevet
Dr. Slump
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1253 Dátum: 13 feb 19, 23:49:25 »

Egy kicsit talán giccses, de szerintem egy próbát megér az Ikoku Meiro no Croisée.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1254 Dátum: 13 feb 20, 00:02:53 »

Elég giccses. De tetszik az ártatlansága, ilyesmire gondoltam. Nevet
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #1255 Dátum: 13 feb 20, 06:26:54 »

Az egyik legjobb és legaranyosabb a kategóriában az Usagi Drop. Szerintem egy próbát megér.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1256 Dátum: 13 feb 20, 07:00:10 »

Acchi Kocchi jutott még eszembe, azon lehet nevetni is.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1257 Dátum: 13 feb 20, 17:00:41 »

Hali! Ajálnjatok már nekem valami animét, lehetőleg többet is mert nem nagy rá az esély, hogy még nem láttam ^^

Szóval, valami olyan érdekelne, ami hasonló a One Piece-hez meg a Hunter x Hunterhez valami ezekhez hasonló amiben vannak karakter fejlődések, de nem olyan unalmas fajta mint pl. a Narutoban, hanem mint a fent említett kettő illetve a Fairy Tail még a nagy kedvenc ami ezekhez hasonló rajzolásilag meg élményben is :Đ. Nagyon jobban nem tudom leírni, hogy milyenre is gondolok, mivel ezekben gyakorlatilag van mindenféle műfajból belecsempészve, persze csak a fogyasztható fajtákból. Na, ha ilyet tud valaki akkor ezer hála neki, főleg, ha még nem láttam Nevet. Köszi!
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1258 Dátum: 13 feb 20, 17:23:18 »

Kettőre gondoltam, amit talán nem láttál.
Tengen toppa Gurren Lagann, ebben rámennek, hogy a kissrácból legyen a főhős, de az animávió és a rajzolás szép, a zene jó. A sztori nem valami tartalmas, de akciódús, tele van harcokkal és néha csöpögős a dolog, de jellemfejlődés az folyamatosan van, sőt, szinte az egyetlen dolog, ami előrébb viszi a történetet.

Kateikyoushi Hitman Reborn, a főhős elég nyafka és az is marad. Jellemfejlődést akkor ér el, ha ki kell állnia valakiért. Tekintve, hogy maffiavezérnek akarják nevelni a megvédeni való emberekből akad főleg. A saját kis csapatában lévő főbb karakterek jellemfejlődése viszont elég jó. Még a "gonoszok" is egész jól vannak megcsinálva. 203 rész, szóval, ha nem láttad, akkor fontold meg, hogy belekezdesz-e. Nevet
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1259 Dátum: 13 feb 20, 17:26:02 »

Köszi ezek tényleg jó animék, bár nekem a reborn néha már idegesített, de valszeg a fillerek miatt, a tengen viszont szerintem nagyon jó anime, ezekkel annyi a baj csak, hogy láttam őket, illetve nem baj, mert tetszettek Nevet.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins