24 nov 23, 09:29:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 697 698 [699] 700 701 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1111021 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10470 Dátum: 16 feb 17, 23:29:17 »

Nekem a Nádor név tetszik a felkínáltak közül.

Én egy Gizmó vagy egyetleg Yoda nevű francia bulldogot szeretnék majd, bár utóbbit elég snassznak tartom.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10471 Dátum: 16 feb 18, 00:01:45 »

Tudom nem normális dolog, de 6 év után megyek meglátogatni holnap a fogorvosom. Valószínűleg sebészetre fog továbbküldeni a bölcsességfogammal. Nyomja az állkapcsomat. :'D Nem fáj, csak alig bírom mozgatni a számat.
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10472 Dátum: 16 feb 18, 11:43:27 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=BYHmzufGgus" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=BYHmzufGgus</a>

Saphira a leendő kollégáid. Lel
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10473 Dátum: 16 feb 18, 12:43:07 »

Közkívánatra folytatom az ötletes és jó kutyanevek felsorolását:
Pálesz, Naruto, Uborka, Büdi, Bugyi, Kesztyű, Fáni, Elemér, Villám, Kefe, Tulipán, Bíboros, Mogyi, Fütyi, Jumurdzsák, Pista, Rozsomák, Kanári, Bakancs, R2D2, Decibel, Böbe, Ignác.  
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 18, 12:48:52 írta gman » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #10474 Dátum: 16 feb 18, 14:26:09 »

A decibel op. Ezt leszámítva nekem is a Nádor tetszik.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10475 Dátum: 16 feb 18, 15:02:47 »

Szurkoljatok, hogy a wessling aztmondja mehetek gyakorlatra a nyáron. *-*
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #10476 Dátum: 16 feb 19, 08:38:15 »

Miért akarnak a filmekben az emberek harc közbe meghalni? Mindig mondják,hogy ha már meg kell halni,akkor legalább harc közben.Nyilván kurvajó érzés lehet amikor az ember bekap egy golyót.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10477 Dátum: 16 feb 19, 08:43:42 »

Nézd meg, ahogy ISIS katonák kivégeznek embereket és hasonlítsd össze azzal, milyen, ha harc közben halsz meg. Utóbbi azért jobb.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10478 Dátum: 16 feb 19, 08:48:31 »

Máglyán elégsz vs. fegyverrel a kezedben hullik rád a napalm. Hmm.. Gondolkozik
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10479 Dátum: 16 feb 19, 09:27:45 »

Utóbbi, mert ha biztos a halál, legalább fejbe tudja magát lőni az ember.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10480 Dátum: 16 feb 19, 10:05:11 »

Heti shounen.
Blícs: Random rész. A fejezet, amivel az egész szennyet le lehetne írni.
Toriko: Humánusság terén Ichiryuu mellett Jézus a legvéreskezűbb nácinak tűnik. Az a kemény, hogy az öreg ettől sem tűnik puncinak.
Assassination Classroom: Pityergés alert jövő hétre. Ha a sensei el nem cseszi azzal, hogy túléli, ez szomorúbb lesz, mint Going Merry temetése.
FT: Még ki se jött, de már rossz.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #10481 Dátum: 16 feb 19, 10:15:48 »

Én inkább halnék meg 80 évesen kényelmesen,egy sikeres poltikusi karrierrel a hátam mögött mindenkit kizsákmányolva aki csak élt.

gman az Assassination Classrom spoliert mellőzd kérlek,mert megvárom míg leadják a teljes 2. évadot és csak akkor kezdem el.
Nem véletlenül kerülöm el az anime részleget amíg le nem mennek azok a szezonosok amik érdekelnek.

................................................

Elstartol a The Division béta Pattog Jöttömre négy nap múlva számítsatok.Pirkadatkor.Kelet felől.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 19, 14:53:54 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10482 Dátum: 16 feb 19, 10:30:39 »

És részben ezért is valók ezek a hozzászólások az animés/mangás részlegekbe, és nem ide.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10483 Dátum: 16 feb 19, 15:19:13 »

Idézet
Én inkább halnék meg 80 évesen kényelmesen,egy sikeres poltikusi karrierrel a hátam mögött mindenkit kizsákmányolva aki csak élt.

Elég sok embert láttam meghalni az utóbbi években, hogy kijelentsem, hogy az emberek kb. 20%-a hal meg kényelmesen. És kényelmes alatt azt értem, hogy lesz egy masszív tüdőembóliád, leáll a légzésed, és 20 másodperc alatt elveszíted az eszméleted, vagy azt, hogy álmodban elvisz egy masszív tüdőinfarctus. Ezzel szemben legtöbb esetben nem ez van. Az egyik dolog, ami harmadéven teljes depresszióba süllyesztett, az volt, hogy láthattam a haldoklást közelebbről, és tapasztalhattam, hogy az emberek 80%-a milyen szenvedések és megaláztatások közepette hal meg a kórházban. Egyszerűen förtelem, és ugyan én is szeretnék szép kort megélni, ma már inkább riaszt az egész, mint vonz a hosszú élet, és az öregkori halál. Őszintén szólva, sokkal gyorsabban és fájdalommentesebben meghalsz, ha darabokra lőnek a harctéren. Abból legalább nem érzel semmit, bár tény, hogy lelkileg is nehezebben tudsz rá felkészülni, bár akkor már édes mindegy (és hozzáteszem, a mai nyugati kultúra miatt már a 80 éves multiplex metasztázisos, gyakorlatilag béna, ágybaszaró betegek sem képesek lelkileg felkészülni a halálra).
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 19, 15:20:19 írta Saphira » Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #10484 Dátum: 16 feb 19, 15:29:52 »

Na ezzel nagyon egyetértek Saphira. Kb én is írhattam volna csak nem tudtam volna ennyire jól megfogalmazni. Meg tapasztalataim sincsenek nyilván hozzád képest. Ettől függetlenül osztom a véleményed.

Bosszantó ez a volna szó. Szóismétlésre kényszerített.

gman az OP kimaradt.  Nevet FT-t meg ne olvasd, ha nem tetszik.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 697 698 [699] 700 701 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins