drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #9615 Dátum: 16 jan 12, 17:44:26 » |
|
Oké, hát ebben így már lehet valami. Túlzottan izgatott nem vagyok azt el kell ismernem xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9616 Dátum: 16 jan 12, 17:55:01 » |
|
Azthiszem ma fogok meghalni tegnap egész órán mellettm szipogott az egyik indiai csaj ma a délutáni órámon már egész idő alatt rázott a hideg. Amennyiben tényleg elhagy a lélek bosszuljatok meg.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9617 Dátum: 16 jan 12, 18:02:17 » |
|
Capac nem alszik,Capac vár.
Noe,valszeg te is a plejádi lélekszippantót érezted.Ebben az évszakban igen gyakori,de csak a trópusokon.Biztosan Az indiai csaj vonzotta föl ennyire északra.Nem bizsergett véletlenül a jobb fültöved?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 12, 18:09:08 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9618 Dátum: 16 jan 12, 18:11:52 » |
|
Ha egy vak nő véletlenül belenyúl a szemembe, csúnya volna azt mondani, hogy vak tyúk is talál szemet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9621 Dátum: 16 jan 12, 19:17:43 » |
|
Ez nem lovagi étterem. Oda jön a pincér és kajak leolt a fenébe, hogy mi a fészkes fenét akarsz már megint. x'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9622 Dátum: 16 jan 12, 20:10:27 » |
|
Jól mondod, Stance. DrSzabii, te is felnézegetsz még ide? :o Menő. Bár Dettit meg Adrit is vissza tudnád csábitani. Fuu, még oldalakkal ezelőtt, de másik Szabinak: nagyon királyul hangzik, csinálj még sok ilyen faragványt, aztán ha ugy van, képet is lőhetnél róla. Én meg ha eljutok a virágaimhoz, küldök róluk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9624 Dátum: 16 jan 12, 20:26:09 » |
|
Mekkora adag kaját adnak? Nekem az is fontos. Am Bikal is ilyen, csak jóval többről szól egy kajálásnál, de jó, hogy van, több hasonló kéne. Itt nem haszontalan a pincér, mert része a produkciónak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9625 Dátum: 16 jan 12, 20:32:49 » |
|
Ott van az étlapon, hogy melyik étel hány gramm. np Az ilyen sülthal vendégeket mint gman nem szívesen szolgálom ki. Az olvasás túlértékelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9626 Dátum: 16 jan 12, 20:44:18 » |
|
Meg se nyitottam a linket.
De amúgy Stance, tényleg nem zavar a másik pasi? Vagy két biszex csaj a másik pár?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9627 Dátum: 16 jan 12, 20:46:06 » |
|
Kb. öt éve kajáltam egy ilyenben Pesten, poén volt kézzel enni és hallgatni a lantos trubadúrokat vagy kiket zabálás közben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9628 Dátum: 16 jan 12, 22:16:17 » |
|
Agykontrollos csoportba linkelték ki, gondoltam megosztom. Meg szívesen hallanék róla véleményt. [/url]
Elég korrekt, bár ezek nagy része már 10-15 éves felfedezés, szóval nem állítanak benne újat. Vizsgaidőszakban ezért élek halon és kávén, és eddig bevált, még sosem kellett amfetamin után nyúlnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9629 Dátum: 16 jan 12, 23:37:46 » |
|
Az mekkora lel már hogy, találtam itthon egy kis 500gb-s laptop vinyót? Mázli hogy van hozzá tokom,így lett még egy külső vinyóm.lel
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|