24 nov 26, 02:19:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 392818 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #225 Dátum: 09 jan 18, 18:18:53 »

Nincs mit, nekem az egyik kedvencem lett Nevet Még az ecchit is elnézem nálaxD
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #226 Dátum: 09 jan 18, 21:30:58 »

Zero no tsukaima nem ecchixDDD. No mind1xDD nem sok választja el töle de ez nem azxDDD. Amúgy én is ajnálom bár kinekxDD.
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #227 Dátum: 09 jan 18, 21:33:06 »

Én sem azt mondtam, hogy azxD De szerintem igenis vannak olyan vonások benne, és ezt csak a vak nem látjaxD
Örülnél inkább, hogy népszerűsítem ezt a kiváló animét... cö... Hümm-hümm Nyelvesít
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #228 Dátum: 09 jan 18, 21:34:11 »

LOL én volt az első aki látta ezt az animetxDD. Ha emlékezetem nem csal én ajánlottam neked isxDD. Nem elég, hogy Yaoi tündér vagy még kételkedsz is bennem?Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #229 Dátum: 09 jan 18, 21:41:03 »

Te ajánlottad volna nekem...? Gondolkozik Én erre nem emlékszemxD

De hogy ne legyen túl OFF, a Kuroshitsuji nevű animét is szeretném ajánlani Nevet Bishounen, szó szerint ördögi komornyik ~becses neve Sebastian~, egy játékgyár igen fiatalas örökösfiúja és Sebastian gazdája, (egy enyhén őrült shinigami), mindez a 19. századi Anglia környezetében, és hmmm~ Nézzétek megxD
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 18, 21:41:45 írta Moonie-chan » Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #230 Dátum: 09 jan 18, 21:57:52 »

Zero no Tsukaimában tényleg van egy kis ecchi Hümm-hümm És nézzétek mert nágyon jó!
ŐŐ én is ajánlok ha már itt vagyok
Nagasarete Airantou aranyos kis könnyed darab, aki kiakar kapcsolódni annak mindenképp ajánlom Mosolyog
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1052
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #231 Dátum: 09 jan 19, 00:58:40 »

Íííí ennek is nagyon jó a története. Lesz egy kis elfoglaltságom anime területén annyi biztos.  bow
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #232 Dátum: 09 jan 19, 02:05:33 »

LOL én volt az első aki látta ezt az animetxDD. Ha emlékezetem nem csal én ajánlottam neked isxDD. Nem elég, hogy Yaoi tündér vagy még kételkedsz is bennem?Nevet
Te nem akkor kezdted el nézni, mikor a második, vagy a harmadik évad ment Japánban? xD ¤¤

Ajánlás: Kannagi többit megtaláljátok xD ¤¤

Naplózva

vash21
Chuunin
*

« Válasz #233 Dátum: 09 jan 19, 12:24:38 »

Mindenkinek ajánlom a következőket:
-Kigeki (most néztem 10 perces történet, de óriási, kicsit elvont.....sőt lehet inkább nagyon...)
-Amatsuki (ezt éppen nézem, tizenvalahány rész, izgalmas, értelmes, vidám, elvileg látványos is lesz, szamurájos)
-Shigurui (szamurájos, súúúlyosan sötét)
-Gun X Sword (Trigun fanoknak főleg)
-Lain (cyberpunk)
-Kino no Tabi (hmmm....nemtom mi, de jó...gondolkozós)
-Claymore (legelegánsabb stílusú anime, amit valaha láttam)
-néhány alapmű: Kenshin, Neon Genesis Evangelion, Wolf's Rain, DragonBall, Samurai Champloo, Death Note, 5 centimeters per second, Berserk, Ghost in the Shell, Trigun
Kb ennyi, ami most hirtelen eszembe jutott, de túl sok jó van és még többet láttam...^^
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 12:35:28 írta vash21 » Naplózva

Geeez...
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #234 Dátum: 09 jan 20, 23:11:59 »

Most kezdtem el nézni ezt az animét nem tudom volt e már, mert nem volt kedvem vissza böngészni, ha igen akkor elnézést. Ez az anime a Ghost Hunt lenne, nekem nagyon tetszik nagyon jó az opening tetszik, az ending meg kifejezetten http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.764
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 20, 23:12:34 írta Train » Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #235 Dátum: 09 jan 23, 12:32:39 »

Nagasarete Airantou aranyos kis könnyed darab, aki kiakar kapcsolódni annak mindenképp ajánlom Mosolyog
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1052

Seiri! Kösz a tippet, tényleg jó kis anime volt ez, és én is szeretettel ajánlom mindenkinek. Akárhogy is nézzük a dolgokat, én szívesen cseréltem volna Iktouval, nála talán egy kicsit jobban viseltem volna a helyi lányok közvetlenségét Nevet (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy amióta megnéztem ezt az animét naponta többször vérzik az orrom, remélem ez csak véletlen egybeesés  Gondolkozik ).
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
vash21
Chuunin
*

« Válasz #236 Dátum: 09 jan 30, 00:56:27 »

Jelenleg:
-Pale Cocoon
-The girl who leapt through time
-Gunslinger Girl
-Noein
Naplózva

Geeez...
Hiei
Vendég
« Válasz #237 Dátum: 09 feb 02, 14:28:08 »

Nos szeretnék ajánlani a mecha fanoknak egy animet... Vandread bár aki igazi mecha függő már láttaxDD. Aztán még a ouren kedvelőknek ajánlanám a Fruit basketetxDD<---- ezt típikus női anime úgy érzem de elég szórakoztatóxDD. Nem tudom miért emlékeztet engem arra talán a szinkron és néhány képXDD.
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #238 Dátum: 09 feb 02, 18:52:49 »

Fruits basketet én is most fejezem be épp, télleg jó kis anime Pirul
Amit nem rég néztem végig és nagyon tetszett az a Lovely complex Mosolyog nem tudom miért egyszerűen megszerettem, totál élvezhető volt
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #239 Dátum: 09 feb 02, 23:06:44 »

Én is láttam a lovely complexet és tényleg durvaxDD. A colos és a chibixDD. Otani kun  meg a hokkli effectusxDD. Hmmm mondjatok nekem valami jó animet. Mostnaában neki láttam a mechaknak az is jöhetxDD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins