rondár
|
|
« Válasz #510 Dátum: 10 ápr 25, 15:40:28 » |
|
Hát így kapásból az Ayashi no Cerest tudom ajánlani. Abban aztán vannak érzelmek.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #511 Dátum: 10 ápr 25, 16:35:35 » |
|
Nem tom azt szerintem inkább mangában, mint animében.
Romantikus kategosiában tudom ajánlani a küvetkezőket: Rec Suzuka Hantsuki (Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora) Ichigo 100% Sola Special A Ai Yori Aoshi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #512 Dátum: 10 máj 30, 17:47:37 » |
|
Előzőleg látott animéim: 11eyes - 12 részes mágikus harcolós cucc Egész jó sztori, jó karakterek; izgalmak és effektek mint képileg, mint hanganyagilag. Nem bántam meg, hogy megnéztem. Kötelező anyagnak mégsem mondanám, de aki szereti a kalandokat és a harcokat azoknak ajánlanám. H2O: Footprints in the SandSok drámával és humorral szépen megrajzolt anime. Bár így is volt benne sok érzelem, de azért még nyugodtan tehettek volna bele.... Váratlan fordulatok és 1-2 utálni való szereplő. Egy 10-es skálán 6.5 pontot adnék rá. KampferEgy igazi őrültség. Ecchi, szép grafika, humor és akciók. Viszont sok helyen van vonyítás, azaz folytonos üvöltözés és zaj, amit személy szerint én nagyon nem bírok. Engem nem igazán fogott meg, de unaloműzésnek nem olyan rossz. Kiss x SisEgy ongoing anime. Erről annyit, hogy ecchi rajongóknak kötelező darab!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #513 Dátum: 10 máj 30, 18:01:53 » |
|
Ha megengedsz egy kis kiegészítést, én a 11eyes a "magyar vonatkozás" miatt tartom még érdekesnek, bár tudom, hogy nem olyan ángyon jelentős "ez a szál"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #514 Dátum: 10 máj 30, 18:33:44 » |
|
Jah, én is csodálkoztam amikor az openingnél magyar szöveget csapolt a csávó. De azt nem tudtam, hogy ez tényleg így van origibe is. Azt hittem, hogy csak a nézett verzióba a fansub csapat fandubot tolt rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #515 Dátum: 10 máj 31, 15:31:12 » |
|
Erről az 11eyes-ról tudtok valami letöltést mutatni, mert az U betűs FTP-n nem találtam, a nyaatorrents.org-on meg csak raw és spanyol feliratos verzió található. Angol feliratos verzió lenne a legjobb. Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #516 Dátum: 10 máj 31, 16:15:42 » |
|
Küldtem privát üzenetet, Zoll. Jó szórakozást hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #517 Dátum: 10 máj 31, 16:18:53 » |
|
A raw miért nem jó? Csak az égetes, szépen formázott felirat felel meg kifinomult szemeidnek? http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2454Feliratot ittenen találsz, többfélét is. ccc.. beírtak elém.... na mindegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #518 Dátum: 10 máj 31, 16:46:28 » |
|
Igen, megfelelően lusta vagyok az ilyesmihez. Az égetett felirattal soha sincsen gond, továbbá azért szeretem az angol feliratokat, mert minél kevesebb a fordítás, annál kevesebb a torzulás az eredeti jelentéshez képest. Lehet, hogy szentségtörés ezen a fórumon, de én a Narutot is égetett angollal nézem, jobban bízok a saját fordításomban, mert sokszor vannak olyan szavak, kifejezések amiknek nincs magyar megfelelőjük, de ha angolul olvasom pontosan tudom, hogy mit jelentenek.
És természetesen köszönöm mindenkinek a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #519 Dátum: 10 máj 31, 17:07:04 » |
|
Ami azt illeti a linken angol felirat is volt Szerintem igazán nincs gond az iylen feliratok kezelésével sem, és részemről magyar-párti vagyok, talán a cseképly nyelvtudásom, és a jópár idegen nyelvvel szembeni ellenszenvem miatt, de van valami az álláspontodban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #520 Dátum: 10 máj 31, 18:18:28 » |
|
Hát ehhez inkább semmit se fűznék a "heavy shocking lunar fang" után. (getsuga tenshou angolul, egyáltalán minek fordították le... xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #521 Dátum: 10 máj 31, 18:31:39 » |
|
Az, ha jól emlékszem Heavenly és nem Heavy, de nem is ez a lényeg, volt róla egy elég hosszú indoklás, hogy miért tértek át az angol nyelvű elnevezésekre. Ezzel együtt tudok élni, mert a technika nevét azért elég könnyű felismerni hallás után, még japánból is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #522 Dátum: 10 jún 04, 13:18:54 » |
|
Én talán amit ajánlok az a Working!!! Szórakoztató anime , Vendéglőben játszódik . röviden egy kis cuki csajszi keres felszolgálót(inkább csak mosogató és pohár törlő pohozózsákot xD). Találkozik egy fiatal szemüveges sráccal aki kicsit lolli imádó beütéssel rendelkezik xP Nagyon szereti a kis dolgokat Nem tud a kicsinek nemet mondani és elvállalja a munkát. Talán nagyon hibás döntés volt számára?:O Akit érdekel : http://www.goodanime.net/working-1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #523 Dátum: 10 jún 10, 19:19:20 » |
|
Kezd behalni a topic, gondoltam írok már. Előzőleg látott animém a
To Love Ru Röviden egy humorral, ecchivel, őrültségekkel teli anime. Kedvelhető szereplők, nagyon vicces helyzetek, nagyon szép grafika, váratlan fordulatok és szerelmi szálak. Negatívumként annyit emelnék ki, hogy van 3-4 unalmas rész. Aki esetleg belekezdene annak előre mondom, hogy ne kapcsolja ki az első képkocka után, mert elég hülyén kezdődik >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki