Shiro
|
|
« Válasz #495 Dátum: 10 ápr 08, 22:28:13 » |
|
Szerintem az szinte mind 10-es lenne xD Nem tudom mennyire hasonló Hiei pontozása, de én úgy vagyok vele, hogy vagy 10-et adok rá, vagy nem nézem meg.
Ajánljatok nekem valamit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konno Akira
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #496 Dátum: 10 ápr 09, 16:14:30 » |
|
Sziasztok! Én még új vagyok, szóval nem tudom, hogy volt-e már ajánlva ez az anime, de bocsi, ha már volt.^^ Nem rég kezdtem el nézni, szóval nem tudom a végkifejletet, de elég érdekes, és izgalmas, ahhoz képest, hogy több mint 15 éves. A rajzolása nem a legjobb,(de még üt egy pár mostani animét grafikailag:DD), de viszont a történet, az a faja: ) Azt tudni kell, hogy az írója előtte pár évig depressziós volt^\^. A címe Neon Genesis Evangelion / Shinseiki Evangelion 新世紀エヴァンゲリオン Nem valami egyszerű a megértése, én is tesómmal beszéltem át. Azoknak ajánlom, akik szeretik a "legjobb animék"-et
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 17, 09:06:48 írta Konno Akira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 10 ápr 09, 23:49:15 » |
|
Spoilert tartalmaz! Akinek szándékában áll clannad-ot nézni ne olvassa...Na baze Harag, ez tényleg idegesítő... Miért pont a legszerencsétlenebbel ... Inkább járt volt a harci szürkehaj csajjal Tomoyával(?) mittomén mi a neve, vagy Kyou-val -.- Legalább nekik volt valami formájuk ami egy lányhoz hasonlít, nem mint Nagisának.. -.- És a személyiségük is jobb volt. Gyökér ez a főszereplő, körüldúlják a csajok oszt' az egyik legrosszabbal kezd ki... Még valamit nagyon hiányoltam az animéből... Voltak érzelmek, de valahogy nem igazán láthattuk őket megtestesülni -.- A csaj elsírja magát, nemhogy odamenne az a gyökér oszt átölelné vagy felpofozná nekem mindegy, áll és nézi. wtf? De ettől függetlenül egy 10-es skálán 7-8 pont környékén adnék neki. a humor az nagyon ottvan minden részben, na meg amit már említettem a szép grafika, nincs animáció kispórolva és haladnak a dolgok...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 09, 23:51:27 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #498 Dátum: 10 ápr 10, 09:04:16 » |
|
Válaszomat lásd a Clannad topicban, szerintem olyan is van Ichiban Ushiro no Daimaou------> Essig nagyon jónak ígérkezik, ajánlom a nagyérdeműk figyelmébe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 10, 09:05:06 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #499 Dátum: 10 ápr 10, 16:14:08 » |
|
Maradt még négy gigám, kéne egy ajánlás valami jó animére amit le tudok húzni onnan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #500 Dátum: 10 ápr 10, 17:20:20 » |
|
Szerintem az szinte mind 10-es lenne xD Nem tudom mennyire hasonló Hiei pontozása, de én úgy vagyok vele, hogy vagy 10-et adok rá, vagy nem nézem meg.
Ajánljatok nekem valamit!
Ez így van:D nem osztályozom:D. Ám tényleg megcsinálom a listát majd nektek csak legyen egy kis idő,:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #501 Dátum: 10 ápr 11, 20:02:08 » |
|
Már ne is haragudj, kedves Hiei, de ha valaki rákattint az anime-planet-es aláírásodra, ott már elég könnyen megtalálhatja ezt a listát nem? gy.k.: >ITT<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 11, 20:03:59 írta Zoll-sama »
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #502 Dátum: 10 ápr 11, 20:48:56 » |
|
Az nincs műfajokra bontva, és hiányos is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #503 Dátum: 10 ápr 11, 22:53:17 » |
|
persze hogy hiányos, hentait nem lehet bejelölni xDDD
az Heuréka Seven egész jó. már csak azért 3 jó animé is eszembe juttat xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #504 Dátum: 10 ápr 11, 23:06:19 » |
|
Na ugye, úgy meg mindjárt csak 5%-a Hiei teljes listájának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #505 Dátum: 10 ápr 21, 23:15:24 » |
|
Nem rég fejeztem be a Requiem for the Phantom című animét. Nem tudok ajánlották már ha igen ismét sorry . Engem őszintén lenyűgözött az egész anime, a zenék meg szerintem valami zseniálisak benne opening-endingek közül csak 2. ending tetszik. Maga a történet is iszonyatosan tetszett, de a vége nekem egyáltalán nem tetszett . Csak ajánlani tudom ha nem tették meg eddig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #506 Dátum: 10 ápr 22, 01:02:54 » |
|
Én is ajánlanék egy anime-t, ha már volt, nem baj, mert ha többen ajánlják, csak még biztosabb, hogy jó.
Egy XVI. századi, Japánban játszódó anime, a középpontban a daimyo-k háborúi, és természetesen a háborús felek vezetői vannak. A főbb szereplők nagy része a valóságban is létező személy volt, habár kétséges, hogy úgy viselkedtek mint az anime-ben. Csak, hogy a kedvenc karakteremet bemutassam, Data Masamune, akinek a hangja a One Piece-ből Roronoa Zoro-é, ez nem is lenne lényeges, ha Masamune nem egyszerre hat karddal darabolná ellenfeleit.
Rengeteg harcjelent van, és mind-mind nagyon látványos, néhánynál annyira kidolgozott a rajzolás, és olyan stílusban lett megcsinálva, ami teljesen különbözik más anime-ktől.
Ajánlom mindenkinek, aki kedveli az abszolút elvont anime-ket, szereti az iszonyat sok látványos harcjeleneteket. Aki kedveli ha a történelmi harcokat egy olyan alternatív módon mutatják be, ahol egyesek tüzes rúgással, mások fejszesuhintással előidézett tornádóval és hatalmas mech-el harcolnak, az nézze meg a Sengoku Basara-t.
B@asszus, hogy pont a címet hagyom le, köszönöm, hogy szóltál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 22, 15:34:21 írta Kaihaku R. Kumori »
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #507 Dátum: 10 ápr 22, 15:30:54 » |
|
Ez mind szép és jó Kumori, de mi a címe, azt nem ártana leírni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #508 Dátum: 10 ápr 23, 16:16:20 » |
|
Habár manga és nem anime én szeretném ajánlani a Mirai Nikki című alkotást. Most kezdtem el és állatira bejön. Találtam hozzá ismertetőt is ITT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #509 Dátum: 10 ápr 25, 15:37:16 » |
|
Valaki tudna ajánlani egy animét ami tele van: érzelmekkel, szerelemmel és csók jelenetekkel? Kerestem már egy párat, de nem igazán találtam egy ilyet sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|