24 nov 26, 13:26:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 393451 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #540 Dátum: 10 jún 19, 23:10:41 »

Nem a Hellsingre gondolsz? Végülis abban Integrát (gyerekkorában)  +akarta ölni valami rokona és úgy "fedezte fel" Alucardot... Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #541 Dátum: 10 jún 19, 23:18:14 »

Az a Hellsing?
köszi szépen,azt már úgyis terveztem egy ideje hogy emgnézem^^"

szerintem hogyha ez a Hellsing akkor az Ova is meg a rendes is meglesz majd:D
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #542 Dátum: 10 jún 23, 08:50:55 »

Chrome Shelled Regios

http://www.anime-planet.com/anime/chrome-shelled-regios

Meglehetősen új darab tavaly év végén jött, de hihetetlen jó mű! Ezt minden ínyencnek látni kell!!
Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #543 Dátum: 10 jún 23, 09:52:16 »

Monster

Aki akar egy jó pszichológiai krimi-thrillert láttni, az nézze meg a Monstert. Ebben az animébe nincsenek fantasy elemek, csak a nyers valóság, egy olyan sztori ez ami simán megtörténhetne. A karakterek tele vannak emberi tulajdonságokal, egyik se olyan jellemtelen sablon valami, egytől egyik mindenki kivan dolgozva. A sztori Európában de főként Németországban játszodik. Összesen 74 részből áll de ez ne riasszon el senkit, mert egyátalán nem fog leülni sehol se a sztori, sőt nekem még rövidnek is tűnt, de az biztos hogy ez nálam az No.1 anime marad egy ideig. Úgyhogy én ajánlom mindenkinek, bár azt azért leszögezném, hogy nem egy esti meséről van szó, úgy hogy azért vigyázon ki nézni meg.

http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.365
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #544 Dátum: 10 jún 26, 14:48:23 »

A többiek ajánlására én is megnéztem a Ichiban Ushiro no Daimaou-t. Kár, hogy csak 12 részes volt. Röviden egy nagyon pörgős, váratlan fordulatokkal teli, varázslós anime egy kis ecchivel megfűszerezve. Minden rész tele van humorral meg olyan esetekkel, hogy a földön fetrengsz a röhögéstől Nevet Anyám úgy szól rám csukott szobaajtóval, üvöltő focimeccsel a háttérben, hogy ne röhögjek má' olyan hangosan.  >.<# Szal lájkoltam. Egy erős 8 pontot adnék rá egy 10es skálán.
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #545 Dátum: 10 jún 28, 22:19:19 »

huh most nagyon megcsappan a néznivalóm..(FMA-ból már csak 1 rész lesz,Durarara-nak vége stb..) tudnátok valami jó grafikájú,akció,dráma,különleges képességes animét ajánlani? egyfolytában keresgélek de nem találok semmit..megőrülök,hogy nyárra fogynak el a néznivalók >.<
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #546 Dátum: 10 jún 28, 22:30:30 »

végülis amiket írtál jellemzőket,azok nagyjából illenek az Elfen Lied-re:D
nekem nagyon tetszett,csak vigyázni kell vele,rengeteg benne a véres jelenet:)

Gondolom Narutot láttad már..Nevet
meg most nézem a Chrno Chrusade-t,ez mondjuk annyira nem tetszik mint a fent említett 2,de unaloműzésre ez is jó.
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #547 Dátum: 10 jún 28, 22:34:53 »

Fate/stay night ha még nem láttad
Esetleg Code Geass ha le tudod nyelni, hogy mecha félig meddig
Esetleg to aru majutsu no index/Kagaku no railgun (bár ez a második nem túl drámás)
Yu gi oh 5d's is jó ha konyítassz a szabályokhoz, sokkal komolyabb hangvételű mint a korábbiak.
Esetleg inuyasha de azt nem mindenki szereti.

-ha mangát olvasnál akkor a Hoshi no samidare(The lucifer and the biscuit hammer)t és a Gamble fish-t ajánlanám Nevet

Hirtelen ezek jutnak eszembe, persze ha láttad/olvastad már őket akkor nem szóltam, nem tudom mit láttál mit nem
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 28, 22:35:50 írta Exkirion » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #548 Dátum: 10 jún 28, 23:01:18 »

Kara no Kyoukai
Witch Hunter Robin (kicsit hasonlít a Kuro no Keijakushához)
Last Excile
Van Dread
Kaze no Stigma
Tsubasa Chronicle
Sola
Neon Genezis Evangelion

ez más kategória de ezt is
Tenku Shiro no Laputa
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #549 Dátum: 10 jún 29, 00:11:55 »

köszi a tippeket, azt hiszem belekezdek a to aru majutsu no index-be és a kaze no stigma-ba.  bow
Naplózva
Stance
*

« Válasz #550 Dátum: 10 júl 06, 20:30:48 »

2 nap alatt kivégeztem az Air-t, bár nem volt nehéz, mivel csak 12 részes...
Hmm... talán a Clannadhoz tudnám hasonlítani legjobban ezt az animét. Aki már wáccsolta az látni fogja, hogy sok szempontból eléggé hasonlít rá. És ez az anime is ugyanúgy hatott rám.. nem vagyok egy puhap*cs, 2 évente sírok 1x talán (igen, magyarán lélek nélküli állat vagyok xD). Clannad az tényleg megsiratott, viszont itt csak a könnycsatornáim engedték meg magukat, de sikerült nem sírnom Nevet
Nagyon sok vicces jelenet, kedvelhető karakterek, végefele már egész sok dráma. Rajzolás; zenei aláfestések és drámai érzékeltetés elsőrangú. Ajánlom mindenkinek abban a tényben, hogy az utolsó epizódokon zokogni fog.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #551 Dátum: 10 júl 06, 20:36:18 »

Ajánlanám a most induló animék közül a Highschool of the dead-et. Zombis anime , szépen rajzolt sok vérrel *-*
(am. az Air ha jól emlékszem nem 12 hanem 13 részes x'D)
Jól is emlékeztem meg nem is xD Emlékeztem , hogy amikor a listám csináltam akkor 13részesnek írta az ismertető . De megnéztem és 12 rész szal igazad van.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 06, 20:58:25 írta Ishida » Naplózva
Stance
*

« Válasz #552 Dátum: 10 júl 06, 20:52:55 »

12+1, szal gondolom a 13. az special, 12. epizóddal lezárul a történet
Naplózva

obi
Gennin
*

« Válasz #553 Dátum: 10 júl 11, 23:33:27 »

Szevasztok!
Nemrég kezdtem csak bele az animékbe, elsőnek kezdtem a Narutoval és elis voltam vele 3 hónapig amíg behoztalak titeket Hümm-hümm .A Soul Eatert most fejeztem be azis nagyon jó volt, de mivel befejezetlen rávetem magam a mangára Nevet.
De közben nézelődök ezekhez hasonló animéket, mivel lenne érdemes folytatni? A fent említett 2-ből nem a harcok fogtak meg hanem főleg a történet és szereplők. Szeretem a világvége sztorikat, a drámát, és az sem baj ha van benne egykis romantika. Pirul Ja igen nemtudom h a legtöbben ez hogy van, de azis tetszik h még iskolában vannak és folyamatosan fejlődnek még, legalábbis nem rambó módról indul a sztory Nevet   .Szóval ilyesmit keresnék, de ha van egy kihagyhatatlan klasszikus ami nagy hatással lenne rám azis jöhet Mosolyog
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #554 Dátum: 10 júl 12, 00:06:40 »

Bleach-et mindenképp kezd el Mosolyog
ez szerintem mindenképp a kihagyhatatlan kategória Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins