24 nov 26, 11:23:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 393274 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #735 Dátum: 11 márc 21, 22:46:51 »

Nem biztos, hogy tökéletesen megfelel az elvárásaidnak, hisz annyira nincs benne akció, inkább humor, de van benne egy kis "természetfeletti", ami feldobja a történetet. Ez pedig a : Fruits Basket.. ^^ Remélem, hogy tetszeni fog, habár én még csak a mangáját olvasom, de azt mondják, az animéje is nagyon jó.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #736 Dátum: 11 márc 21, 23:07:04 »

Kaze no Stigma, ha jól emlékszem pont a Shakugan no Shanára való hasonlósága miatt kezdtem bele.

ui: egy kis demotiválló:
Kettőre nött azon animék száma a mit unalmasnak találtam és abbahagytam. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 21, 23:08:50 írta Shiro » Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #737 Dátum: 11 márc 21, 23:38:59 »

Nézegettem ismertetőket, hogy mit is kéne elkezdeni nézni... igazából összeset elkezdeném egyszerre, de szociális problémák miatt nincs rá lehetőségem. A következő listából ti melyiket tennétek az első helyre? ->
Bakemonogatari
Toradora!
Skip Beat!
Eden of the East
Nyan Koi!
Darker than black
Black Butter
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #738 Dátum: 11 márc 21, 23:48:46 »

Alulról a második alias Darker than Black. aztán a higashi no eden, majd a rémese, a többit meg nem láttam

Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #739 Dátum: 11 márc 22, 12:51:09 »

A Darker than Black-et én is csak ajánlani tudom. Illetve a Bakemonogatari se tűnt rossznak,csak nem találtam hozza Blu-ray-nél gyengébb videót,azt meg nagyon nem az én gépemhez találták ki:D. Ha valaki tud hozzá gyengébb videót dobjon egy PÜ-t. Köszi.

Viszont a többi is egész jónak tűnik,szerintem néhányra sort kerítek majd.
Naplózva

kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #740 Dátum: 11 márc 24, 07:59:09 »

A toradora! az nagyon nagy azt ajánlanám még jobban mint a darker than black-et mivel bennem sokkal mélyebb benyomást tett,egyszerűen annyira sok benne a csavar hogy le fog nyűgözni ha szereted a szerelmi 3szöges animéket sok humorral  Mosolyog
Naplózva
Fess Gáspi
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #741 Dátum: 11 márc 25, 12:47:57 »

Hali
Én istenigazából, a 30-500 részes animéket nagyonszeretem (egyszóval mindet ikszdé) És nemtudom, hogy mit nézzek meg.
Végignéztem a Narutot, Bleachet, OP-t, Fullmetal Alchemistet, Fullmetal Panic-ot, Inuyasha-t. Nemtudtok egy jó sztorijú 50-60 részes pörgős eseményű, animét ajánlani? Vér, horror, bármi jöhet. Légysziiiii
 bye bye
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #742 Dátum: 11 márc 25, 13:49:19 »

To aru majutsu no Index-et ajánlanám Első évad 24 rész,másik évad Toaru kagaku no Railgun dettó 24 rész és a To aru majutsu no Index II most 22 rész van kint egyenlőre tehát ha lecsitulnak a kedéjek Japánban kint lessz az is egy két héten belül.Harc,mágia,csajok,jó grafika.Nekem nagyon be jött  Mosolyog Esetleg D. Gray Man vagy katekyo hitman reborn-na ez a kettő hosszabb animék.Fairy tail-t láttad?Mert ha nem akkor nyomás,azt mindenképp ajánlom.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #743 Dátum: 11 márc 25, 21:19:26 »

Gundam? abból van annyi mint az állat, aszem több sorozat van belőle, mint más animék esetében az epizódok száma ikszdé

Vagy az alábbiakat láttam amik ilyen hosszabbak:

Märchen Awaken Romance
Tsubasa Chronicles
Hikaru no Go
Kaleido Star
Yu Yu Hakushou
Rurouni Kenshin
Twelve Kingdoms
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #744 Dátum: 11 márc 26, 00:29:45 »

Mindegyiket láttam és egyezr mindegyik nézthető az itt felsoroltakból. Hikaru no go pedig epic. Lenyűgözött, hogy egy számomra unalmadsnak hitt játékból még is tudtam csinálni egy izgalmas aniemt. Azóta imádom a got mint játékot is.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #745 Dátum: 11 márc 26, 16:42:12 »

Apropó ha már felhoztátok: nekem tetszett a Yu Yu Hakusho (na jó a 4 széria már kissé bűzlött) még tervezem a 2 filmjét megnézni, de valami ahhoz hasonlót tudtok ajánlani? Előre is köszönöm ^^
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #746 Dátum: 11 ápr 20, 22:24:40 »

Ha Yu Yu Hakusho-hoz hasonló valamit keresel, akkor az a Dragon Ball, bár azt meg gondolom láttad már, úgyhogy hirtelen nem nagyon tudok mit ajánlani.

Viszont mostanában eléggé ráuntam az animékre, valaki tud ajánlani valamit ami visszahozná az érdeklődésemet?
Ezeket láttam eddig: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=102.msg600260#new
Tulajdonképp mindegy mi, csak ne legyen nagyon régi rajzolású az alkotás. Illetve ha valaki tud többet ajánlani jöhet nyugodtan. Nyelvesít Köszöntem előre is!
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #747 Dátum: 11 ápr 20, 22:46:31 »

Itt van néhány lehetőség. Ha ezek tetszenek akkor majd írok még Mosolyog.

Alap animék:
 - Phantom: Requiem for the Phantom
 - Code Geass: Hangyaku no Lelouch S1 - S2 (egybe kell nézni)
 - Tengen Toppa Gurren Lagann

Ha tetszett a
Shakugan no Shana -> Kurokami
Samurai Champloo -> Cowboy Bebop
Clannad -> ef - a tale of memories, Kanon, Angel Beats!(bár itt csak a készítők egyeznek, de azért biztos, hogy tetszene)

Ha pedig a humor a lényeg akkor szintén az egyik alapmű a GTO (Great Teacher Onizuka).
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #748 Dátum: 11 máj 11, 18:02:53 »

Detroit Metal City, ez az anime, komolyan, gyilkos. Lehet néhányan nem értékelitek úgy a művészetet mit én, de ez tuti valami nem e világi szer hatására született. Be kell, vallanom egyre ritkábban nevetek, de az olyan röhögés ami már fulladás általi hallal fenyeget már igazi kuriózum.
Hátra van még 5 rész, remélem még élni fogok a végére. xD
Naplózva

Jakab
Újonc
*

« Válasz #749 Dátum: 11 máj 17, 16:46:01 »

Beajánlanék egy animét (kevésbé anime, inkább anime stílusú rajzfilmnek mondanám): Wakfu. Francia-Japán anime, nagyon pörgős, látványos és a története is isteni. Az európai stílus érződik rajta, de egy idő után hozzálehet szokni (mejegyezném, hogy nálam abszolút a legjobb amit valaha láttam). Az első évadot 2008-ban lenyomták, a második évadot jelenleg is játszák/készítik (mindkettőről dobtam egy-egy trailert is). 3 kiegészítő epizód is készült hozzá.
Bárkinek ajánlom. Nekem a "csak" japán animék után hihetetlen megkönnyebülés volt végigizgulni az első évadot. Persze azóta nagy izgalommal várom az újabb részeket is, a másodikból.  Mosolyog
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YJ_wRWLcWmo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YJ_wRWLcWmo</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=0l_9HcCiZFM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0l_9HcCiZFM</a>
Naplózva
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins