Hú,most aztán tényleg csak csajokkal teli animét néztem mostanába.
...
Felsorolok 1-2 animét ami viszonylag tetszett.
Kannazuki no Miko: Ez ilyen robotos,2 csaj a főszereplő az egyik kis szerényke,kedves ,aranyos lány, a másik egy fekete hajú talpraesett csaj ,aki mindenben jó.Ők a Hold és a Nap "kard" papnői.Felkell éleszteni egy Imával a szolga robotokat,vagy minek hívjam és megmenteni a főgonosz Orochitól a világot.(Ilyen kis szösszenet anime,de én nekem tetszett,bár ezeket a robotos dolgokat eléggé gyerekesnek találom,de ebben az animében kifejezetten tetszett) Ja igen ,és a végén összejön a 2 csaj.Ez már csak ilyen...xD Nálam 10/9.
Kampfer:Jó volt,de egy picit perverz .Arról szól hogy 1 srác felébred reggel,és egy kék karperec van a kezén,+-ba megszólal egy kibelezett plüssállat,és elmeséli hogy mik fognak történni vele.Ahhoz hogy szuperképességei legyenek átkell változnia kampferré,amik persze csak lányok lehetnek,és fiúból lánnyá változik.Nagy népszerűségnek fog örvendeni ,mivel mindenki vonzónak találja a lány énét,"megmenti"a hőn szeretett nőjét,persze kampferként,és mit ad isten ,(nem csak) emiatt pont a lány énébe fog beleszeretni. (Szopacs.) Viszont a vége felé haladva alig jellenek meg a szuperképességek,ezért csak 10/7,5.
Seikon no Qwaser: Ezt inkább nem részletezem,de akit az ilyen érdekel szívesen ajánlom (Perverzség,nagy mellek,Fanservice,meztelenség).Nagy mellű csajoknak a melleit szopogatva feltöltődnem somával,életenergiával a mondhatni alchimistává tett emberek.És az egész anime erről szól,hogy van egy 13 éves orosz fiú ,Sasha és a nagymellű csajokat maga köré gyűjti ,szopik egyet és szupererőre tesz szert,így megállítva a rosszfiúkat.Nem mondanám hogy egy érdekes anime,de az Endingje ,Openingje figyelemre méltó,azt megéri megnézni
To aru Majutsu no index : Ajánlom mindenkinek.Arról szól hogy van egy mesterséges város/világ ,ahol úgy nevelik a gyerekeket hogy szupererőre tehessenek szert.Persze hogy a főhősnőnk egy topos railgun ,vagyis egy 5-ős szintű esper,ami ritkának számít mivel vele együtt összesen 7 ember van ebben a városban.És így kalandozik,történnek vele dolgok ,a barátaikkal elvan stb stb...A másik hősünk egy fiú ,aki talál egy kis mágus apácát az erkélyen,és ..spoiler,spoiler...annyira nem illik össze nekem ez a két történet ,de legyen.Én úgy fogtam fel eddig a dolgokat hogy 2 részre lehet felbontani az animét To aru Majutsu no Index / To aru kagaku no Railgun (1.fíú a föszereplő,2.Lány a főszereplő,és persze mind2 sorozatában találkoznak néha egymással.) Szóval ebben kisegíthetnétek hogy hogy is van ..
Most az Angel Beats! keltette fel a figyelmem, valaki véleményt tudna róla mondani?