Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 07, 13:18:01 » |
|
Nemigaz, pont most láttam egy oldalon az openingjét ennek az anime-nek, és az is már elég bizarr volt. xD Lol, de fura a Sakura fiú néven.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 13:18:50 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 07, 13:46:14 » |
|
az openinget úgy érted hogy az első rész, vagy a zene az elején. mert az utóbbi semmi az animéhez képest
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 07, 13:52:06 » |
|
A linked képeiből láttam párat, szal gondolom h nem semmi, de csak a zenét láttam az elején. Majd esetleg megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 07, 18:00:46 » |
|
A dokuru - chan az egy kegyetlen anime. Nem bírtam egyszerre végig nézni és miközben néztem azon gondolkoztam: mi a f*szért nézem ezt a sz*art. Csak erős idegzetüeknek ajánlom.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Kanryu
Vendég
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 07, 22:11:50 » |
|
hehehe nagyon nagy anime de Seed sztem olvass vissza mert elötted én ezt már rég beírtam ;D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 22:15:08 írta Kanryu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 07, 22:52:27 » |
|
Az előbb néztem végig a Golden Boy nevezetü animet.
Hát majd össze sz*rtam magam a röhögétől. Ajánlom mindenkinek aki szeretne egy jót röhögni az idegei bírják az amerikai pitéhez hasonló humort. Ja még egy fontos dolog föleg fiúknak jánlanám 16 év felett mivel nekik készült. Bár az unoka hugom majd meg veszett érte szóval csajoknak is tetszhet.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 08, 15:13:30 » |
|
balin, én is tegnap láttam egyhuzamba, nekem is nagyon bejött,és én is csak ajánlani tudom mindenkinek...jah és lányoknak ajánlom az Airt...meg azoknak a fiúknak akik szeretik a szomorú storykat, nekem tetszett...majdnem sirtam a végén fiú létemre...(ismétlem, majdnem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 08, 21:55:39 » |
|
De még is min sírtál?
Mert ha a röhögéstől az jól van.
Egyébként meg csak azon lehetett sírni, A spoilert áthúzzuk, de ennek az animének már amúgy is van topikja, ami felér egy ajánlással. Ezeket ott is megtudjátok beszélni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 23:12:43 írta Balin »
|
Naplózva
|
|
|
|
averadeyoe
Vendég
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 09, 23:53:40 » |
|
sziasztok! 1 olyan kérésem lenne h tudnátok e mondani mecha anime-t amit leistudnék tölteni! pl.: heroic age
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Kanryu
Vendég
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 aug 13, 18:45:29 » |
|
Scrapped Princess:http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.475Ez egy jó kis anime...nem egy akkora dobás viszont egy kis kikapcsolódásnak tökéletes.. ajánlom mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 aug 14, 02:08:51 » |
|
nem akartam új topicot nyitni mivel gyanítom senki sem ismeri, ezért ide írom Mushishihttp://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.714nem láttam túl sok részt belőle de már elsőre nagyon megszerettem, kiváló a grafika, a történet szuper, a szereplők megnyerőek és a zene fantasztikus! :o főleg az OP ajánlom azoknak akik szeretik az elvont témájú animéket vagy csak éppen nem tudják mit nézzenek de garantáltan tetszeni fog (kivéve gh-nak) tessék még egy ismertető http://www.aoianime.hu/?anime=460
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 14, 14:57:03 írta vanbastel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 aug 14, 10:05:13 » |
|
Vagy a linkkel van baj, vagy csak az oldal pihenget kicsit, de egyenlőre ezt nem lehet megnyitni.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 aug 14, 10:08:38 » |
|
ja velem is különcködik az animeadditcs honlapja, de ezért nem váltok más keresőre..., így csak tippelni szoktam, mi a megtekintésre érdemes, vagy simán elkezdem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 14, 17:29:59 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|