Na, ma sikerült kiakasztania az életnek
Van egy osztálytársam akit Ciánnak hívnak, a Felicián után szabadon. Na, róla már évek óta tudjuk, hogy katona akar lenni, folyton a francia idegenlégióról papol meg rá van kattanva az ilyenekre, szóval úgy volt, hogy gimi után ebbe az irányba megy tovább. Értelmes gyerek amúgy, igaz, teljesen őrült, de az a fajta aki mindenkivel jóban van, én például kifejezetten bírom. Mellesleg, van vagy 160 centi a gyerek(okés, már évek óta boxol, de az se látszik rajta), meg kreol bőr plusz kékesfekete haj, szóval ja, nem épp tősgyökeres franciának néz ki.
Na, ő ma vett egy jegyet egy fél 4-es közvetlen buszjáratra Párzsba, hogy beálljon a francia idegenlégióba. Se érettségi még, se semmi, mondta hogy visz minimális pénzt meg kaját az útra, mert hogy ott majd úgy is kap mindent. Ott pakolt ki a szekrényéből, én szóltam rá, hogy vigye már el a kulcsát is, hogy haza tudjon menni közvetlen is ha nem vennék fel, meg a bakkártyáját is itt akarta hagyni, mert hogy "nem lesz szükség rá". Csak arra volt hajlandó eltenni, hogy mégis mi a faszból jön haza, ha mégis haza kell. A szüleinek meg majd akkor szól, ha a hátáron van, SMS-ben. Illetve hát az anyjának, az apja Egerben dolgozik. A 18. szülinapja meg pont ma van, gondolom meg se ünnepelték, az anyja biztos várta volna valamivel, erre arra jön haza, hogy nincs meg a gyerek. Számomra ez a hihetetlen pofátlanság a dologban amúgy, meg ha már ennyire hülye, hogy a a 160 centijével kétméteres bantu négereket akar lőni menni, vagy a közel-keletre ahol őt is valami arabnak nézik még a végén, akkor nem hiszem el h nem tudott várni a rohadt érettségiig, ami nélkül amúgy mekibe se vesznek fel. Meg eleve, a francia idegenlégióba minden senkiházi mehet oda priusszal, lássátok Rejtő Jenő akármelyik művét, és erre oda megy ő 18 évvel és 160 centivel a zsebében, biztos kurva jó lesz neki.
Na mindegy, én azt remélem nagyon, hogy körberöhögik majd a vizsgálatnál, és ő se lesz fent túlzottan a saját seggében ahhoz, hogy ne jöjjön haza miután így mindenkitől jó feltűnően elköszönt, szóval hétfőn már itt fog ülni a suliban.