24 nov 22, 18:14:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391332 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #1050 Dátum: 12 okt 10, 19:38:48 »

Olyan anime, hogy Blood+ light nincsen. Light novel viszont létezik a Blood+-ból is, ha jól emlékszem az pont az anime alapján készült és azt bővíti ki még egy picit jobban. Ilyesmiket nem szoktam olvasni, de, ha érdekel, akkor keress rá.
A két gyerek az Diva és Riku gyermeke, ha végignézed, akkor tudnod kell, hogy miféle módon történt mindez. Saya csak velük marad, egyrészt mert sajnálja az egyetlen testvérét, másrészt meg, mert neki az a kettő az utolsó két fajtársa. Elvileg azok a gyerkőcök is félig, de minimum egynegyed részben Chiropteranok. Saya meg csak elaludt egy pár évtizedre, újból. Ennek oka is tisztázva van a sorozatban.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Florcii
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1051 Dátum: 12 okt 10, 19:47:49 »

Köszi hogy informáltál .Igazából csak 17 részt láttam belõle,de annyira kiváncsi voltam az utolsó részre hogy végül megkellett néznem,de megbántam Szomorú.. Utánanéztem,és elolvastam mindent amit a wikin találtam,utána már rájöttem hogy ki/mi az a 2 gyerek.(Eléggé meglepõdtem...) :s
Naplózva

<3 NaruSaku FAN 
Florcii
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1052 Dátum: 12 okt 13, 18:33:21 »

Végignéztem és nagyon tetszett  Nevet Köszi aki ajánlotta még egyszer. (Sabaku) A végén Haji rakta oda azt a kékszalagos rózsát?
Naplózva

<3 NaruSaku FAN 
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #1053 Dátum: 12 okt 13, 22:37:16 »

most kezdtem el az újdonságokat nézni... a Btooom!-hoz kicsit félve álltam hozzá... gondoltam egy béna Battle Royale utánzat lesz... de egyenlőre nagyon tetszik Nevet
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1054 Dátum: 12 okt 13, 23:40:37 »

Valóban egész jó. A Code Breaker is jónak tűnik meg a K is.

De jöhetne már a Boku wa Tomodachi ga Sukunai 2. évada :S
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1055 Dátum: 12 okt 17, 22:00:39 »

A Btooom! a mangához képest eléggé cenzúrásra sikeredett, amit amúgy annyira nem bánok. Nem biztos, hogy színesben szeretném látni a kirobbant beleket. smirksweat Ryouta hangja tetszik, de a haját még nem szoktam meg...
A Code: Breaker eléggé bejött. Még régebben lementettem a mangájához egy linket, csak nem volt időm elolvasni, de most lehet, azt is sorrakerítem. Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1056 Dátum: 12 okt 18, 11:10:50 »

Én inkább azért örülök a cenzúrának, mert amikor a dagadt kocka rávetette magát a kiscsajra hát konkrétan a belem majdnem kifordult. A szétrobbant belekkel és végtagokkal semmi bajom nem lenne =D Sztem jobb így animében Ryouta és Himiko haja.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1057 Dátum: 12 okt 25, 22:18:50 »

Sziasztok.
Egy olyan anime érdekelne amiben van kardozás és csak arról szól. Lehet szamurájos vagy akármilyen.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1058 Dátum: 12 okt 25, 23:55:00 »

Kifejezetten kard illetve egyéb kézifegyverekkel aprítják egymást a szereplők jidolgozitt vívás, illetve realisztikus- szerű harc (Előfurdalnak természetfeletti karakterek, de ha megvágják vérzik, egy végtaggal kevesebb, meghal..stb)

Sword of Stranger  (szamurájos)
Berserk (középkori)
Claymore (középkori-démonos)

Van benne kardforgatás, de nem a fő hajtóereje a történetnek vagy nem a kard az egyetlen fegyver.
(Megjegyzés: A kardforgatás itt is nagyjából annyira kifinomult, mint az előző listában)
Sword Art Online
Basilisk (más néven a Naruto egy kissé brutálisabban)
Tears to Tiara
Fate/stay Night
Fate/Zero
Blod+
Kara no Kyoukai

Shounen szerű kardforgatások A vívótechnikák helyett (egy idő után) a kardok speciális képességei illetve a karakterek természetfeletti ereje lesz a döntő a csatában
Baka to Test to Shoukanjuu
Rurouni Kenshin
Rave Master
Zero no Tsukaima
Bleach

Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #1059 Dátum: 12 okt 29, 18:52:20 »

Sziasztok! Valószínűleg nem a legmegfelelőbb téma, de nem tudja valaki, hogy az "Accel World" nevű animének lesz-e második évadja?

Egyébként én ajánlom mindenkinek, akinek pl. tetszett a Sword Art Online. Ugyanazon szerző egy másik művén alapszik (a NerveGear-ről is esik szó benne pl.), nekem még kicsit jobban is tetszik, mint a SAO Mosolyog .
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1060 Dátum: 12 nov 11, 03:26:46 »

A 2. évadot, azt nem tudom de egy 2 részes ova formájában már megjelent a folytatás. Gondolom, majd ha ennek vége lehet számítani a második évadra.

Első rész itt van: (második nincs)
http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=356674

------------------------

Code:Breaker

Anno, mikor megjelent elolvastam az első fejeztet, és tetszett, de mivel aszem havi megjelenésű, így megfeledkeztem róla.
S hoplá lett a anime. Aminek az első része nagyon tetszett, de persze azért összehasonlítottam a mangával.
Nos, az anime kissé visszafogottabb pl egy két jelenet meg lett változtatva, s Rei grillezése is kissé durvábban volt ábrázolva  a mangában.

Viszont ami még így is érdekes számomra az a besorolása:
Kompletten meg mernék rá esküdni, hogy seinen, pedig a valóság az hogy sounen.  Nevet

Na all one, csak ajánlani tudom mindenkinek.  Mosolyog
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1061 Dátum: 12 nov 11, 22:05:35 »

Ha már új animékről van szó most októberben jelent meg a Magi:Labyrinth of magic is. Én csak ajánlani tudom. Most láttam a 6. részét és hát mit mondjak... fizikailag tán Morgiana a legerősebb lány akit valaha láttam.   Győztes Eddz

Én a mangája miatt ismerem ezért sokáig is vártam már az animéjére. A zenéje szerintem rendesen megcsinálták és illik hozzá a maga közel keleti stílusához. A karakterek is jók. Az elején kicsit más az anime de semmit nem vesz el sőt tán egy picit jobban illik oda. Remélem ilyen lesz végig az anime és a manga is. Mosolyog

Ez inkább tinédzser kortól ajánlom mert már maga az egyik főszereplő(aki még csak kilenc éves) oda van a mellekért és már most az 5. részben is voltak mellek teljesen láthatóan.( Elnézhető hisz egy dzsinn volt), meg van néhány kissé véres és brutális(nem annyir brutális csak nem mesékben szoktak lenni) jelenetek.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 18, 00:53:01 írta zitagirl » Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1062 Dátum: 12 nov 24, 07:37:21 »

Mondana valaki egy jó animét?ikszdé
Lehet ilyen véres is,de akkor izgalmas története legyen mint pl: (Shiki,blood +)
Amúgy én eddig a soa-t ,a fairy tailt,narutot,beelzebubot bírom meg persze azt a kettőt fent,ja igen a death note,az se rossz...Többet láttam már ,csak valahogy ezek fogtak meg ,és nem tudom mibe érdemes mostanság bele kezdeni.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 24, 07:38:01 írta dreamfolow » Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1063 Dátum: 12 nov 24, 08:37:31 »

Code geasst ajánlom neked , ha még nem láttad .Izgalmasnak  izgalmas , a befejezése tetszik nekem . 2 évada van 25 részes mind a kettő .

Gaburieru : Hát szerintem biztos lesz , csak az a kérdés , hogy mikor .
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 24, 08:39:33 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #1064 Dátum: 12 nov 24, 09:55:44 »

Vagy Fullmetal Alchemist Testvériség. Annyira mondjuk nem mondanám véresnek viszont nagyon érdekes a története ^^

-------

Most a legújabb anime amit nézek: Kids on the slope. Szuper jó, nagyon szeretem Nevet Kellemes, könnyed, vicces és nagyon tetszik, hogy még a régebbi időkben -hát most csak hasamra csapok de úgy az 50-es 60-as évek környékén- játszódik Mosolyog A Jazz-t nem is szeretem de ide tökéletesen illik Nevet Csak ajánlani tudom mindenkinek ^^
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins