Pár oldallal ezelőtt túl lettem tárgyalva és erre reagálnom kell. A hétfői zh-m 70% lett, azaz egy csodálatos hármas, ami, ha azt veszem korrekt teljesítmény, ugyanis 5-ös nem lett, 4-es is csupán négy darab a 80 dolgozatból...
A barátom nem csinált nagy ügyet a kis vallomásomból. Úgy tesz, mintha mi sem történt volna, szóval én egyszerűen elfogadtam a státuszomat a barátjaként.Tegnap volt a születésnapi partija, amit egy egyszerű kocsmázással ünnepeltünk, király volt.
Igaz, még ma délután is igencsak ramatyul éreztem magam, azt hiszem kár volt whiskeyvel zárni az éjszakát.
Anyum szerint alkesz lettem... paff... hetente egyszer elköltök max. 2-3 ezer ft-ot egy kis itókázásra és máris alkesz vagyok.
Hova jut ez a világ? ( Tudom, hogy csak viccel... )
Noe, elfojtani dolgokat ritka szar dolog... kimondtam, megkönnyebbültem, nincs harag ennyi.
Life must go on. És igen, ízlések és pofonok. Mivel,- csúnyán fogalmazva- rengeteg futószalagon gyártott emberke teng-leng eme világon, kevés olyan akad közöttük, aki kellőképpen értékelni tudná szerény személyemet.
Még a barátom is azt mondta, hogy nekem egy rendes pasas kéne... csak az olyan ritka, mint a fehér holló.
Meg a másik dolog, hogy a hozzá hasonló menő csávóknak megvannak a maguk igényei, amihez én valószínű nem vagyok elég érdekes. Viszont, ha nem ismertem volna meg, akkor talán nem járnék kocsmázni se meg ilyenek.
Pedig a társas lét jó dolog, szóval ahhoz képest, milyen csigaházban éltem ezidáig, sokat változtam.
Azoknak meg köszönet, akik itt bátorítottak.
Ha betöltöttem a 20-at akkor már taknyos sem leszek többet... Nekem inkább a 4-5 évvel idősebb srácok jönnek be, viszont valahányszor beszédbe elegyedek velük, mindig szóba jön az a téma, hogy mégis hány éves vagyok, és el is megy a kedvük tőlem...
Ez annyira gáz.