24 nov 17, 07:28:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 611 612 [613] 614 615 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1107373 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #9180 Dátum: 15 dec 27, 23:37:30 »

Hát kissé kegyetlen hozzáállás, de csak kissé... Mégis mi bajod volt velük? Nevet Túl gyermekeik és jámborkák a te öööö felnőtt világodnak, vagy mii? Nevet
Bár meg kell hagyni, talán az az egyetlen olyan mű Miyazaki repertoárjából, ami tényleg kicsiknek készült és senki másnak, bár azért abban is fellelhető pár komolyabb téma meg kérdéskör, ez pont nem, de azt nem értettem benne soha, hogy pl mi a picsáért tanítják a japán gyereknek  azt,hogyha lát egy kibaszott macskadémonbuszt, akkor hoopp, ugorjon be a szájába rögtön, meg hogyha lát egy nagy kövér vigyorgó tanukit, fusson utána a sötét, sűrű erdőbe???? Cseppet se kéne annak a gyereknek hazaszaladnia az apjához visítva, neem, menjen csak a szellemdémonlények után. ikszdé

Miről szóól, uu, én is meg akarom nézni azt. :O
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9181 Dátum: 15 dec 28, 00:41:11 »

Az a gond, hogy Miyazaki műveiben sok olyan politikai propaganda van, ami egy európai ember számára zavaró lehet.(Nekem mondjuk nincsen gondom ezekkel.)
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #9182 Dátum: 15 dec 28, 00:46:11 »

Pl. mire gondolsz ez alatt?
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9183 Dátum: 15 dec 28, 01:39:47 »

Pl. a Chihiroban a kapitalista nyugati életforma van szembeállítva a természetközeli japán ideákkal.
Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #9184 Dátum: 15 dec 28, 02:48:04 »

Pont emiatt a dualitáskezelés miatt érdemelnének több figyelmet az ő művei is például, mivel válaszok is vannak bennük szépszerivel ezekre a súlyos kérdésekre. Csak nem árt érteni azt is, Miyazaki melyik korban nőtt fel, mit tapasztalt akkor, és mit kell tapasztalnia manapság. És japánoknak amúgy is örök tüske marad, hogy annyi elzárkózott évezred, majdnem mondhatom ezt is, nos, azután Meiji herceg végül mégis megnyitotta a kapukat nyugat és az amerikai faszságok számára. De nyilván haladni kell  a korral, különben csak elhal az adott állam. Japán azért elég okos ahhoz szerintem még mindig, hogy ne nőjön a saját fejére, vagy hagyja, hogy mások tegyék ezt vele.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #9185 Dátum: 15 dec 28, 07:06:10 »

Nyilván, de ez inkább életmód, mintsem politika.
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #9186 Dátum: 15 dec 28, 09:49:14 »

Szerintem könnyen összemosható fogalmak ezek, de tökmindegyis, mert Japán soha a büdös életbe nem lesz annyira aljanép, mint az amerikaiaik. ikszdé
http://starity.hu/magazin/59228-kendall-jenner-es-gigi-hadid-valora-valtotta-egy-hajlektalan-fiu-almat/
Esküszöm a karácsony már elmúllott szellemére, hogy pár hete szebbet meg igényesebbet hánytam a hubitól, mint ahogy ez a csávó kinéz. ikszdé És ennek komoly hírértéke van.. Komoly. Nevet
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #9187 Dátum: 15 dec 28, 10:21:46 »

Amikor végigzabálod a karácsonyt,és nem hogy híztál volna,de még könnyebb is lettél...
Ez nálam csak azért para,mert így is baromi vékony vagyok ikszdé
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #9188 Dátum: 15 dec 28, 10:33:47 »

Rájöttem, hogy ez a kurva jó sárkányos képregény valójában coelhoról és capacról szól amikor összeköltöznek a deákon.

http://imgur.com/gallery/LARKv
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #9189 Dátum: 15 dec 28, 10:45:30 »

És ezt a zenét szokták nyomatni, seggpartaljig letolt gatyóval, és táncolnak a szerencsés lányoknak, vagy ooo, lehet egy-két arratévedt cukibb srácnak is? ikszdé
https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04&list=PLvFYFNbi-IBFeP5ALr50hoOmKiYRMvzUq&index=11

Nna, most én jártam úgy,mint te, Syzy, végig nem fogom olvasni azt a képregényt, akármilyen vicces is. Nevet Csakhogy nálam ez jogos valahol, mert míg te szoktál beszélni meg érteni az anyanyelveden, a büdös  angolt én nemigen értem. Szomorú
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #9190 Dátum: 15 dec 28, 13:03:29 »

És így fognak telni a hétköznapjaink a deákon  Syzy és Lew nélkül.
http://www.youtube.com/watch?v=9EKqDCFcIck

Bazmeg ikszdé

http://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10511073_1662790227335430_4858390752226088467_n.jpg?oh=30950982ee06587296450c369b395f42&oe=5706380F
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 28, 15:33:30 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #9191 Dátum: 15 dec 28, 18:36:19 »

http://www.borsonline.hu/20151228_elkepeszto_hajjal_szuletett_egy_baba_fehervaron

A Targaryenek már itt vannak !!44!!!
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9192 Dátum: 15 dec 28, 20:04:44 »

Vizsgaidőszakos panaszáradat következik. Nevet

Négy napja nem aludtam normálisan, amivel elértem, hogy már csak 5 tétel van a holnapi vizsgára, de az eddig összekapart tudás 95%-a kiszállt a fejemből a mélyűrbe.

Ráadásul már örvendeztem, hogy a sok-sok-sok oldalas tachyarrhythmiák végére érek, amikor szembejött egy ilyen mondat, és kisütötte az utolsó idegsejtjeim utolsó neurotranszmittereicsomagjait is:
"Csak a megfelelő nagyságú földrajzi területeket lefedő ellátással lehet begyakorlott laikus segítők által működtetett automatizált externális defibrillátorok beállításával javítanunk a korai defibrillációval reanimációk sikerességét!"
Szerintem ennek nincs értelme. Szomorú

----

AMIKOR VIZSGA ELŐTTI ESTE TESZIK FEL AZ ELŐADÁSOKAT, FELBECSÜLHETETLEN!!!!
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 28, 20:18:48 írta Saphira » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #9193 Dátum: 15 dec 28, 21:48:25 »

Én felröhögtem ezen a mondaton. Annyi csak a szomorú, hogy te nem tudod ennyivel letudni ezt. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9194 Dátum: 15 dec 28, 22:27:48 »

Nekem csak a "reanimáció" ütötte meg a szememet. Úgy tűnik, már nekromanciát is tanítanak. Végre valami hasznos a sok hülyeség között. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 611 612 [613] 614 615 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins