MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9870 Dátum: 16 jan 20, 12:31:29 » |
|
Lol, most elképzeltem Obamát, ahogy törzsi arcfestéssel, csontokba öltözve egy tábortűz körül dobok hangjára táncolva és transzba esve ünnepli a halált
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9871 Dátum: 16 jan 20, 13:34:10 » |
|
Jó ebéd után mindig elgondolkodom, hogy milyen szar a sok gyökérnek, akik boltban veszik a tésztát. Kevésbé finomat esznek jóval drágábban, csak mert lusták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9872 Dátum: 16 jan 20, 18:50:41 » |
|
Valaki ráhívta a szemben lakó cigányokra a rendőrséget,mert k.rva hangosan ordibálnak,meg mintha 1-2 bútor is szarrá tört volna Tavaly nyáron,az anyuka végig kergette a fia barátnőjét éjszaka az utcán egy késsel,és azt ordibálta hogy ha még egyszer meglátja,elvágja a torkát rohadt poén volt,anyámmal végignéztük
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 20, 18:51:53 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9873 Dátum: 16 jan 20, 20:15:38 » |
|
Erre most tanultam egy jó mondást, capac. A szomszédaimat úgy szeretem, mint a telet. Fehéren.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9875 Dátum: 16 jan 20, 20:30:30 » |
|
Pasztmek Amúgy nincs velük sok gond,eljárnak dolgozni (?) nem törtek be 10 év alatt senkihez.Ikerházban laknak vagy húszan Néha elmegy az eszük,az előző példa is mutatja,de alapból nem bajosak.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9876 Dátum: 16 jan 20, 20:32:49 » |
|
Vagy ha ilyen fehér szomszédom lenne: http://dailysurge.com/2015/06/prof-i-chose-not-to-have-children-because-theyd-be-white/#Esküszöm, vagy bekattannék, és átmennék rage mode-ba, vagy inkább meghívnék pár vahhabitát, hogy vezessék be az utcában a saríát. “I sometimes don’t want to be white either,” Michael says. “There was a time in my 20s when everything I learned about the history of racism made me hate myself, my Whiteness, my ancestors… and my descendants. I remember deciding that I couldn’t have biological children because I didn’t want to propagate my privilege biologically.” [...] She also lashed out at those who dared to be white without shame. [...] Michael has apparently mellowed out a little bit over time, and says she now accepts the necessity of whites accepting their racial identity rather than taking a new one, but mostly because this is the best way for whites to feel adequately guilty.
Szerintem jól jártunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 20, 20:36:53 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9877 Dátum: 16 jan 20, 20:41:49 » |
|
Milyen lehet redneck szomszédságban élni? Mindig is ilyennek képzeltem el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 20, 20:42:42 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9878 Dátum: 16 jan 20, 20:44:29 » |
|
Abszolút jól jártunk. Elég ránézn a fejére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #9879 Dátum: 16 jan 20, 20:57:51 » |
|
Vagy ha ilyen fehér szomszédom lenne: http://dailysurge.com/2015/06/prof-i-chose-not-to-have-children-because-theyd-be-white/#Esküszöm, vagy bekattannék, és átmennék rage mode-ba, vagy inkább meghívnék pár vahhabitát, hogy vezessék be az utcában a saríát. “I sometimes don’t want to be white either,” Michael says. “There was a time in my 20s when everything I learned about the history of racism made me hate myself, my Whiteness, my ancestors… and my descendants. I remember deciding that I couldn’t have biological children because I didn’t want to propagate my privilege biologically.” [...] She also lashed out at those who dared to be white without shame. [...] Michael has apparently mellowed out a little bit over time, and says she now accepts the necessity of whites accepting their racial identity rather than taking a new one, but mostly because this is the best way for whites to feel adequately guilty.
Szerintem jól jártunk. Az ilyen ne is szaporodjon. Még a végén a gyerekei is ilyenek lennének. Eredendő bűn feeling, amúgy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9880 Dátum: 16 jan 20, 21:30:24 » |
|
Nekem akkor is kell egy félig ázsiai kislány. Olyat lehet örökbefogadni szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9881 Dátum: 16 jan 20, 21:34:28 » |
|
Ha ázsiai kislányokat akarsz megerőszakolni, akkor szerintem Japánban tudnak segíteni, itt nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9882 Dátum: 16 jan 20, 21:38:58 » |
|
Semmi pedo, én normálisan imádom a gyerekeket, olyan olvadós módon. A félázsiai kislányok pedig cukibbak, mint a koala, meg a pingvinfióka. Az összes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9883 Dátum: 16 jan 20, 23:09:54 » |
|
Csatlakoztam a fórum istenek táborához most vettem csak észre Különben Ázsiai lánnyal el tudom magam képzelni, meg esetleg valami latin leányzóval, mexikói, spanyol. Van néhány nagyon szép. Az összes többivel nem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9884 Dátum: 16 jan 20, 23:50:47 » |
|
Hát akkor végig ez volt a probléma, Micsudi! Nem csoda, hogy itthon nem jött össze egy lánnyal se, ha nem is jönnek be a magyar lányok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|