Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9900 Dátum: 16 jan 21, 18:05:56 » |
|
Amíg nem mutatja meg másoknak addig nem mindegy?
Amúgy,talin akartam bemutatni,de Mini lelőtte a poént.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 21, 18:08:07 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9901 Dátum: 16 jan 21, 20:15:26 » |
|
http://9gag.com/gag/aMGAmERtotally_not_cop846 points · 6h This kid is going to go places
totally_not_cop1687 points · 6h Not Vienna Academy of Fine Arts, but placesVégem. Amúgy a sátánszemű gyerek félelmetesebb, ki tudja, ő milyen világégést okozott, amiről nem is tudunk még.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 21, 20:16:39 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #9902 Dátum: 16 jan 21, 20:19:14 » |
|
A sátánszemű gyerek most csak jobbra néz(neki jobbra) és azért olyan a szeme vagy mert megszállta valami? Nem tudom eldönteni xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9903 Dátum: 16 jan 21, 20:29:34 » |
|
Amúgy,talin akartam bemutatni,de Mini lelőtte a poént.
Bocsánat, nem tudtam hogy ilyen terveid vannak. Akkor idegeneket is hozunk a talira?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #9904 Dátum: 16 jan 21, 20:41:00 » |
|
Annyira király ez a telegram. Beleszerelmesedtem. Olyan messanger, amiben véglegesen törõdnek az üzenetek. Vége a facebook orwelli idõszakának.
Én gőzerővel szoktatom rá az embereket a telegramra, mert a facebooktól ideges leszek, ott szinte csak szalagavató miatt zaklatnak és ha nem megyek fel oda, nem fáj. Aki meg akar, telegramon elér. + a stickers itt sokkal jobb, mint facen. Ott egyedül a rókákat csíptem meg a gay kismadarat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 21, 20:41:53 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9905 Dátum: 16 jan 21, 22:05:58 » |
|
Bocsánat, nem tudtam hogy ilyen terveid vannak. Akkor idegeneket is hozunk a talira? Ember ő...többnyire. Amúgy meg sem dicsérted az Elit alakulat aláírásomat
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9906 Dátum: 16 jan 21, 23:25:55 » |
|
Azért ijesztő ez a 666-os szám fórumtali eseményben. Ha babonás lennék, nem mernék eljönni. Soooo creepy. Apropó, akartam, Capac csak mikor észre vettem és mikor írtam ide eltelt pár nap és elfelejtettem. De nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #9907 Dátum: 16 jan 22, 07:35:18 » |
|
Isten éltessen Mini.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9908 Dátum: 16 jan 22, 09:39:44 » |
|
Mi ez a telegram dolog? Életemben nem hallottam róla. A 666-os szám tényleg durva. Nekem a TAJ számomban benne van, hogy 666 és egyszer egy ügyintéző teljesen ki is borult tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9909 Dátum: 16 jan 22, 11:05:15 » |
|
Telegramot mutatta Gdat tegnap előtt, de mondtam, hogy engem nem érdekel, maradok a Viber-nél. xD Elvileg olyan, mint a Messenger, csak nem maradnak vissza üzenetek. (Lévén ez engem eleve hidegen hagyott, minek pazaroljam a memóriám. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 22, 11:07:01 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9910 Dátum: 16 jan 22, 14:50:44 » |
|
Boldog szülinapot, Mini! (idősebbnek gondoltalak )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9911 Dátum: 16 jan 22, 15:02:44 » |
|
Coelho te mindenkit idősebbnek nézel. Engem hánynak néztél, 100-nak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9912 Dátum: 16 jan 22, 15:24:09 » |
|
Nem mondom meg Csak azért, mert én meg fiatalabbnak nézek ki a koromnál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9913 Dátum: 16 jan 22, 15:25:52 » |
|
Apropó, akartam, Capac csak mikor észre vettem és mikor írtam ide eltelt pár nap és elfelejtettem. De nagyon jó.
Köszi,így már sokkal jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9914 Dátum: 16 jan 22, 15:58:16 » |
|
Ezzel a képpel ez a mém elért mindent, amit lehetett. Felkapaszkodott a legmagasabb hágón, és a tetőről néz le a többire. Innen nincs feljebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|