Kicsit késve de BUÉK mindenkinek!
Az volt vicces, hogy 31-én este 10-kor fejeztem be a beadandóm. Ezerrel ment a zene valahol a közelben, a barátnőm meg a pasija öt percenként bemászkáltak a szobába, hogy na mikor hagyom már abba.
( kolis vagyok, szobatársam nincs most itt. ) Aztán őket kettőjüket itt hagytam ( előtte azért ökörködtünk egy sort ) és 23:53-kor beestem egy másik barátnőmhöz házi buliba. xD Jól kicentiztem.
De ahhoz képest tök jól elvoltunk. Elmentünk utána diszkóba, de aztán csak hárman maradtunk lányok, a többi lány meg fiú hajnal háromra szétunták magukat, hazamentek, mi meg 5-ig ottmaradtunk.
De mikor kijöttünk, azt a megállapítást tettük: hát semmi szilveszter hangulatunk nincs. ez a buli pont olyan volt, mint akármelyik másik tavaly. Végül is mi lenne benne a pláne? OK, volt tűzijáték, meg a Himnusz a tévében, de alapvetően túl van hypeolva ez az egész szilveszter meg a karácsony is.
Na, de ezek a giccsek azért vannak, hogy néha másokra is gondoljanak az emberek, ne csak magukra. Mert amúgy rémesen önzőek az emberek.
Mondjuk drámázás az volt, és szerintem irtó rossz így kezdeni az évet.
Egy haverom le lett koppintva... Udvarolt egy lánynak, már régóta, de a lány elmesélte nekünk, hogy ő nem akar tőle semmit, és a buliban a srác szeme láttára kikezdett egy másikkal. Egy picit sajnálom szegény haveromat.
Rögtön ezután haza is húzott. És a lánynak még volt képe azt kérdezni tőlem: Nem tudod mi baja van? Nem mondtam erre hogy: Szerinted???
Habár így kívülről is szánalmas volt nézni, amit ők ketten 3 hónapig műveltek. Csúnya dolog volt a lány részéről, hogy szórakozott a sráccal, de ha nem lett volna a rózsaszín köd, talán korábban is rájött volna. Viszont az időzítés kegyetlen rossz volt, azt be kell látni... Hát van ilyen...