dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 12 dec 05, 20:23:51 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:38:17 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 12 dec 05, 20:26:40 » |
|
Ez most hogy jön ide?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1097 Dátum: 12 dec 05, 20:32:28 » |
|
Pontosan mit értesz beteg anime alatt?
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 12 dec 05, 21:11:22 » |
|
Mindegy!
Aki szereti a régi rajzolású, vérfürdős, szamurájozós, elborult fantáziával megáldott animét és 18-en felüli és nem hentairól van szó. Akkor az nézze meg a Ninja Srcoll - Movie-t. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 12 dec 06, 11:07:34 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:37:54 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1100 Dátum: 12 dec 06, 13:31:42 » |
|
Egyáltalán nincs felkapva. Az hogy van, az 1 dolog. Nem kell nézni. Az ilyen animék rajongói tábora meg nagyrészt kimerül 13-14 évesekben akiknek később úgy is be fog nőni a feje lágya.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 15:58:13 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 12 dec 06, 15:26:58 » |
|
Rengeteg helyen tudnék beléd meg a hsz-edbe kötni, de inkbb megkérdezem: a yuriról is ezt gondolod?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 12 dec 06, 15:58:58 » |
|
Természetesen azzal semmi bajom =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 12 dec 06, 16:07:43 » |
|
Nem neked írtam, de nem lepődök meg a válaszon xD dertnek ment.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 12 dec 06, 17:02:24 » |
|
Öm, te most homophób vagy vagy mi? Amúgy pedig az, hogy valaki kedveli ezt a témát egyáltalán nem, baj és én személy szerint nem tehetek róla, hogy ez az egyik kedvenc műfajom nem érzem, hogy ez ahogy te fogalmaztál szégyen lenne. Amúgy pedig Sabaku kérdése nagyon is jó; a yuri rendben van?
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 12 dec 06, 18:40:24 » |
|
Szerintem sem olyan felkapott. Inkább fanfiction van sok yaoi. Én személy szerint utálom, de ízlések és pofonok
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 12 dec 06, 22:17:04 » |
|
Hát pedig jobb, ha edzed akkor azt a bizonyos tolerancia páncélodat, hisz ahogy látom a helyzet csak (természetesen számodra és a hozzád hasonló homofób vagy anti-yaoi esetleg csak 'erre nem vagyok kíváncsi, fúj' embereknek) rosszabbodni fog. Nekem is van olyan érzésem, mintha az ipar jobban észrevette volna, hogy a bl eléggé elfogadott lett sőt közkedveltnek is mondható mostanság, vagy csak véletlenül lett egy alkalmazottjuk, aki a fanfiction oldalakat meg a tumblr-t túrja kutatási célból = euréka moment. De ez abban merül ki, hogy gyakrabban bemernek vállalni egy ilyen témájú vagy tartalmat említő mangát és adaptálják. Senki sem mondta, hogy köteles az antis megnézni őket. Ha pedig az uniszex sorozatokat nézzük, ott csak fanservice céljából nagyritkán beböknek pár félreérthető jelenetet, de azoktól is csak az erre kapós és szuperérzékeny fanok szédülnek meg, a többi nem háborog.
Én elég okosnak tartom ezt a stratégiát, hisz ha megnézzük azt, hogy mennyi olyan anime/manga kedvelő van, aki még a falat is képes összehozni Yamamoto Takeshivel (KHR fanok értik mire célzok), akkor nincs is miről beszélnünk...
Én lány vagyok, és még soha nem néztem/olvastam yaoi vagy shounen-ai cuccot, de nem azért mert homofób vagy antis vagyok, hanem mert nem kötelező és mert nem érdekel. Ugyanez van a yurival....csak fogadd el, hogy van és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 12 dec 06, 22:36:54 » |
|
Én se láttam egy darab yaoit életemben, de már kezd nagyon idegesítni, hogy ha szóbajön a téma mindenki fújol meg perverzezik össze-vissza, de a yurival senkinek semmi baja.... Én szvsz mindekttővel úgy vagyok, hogy hidegen hagy, de senkit nem ítélek el azért, ha ilyet néz. De ha valakit nem zavar az egyik, azt ne irritálja a másik megléte sem amíg nem kötözik egy székhez hogy nézze. A Yamamotos poént meg köszönöm xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 22:37:28 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 12 dec 07, 18:26:15 » |
|
@Sabaku Egyetértek. A yuri elfogadhatónak, sőt ha pasi vagy akkor kötelezőnek tűnik. Kicsit igazságtalan...
A Yamamotos poént pedig értette valaki..haha...valamiért ez boldoggá tesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|