Nálam a következő a sorrend:
1. Hakuouki (anime+manga+minden) ... nem rég kezdtem el nézni, de máris imádom. Kicsit lassan indulnak be a cselekmények, de valóban jó anime. El vagyunk kényeztetve jobbnál jobb szereplőkkel.
2. Sengoku Strays (manga) ... Kasane visszakerül a múltba, a Sengoku-korba, és Oda Nobunaga szolgálatába áll... Izgalmas történelmi manga.
3. Brave 10 (anime, manga) .... szintén ninjás történet. Imádom! A főszereplő Saizou nagyon hasonlít Sasukera, és van egy Sasukes szereplő is, aki sokkal szimpibb, mint a Narutós.
Ami idegesítő benne, hogy csak 12 részt csináltak, és abbahagyták, lehet végleg, lehet határozatlan időre. Ezt utálom a japcsikban, hogy belekezdenek egy jó animébe, és abbahagyják..
4. Blood Lad (anime+manga) ...... egy nap alatt végig néztem az anime első évadjának 10 részét. Egyszerűen imádom!
Telis tele van humorral, izgalommal, romantikával, akcióval, és nem az a szokványos vámpír sztory. Megvan a maga egyedisége.
5. Vampire Knight és Vampire Knight Guilty (anime+manga) .... Ez volt az az anime, amikor megszerettem a vámpíros történeteket. Már az elejétől kezdve megfogott, és végig izgultam az összes anime részt. Utána nem bírtam ki, és végig olvastam a mangát is egészen a végéig.
6. Hana to Akuma (manga) ...... Egy jóképű démon és egy emberlány kapcsolatáról szóló manga.
7. Black Bird (manga).... Misao olyan lényeket lát, amit más ember nem. 16. születésnapján megtámadják, és rég nem látott gyerekkori szerelme menti meg őt, akiről kiderül, hogy egy tengu, és Misao az ő menyasszonya...
8. Yoshiwara Hana Oboro (manga) .... Hana egy baleset következtében visszakerül az Edo-korba, ahol nem kis feltünést keltve ruhájával és viselkedésével bajba keveredik. Persze akad egy gazdag, jóképű megmentője, Umenosuke. Hananak megkell találnia az anyjától kapott hajtűt, hogy hazatérhessen a saját korába.
9. Diabolik Lovers: Haunted Dark Bridal (anime, manga) ... még egy ilyen szadista vámpíros animét még nem néztem.
2013-as anime, és még nem sok rész jött ki belőle, de eddig nagyon izgalmas.
10. Kami-sama Hajimemashita (anime) ... egy nagyon szép és vicces anime, ami talán kissé hajaz az Inuyashára, de annál sokkal jobb (szerintem), és sajnos csak 13 részes.