Nekem a Kapitány még mindig kimaradt az életemből, annyira nem tudott sehogyse lázba hozni még a trailer sem, hogy nem értem mire fel ez a nagy várakozás.
Én pontosan így voltam vele, emiatt amikor az Avengers után elkezdtem nézni a Marvel filmeket, a Kapitányé maradt utoljára. És a legjobb volt az összes addigi közül. A második szintén nagyon jó lett, nekem kicsit kevésbé tetszett, mint az első. Bár ennek is a fő oka, hogy az elsőnek az egyedi, kicsit steampunk-os második VH-s látványvilága nagyon tetszett, de a timeskip miatt ez értelemszerűen nem lehetett a másodikba átvinni.
Mindenképpen nézd meg a Kapitány filmeket Minagi, mert ezek tényleg jók. Amúgy szerintem sokak ellenérését az egésszel a Kapitány nagyon "amerikaisága" okozza, hajlamosak vagyunk reflexből egy nagyon kétdimenziós karakternek látni, pedig nem az. A Tél Katonája meg még érdekesebbnek ígérkezik, bár őt a filmek épp csak elkezdték felvezetni.
A Civil Warról én is csak annyit tudok, amit Kazekage itt írt, de ez alapján ígéretesnek tűnik. Hogy megoldani hogyan sikerül az jó kérdés, ez egy elég komplex sztori kéne, hogy legyen, az ilyesmi blockbusterben nem mindig jön össze. Remélem nem a CGIvel akarják ezt is eladni. Jó történet amit jó színészek játszanak. Kár lenne, ha elfecsérelnék a parasztvakításra az egészet, mint az Ultront. (Btw, az Ultron is ennek az előkészítése volt, ami engem meglep, mert az Avengers filmeknél inkább az előző Phase összefoglalását várná az ember. De tény, hogy valahol el kellett ezt az egymás ellen fordulós sztorit kezdeni. És ebben tényleg jó volt az Ultron.)