Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1200 Dátum: 13 feb 02, 16:57:38 » |
|
Ismertek olyan animéket ahol csak fegyverekkel harcolnak? Nem robotosra gondolok, hanem mondjuk kardforgatás és fegyverek. Valami hasonló. Nem baj ha van benne szuper erő. Itt arra gondolok hogy nyugodtan lehet emberfeletti erő vagy teleportáció stb. Ami leginkább érdekel az az hogy az adott tárgyban/fegyverben amivel harcolnak annak lehetne valami képessége. Talán Edolas-osra hasonlít, csak kicsivel durvább harcok meg ilyenek.
Hát nekem hirtelen az egyik legalapvetőbb anime ugrott be: Bleach
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1201 Dátum: 13 feb 02, 20:18:29 » |
|
Sabaku: Kösz, hogy felhoztad a nevét. Ezt kerestem már egy jó ideje. Megkönnyítetted a dolgom. Shiro: Köszi a listát. Már belekezdtem a claymore-ba és a fate stay zero-ba. Hedi-usagi: A Bleachet már kiakasztottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1202 Dátum: 13 feb 03, 12:34:50 » |
|
Kifogytam a lányokkal teli animéből,mondanátok még? (Az ikkitousen tetszett a legjobban.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1203 Dátum: 13 feb 03, 14:17:13 » |
|
Sakurasou No Pet no Kanojo - egyik nagy kedvencem a jelenleg is futó animék közül.
Boku Wa Tomodachi Ga Sukunai - vicces ecchi és nagyon szép rajzolás. Egyik kedvencem ebben a témában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1204 Dátum: 13 feb 03, 15:38:01 » |
|
Én valami harcolósra gondoltam,de köszönöm,azért belenézek.(Miért kell benn lenni-e mindig egy fiúnak ?-.-")
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 15:45:54 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1205 Dátum: 13 feb 03, 16:30:14 » |
|
Sekirei (2 évad) Ichiban Ushiro no Daimaou Freezing Maji de Watashi ni Koi Shinasai! Koihime†Musou (2 évad) Queen's Blade (3 évad OVA-k) Seikon no Qwaser (2 évad) Hyakka Ryouran: Samurai Girls Ladies versus Butlers!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1206 Dátum: 13 feb 03, 16:31:49 » |
|
A Claymoret már mondtuk neked? Freezing, Ez is ilyen "Let's kill the dress!" féle. Mai HiME Mai Otome megj, nem folytatása a MaiHiMÉnek, hanem inkább egy történet egy másik világban nagyjából ugyanazokkal a szereplőkkel. néhány kicsit furább Rozen Maiden itt életre kelt babák játsszák a Battle Royal-t Mahou Shoujo Madoka Magica, a műfaj egy horror változata. Mahou Shoujo Lyrical Nanoha. Ez kompeletten magical girl , viszont szerintem baromi jól meg lettek csinálva a harcok, Egy csata a második évadból:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1207 Dátum: 13 feb 03, 16:37:41 » |
|
Freezinget még nem láttam...az összes többit igen Sajnos többsége mind Mecha,ahol csak lányok szerepelnek meg magical girl,bár az még belefér.Óóó ,nem kell nekem olyan sok fanservice,sőt amennyit mostanság láttam,már kezd unalmas lenni . Köszi szépen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 16:38:57 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1208 Dátum: 13 feb 03, 16:51:05 » |
|
Omamori Himari Kanokon Campione Maji de Watashi ni Koi Shinasai Sora no otoshimono Asobi ni Iku yo Valamelyiket csak nem láttad.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1209 Dátum: 13 feb 04, 15:44:47 » |
|
A boku wa tomodachi igen tetszik,lehet rajta szakadni XDD... (Yozora mekkora troll,istenem.) Köszi Lesz folytatása?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1210 Dátum: 13 feb 04, 16:08:35 » |
|
Van is, jelenleg fut (eddig 4 rész jött ki) Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next néven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1211 Dátum: 13 feb 04, 16:25:11 » |
|
Igen nekem is Yozora trollkodásai a kedvenceim Meg a kis hülye apáca csaj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1212 Dátum: 13 feb 05, 13:00:14 » |
|
Megnéztem a next 2-ig ,3-at 4-et csak angol felirattal találok ,hol csinálják a feliratot? PÜ-be valaki megmondaná? Folyamatosan szakadtam a röhögéstől...xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 05, 13:00:50 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1213 Dátum: 13 feb 05, 13:02:26 » |
|
Nem tudom. A 2. évadot én is angolul nézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1214 Dátum: 13 feb 05, 13:10:09 » |
|
Áh ,megvan de még csak a next 2-ig van lefordítva...Lew a másik anime is ilyen jó? ,mert akkor abba is belekezdek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|